Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karilka-strasznie się cieszę!!!! :multi:

Maciek-byłam na stronie! To wyglada naprawdę wspaniale! I te zdjęcia takie duże! Sądzę, że bedzie lepiej widocznie, czytelniej! Gratuluję-dobra robota!!!:loveu:

Kolejna dobeczka! Poszedł: Cezar (podobno nie odstepuję Pana na krok!), Ursa (jest niegrzeczna i będzie potrzebny behawiorysta), Dumka!!!

Posted

aisaK napisał(a):
Czy to prawda, że Joker został adoptowany???

jesli tak-prosze o info...musze do ściągnać ze strony i dac znać Mackowi...

Joker jest nadal do adopcji. Przed chwila gadalam z wlascicielem.

Beata

Posted

aisaK napisał(a):

Maciek-byłam na stronie! To wyglada naprawdę wspaniale! I te zdjęcia takie duże! Sądzę, że bedzie lepiej widocznie, czytelniej! Gratuluję-dobra robota!!!:loveu:

Jaka stronka?

Posted

a takie pytanko: czy mozecie polecic znane Wam strony www o wychowaniu i opiece nad dobermanami? albo książki.

moja dobencja nie sprawia problemów ale jako ze nie jestem znawca tej rasy potrzebuje wsparcia merytorycznego

bede wdzieczna za informacje.

Posted

Wczoraj bylam z Sandra w schronie odwiedzic Lady ( w schronisku na karcie ma imie Ira ). Suczka ucieszyla sie na nasz widok, chetnie poszla na spacerek, dostala smakolyki. Jest spokojna, nieagresywna, ciekawa swiata. Zostawilysmy jej worek suchej karmy z jagniecina, mam nadzieje, ze bedzie dostawac tylko te karme.
Oto foty z wczoraj:

Beata

Posted

Nie, Beata, potem, jak nowa zostanie ukończona zostanie jedna, ja to tak zrozumiałam.
Lady-Ira-jesteś piękna!!! A ile może mieć lat?

Licytują to piękne dobermanie cudo-rodowodowe. Pewnie pójdzie na szczeniaki :placz:

Posted

stronka bardzo fajna...Walczę o zycie mojej Bei, dzis spędzilam noc w klinice"trzymając ja za łape" gdy miala przetaczaną krew.Trzymajcie kciuki za nas, bo nie wiem co bedzie dalej:-(

Posted

dzodzo napisał(a):
stronka bardzo fajna...Walczę o zycie mojej Bei, dzis spędzilam noc w klinice"trzymając ja za łape" gdy miala przetaczaną krew.Trzymajcie kciuki za nas, bo nie wiem co bedzie dalej:-(

Co sie dzieje z Beja???

Beata

Posted

nie wiemy-lekarz nie jest jescze w stanie postawic diagnozy-w piatek pies biegał wesoły, wczoraj nie byl juz w stanie stac.nie mówiąc o zrobieniu kroku.Wet wnosil mi ja na rękach do auta. Blyskwawiczna akcja z transportem do kliniki i przetoczeniem pól ltr krwi-po to zeby ewentualnie dzis ja otworzyc albo podjąc srodki farmakologiczne bo wczorajsze wyniki byly zatrwazające-lekarz nie widzial jeszcze takiej anemii i nie ryzykowal zadnych leków, ale biochemia wyszła nie najgorsza, usg tez nie pokazalo zmian w sledzionie.Jest podejrzenie jakiegos wewnetrznego krwawienia do przewodu pokarmowego ale to nic pewnego.

Posted

Dzodzo ja też trzymam kciuki!!! Będzie dobrze!
A stronka bardzo fajna, trzeba by taką informację o niej dać może do schronisk, które mają strony www - żeby zgłaszały dobki:razz: