BeataJ Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 aisaK napisał(a):Jeśli chodzi o Akagerę, to Beatka jest tam najdłuzej z nas i może ona napisała by prosbę o udostępnienie jednej z prac, może dwóch? Juz sie pytam. Beata Quote
aisaK Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Karusiap-nie ma sprawy ;) Słuchajcie- mój kuzyn chce cos wykombinować - wyciskacza łez z naszymi najsmutniejszymi zdjeciami. Wysłałam mu zdjęcie Ivi, Amelki i Cyrana. Muszę mieć czyjąś zgodę do wykorzystania tych zdjęć? Powiedzcie, bo ja jestem laikiem w tych sprawach. Potrzebujemy też nasz banerek, bo jakos go nie mogę znaleźć!!! Mam dwie osoby, które wkleją nasz baner na swoją stronę internetową(jak się uda-znajdę więcej!). Quote
daga_27 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 wez jeszcze foty Soni i Sigmy? ja wyrazam zgode na te 2 psy + Cyran trzeci ;-) Quote
aisaK Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Daga, a masz je jeszcze?Bo ja mam je pomniejszone (tak, na stronę dobermanów) a kuzyn potrzebuje większych...I Cyrana też, ale najlepsze jest to foto, gdzie on tak patrzy skruszonym, nieszcześliwym wzrokiem (u Ciebie już na nieszczęsliwego nie wygląda!) Quote
daga_27 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kasia pozniej poszukam, ale na pewno w duzym rozmiarze Sonie i Sigme ma Beata. teraz czekam na Czarusie ;-) Quote
aisaK Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Beatko, proszę, przeslij mi te foty!!! Czekaj Daguś...pisz jak juz dojedzie... To zdjęcie jest mi potrzebne, większe: i to: Quote
MonikaP Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Czy mogę prosić o branie pod uwagę także dwóch dobków z tego wątku? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4898787#post4898787 To dwaj bracia - Rudi i Troll (to ich prawdziwe imiona, nadane im przez poprzednich opiekunów), mają po ok. 6lat, wychowywali się z dziećmi, w domu. Są to psy bardzo spragnione kontaktu z ludźmi. Wymagają podleczenia - mają jakieś kłopoty ze skórą, z oczami, jednemu leci z nosa. Myślę,że może to być sprawa alergii na karmę, albo jakaś infekcja... Mimo to wyglądają na silne, w poprzednim domu prowadziły aktywny tryb życia. Quote
daga_27 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 my Monika o nich myslimy. naprawde. wczoraj z Kasia rozmawialam na ich temat. Quote
Anashar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ja z innej beczki ;) Proponuje przeniesienie strony na szybszy serwer i bez reklam, oraz przerobienie jej troszke. Chocby zrobienie podstron dla kazdego psiaka, cos takiego jak tutaj: http://owczarekwpotrzebie.com (ps. mozemy sie tez bannerami wymienic ;)) No i kolejna wazna sprawa - domena nadzieja-dobermana.pl. Fajnie, ze jest, tylko zle podpieta :( Jesli podpenie sie ja normalnie, kazdy z Was moglby miec adres nick@nadzieja.dobermana.pl (ilosc aliasow nieograniczona) No i co najwazniejsze, wyszukiwarki poprawnie odczytywaly by meta tagi ;) Quote
Karilka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ło Anashar... Witamy w Nadzieji dobermana! Dziewczyny chłopa mamy w gronie:multi::multi::multi: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Jeśli chodzi o pocztówki - suuuperr! Tylko że od strony wykonania...:roll:. Mam zdolnego brata więc jak nic nie wyjdzie to u niego wybłagam ok? Quote
Anashar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Karilka']Ło Anashar... Witamy w Nadzieji dobermana! A nie wiedziałaś, że ja już wcześniej się tu udzielałem? :eviltong: Ale witam, witam :lol: [quote name='Karilka'] Jeśli chodzi o pocztówki - suuuperr! Tylko że od strony wykonania...:roll:. Mam zdolnego brata więc jak nic nie wyjdzie to u niego wybłagam ok? Grafika tyz sie zajmuje jakby co ;) Quote
aisaK Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Udzielał sie, udzielał, pamiętam przy Berosku! Ale świetnie, mamy kolejnego fachmana w towarzystwie! To czekamy na ładny rysunek z Akagery i do roboty!!! Kasę musimy zbierać, bo kiepsko, oj, kiepsko nam to idzie! Quote
aisaK Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A Co Z Banerkiem!!!! A Może Akcje Cegiełkowe???? Quote
aisaK Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Zdjęcia z podrózy do Niemiec i szczeniaka z nowej rodziny: Bingo Setti Togo Bingo w nowym domku Z dziećmi :loveu: Quote
aisaK Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Słuchajcie, sądziałam, że bedzie na wątku burza mózgów! Że razem cos wymyślimy, że trzeba zacząc działać!!! Może każdemu psu ze strony 100 zrobic akcje cegiełkowe na allegro? Potrzebujemy banerka, jesli już mamy to gdzie on jest??? Quote
karusiap Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kasia ma racje,wszyscy wiemy ze trzeba dzaialc ale nie bardzo wiemy jak dalej cos wymyslic....moze dziewczyny od bokserow cos by podpowiedzialy,im chyba sprawnie idzie zbieranie pieniazkow... Quote
dzodzo Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 piekny plakat! dzialac trzeba i potrzeba pomysłów,dobrych pomysłów marketingowych.Wystawialam 3 aukcje cegielkowe na allegro dla dobków, skończyly się , jutro mogę wystawic kolejną ale obawiam sie ze zbierając po 5 zlotych za cegielke daleko nie zajedziemy.A więcej za cegielke wirtualna nie moge żadac.Są tacy co kupili kilka ale to i tak są marne grosze...Sluchajcie, w dn.22 kwietnia( o ile dobrze pamietam) jest wystawa dobermanów klubowa w Będzinie(Śląsk).Może tam cos zadzialac? tylko co? stanąc z puszką?może ktoś wpadnie na pomysł jak uderzyc do serc... fajnie, że szczeniakowi sie tak szybciutko poszczęściło z domkiem, oby pozostala dwójka tez mogła szybko nam sie pokazac szczęśliwa w Niemczech. Quote
Klementynkaa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='aisaK']Potrzebujemy banerka, jesli już mamy to gdzie on jest??? Kasia bannerki są tutaj i tutaj. ja postaram się druknąć jkis plakacik i na tą dobkową wystawę w niedzielę podjechać albo chociaz plakat podrzucić. Quote
aisaK Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dziekuję, Klementynka!!! Teraz tylko trzeba je zmniejszyć i podpiąc pod nasz adres!!! Kto to potrafi? Beatko, czy są jakieś wieści od Pana z Akagera? Beatko, nie wiesz kiedy będą nasze plakaty? Quote
bira Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dziewczyny muszę się pochwalić, ponieważ dzisiaj mija rok, od kiedy zamieszkała z nami moja czarna potworzyca. Wstawiam krótką relację z roku mieszkania u nas. A zaczęło się tak... Pierwsze spojżenie Zaraz po przyjeździe do domu Pierwsze zabawy dziewczyn :grin: Pełna symbioza dziewczyn I jeszcze kilka zdjeć z metamorfozy mojego stwora ;-) Quote
zasadzkas Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Wszystkiego najlepszego dla obu suniek i Pańciów i oby tak dalej :loveu: Quote
dzodzo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 bira, gratuluję, metamorfoza całkowita z zalęknionej chudzinki w pieknego, dumnego dobcia!!!!chetnie sie spotkam z Wasza gromadką na spacerku, tylko obawiam się jak dziewczyny na siebie by zareagowały?czy nie skonczyloby sie krwawa jatka?:evil_lol: Quote
daga_27 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 piekna przemiana!! :multi: brawo Bira!!!!:loveu: i najlepsze zyczenia dla wszystkich domownikow:lol: Quote
Recommended Posts