Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

aisaK napisał(a):
Jeśli chodzi o Akagerę, to Beatka jest tam najdłuzej z nas i może ona napisała by prosbę o udostępnienie jednej z prac, może dwóch?

Juz sie pytam.

Beata

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karusiap-nie ma sprawy ;)
Słuchajcie- mój kuzyn chce cos wykombinować - wyciskacza łez z naszymi najsmutniejszymi zdjeciami. Wysłałam mu zdjęcie Ivi, Amelki i Cyrana. Muszę mieć czyjąś zgodę do wykorzystania tych zdjęć? Powiedzcie, bo ja jestem laikiem w tych sprawach.
Potrzebujemy też nasz banerek, bo jakos go nie mogę znaleźć!!!
Mam dwie osoby, które wkleją nasz baner na swoją stronę internetową(jak się uda-znajdę więcej!).

Posted

Daga, a masz je jeszcze?Bo ja mam je pomniejszone (tak, na stronę dobermanów) a kuzyn potrzebuje większych...I Cyrana też, ale najlepsze jest to foto, gdzie on tak patrzy skruszonym, nieszcześliwym wzrokiem (u Ciebie już na nieszczęsliwego nie wygląda!)

Posted

Czy mogę prosić o branie pod uwagę także dwóch dobków z tego wątku?

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4898787#post4898787

To dwaj bracia - Rudi i Troll (to ich prawdziwe imiona, nadane im przez poprzednich opiekunów), mają po ok. 6lat, wychowywali się z dziećmi, w domu. Są to psy bardzo spragnione kontaktu z ludźmi. Wymagają podleczenia - mają jakieś kłopoty ze skórą, z oczami, jednemu leci z nosa. Myślę,że może to być sprawa alergii na karmę, albo jakaś infekcja... Mimo to wyglądają na silne, w poprzednim domu prowadziły aktywny tryb życia.

Posted

Ja z innej beczki ;) Proponuje przeniesienie strony na szybszy serwer i bez reklam, oraz przerobienie jej troszke. Chocby zrobienie podstron dla kazdego psiaka, cos takiego jak tutaj:
http://owczarekwpotrzebie.com (ps. mozemy sie tez bannerami wymienic ;))
No i kolejna wazna sprawa - domena nadzieja-dobermana.pl. Fajnie, ze jest, tylko zle podpieta :(
Jesli podpenie sie ja normalnie, kazdy z Was moglby miec adres nick@nadzieja.dobermana.pl (ilosc aliasow nieograniczona) No i co najwazniejsze, wyszukiwarki poprawnie odczytywaly by meta tagi ;)

Posted

Ło Anashar... Witamy w Nadzieji dobermana!
Dziewczyny chłopa mamy w gronie:multi::multi::multi:
:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Jeśli chodzi o pocztówki - suuuperr!
Tylko że od strony wykonania...:roll:. Mam zdolnego brata więc jak nic nie wyjdzie to u niego wybłagam ok?

Posted

[quote name='Karilka']Ło Anashar... Witamy w Nadzieji dobermana!
A nie wiedziałaś, że ja już wcześniej się tu udzielałem? :eviltong:
Ale witam, witam :lol:

[quote name='Karilka']
Jeśli chodzi o pocztówki - suuuperr!
Tylko że od strony wykonania...:roll:. Mam zdolnego brata więc jak nic nie wyjdzie to u niego wybłagam ok?
Grafika tyz sie zajmuje jakby co ;)

Posted

Udzielał sie, udzielał, pamiętam przy Berosku!
Ale świetnie, mamy kolejnego fachmana w towarzystwie! To czekamy na ładny rysunek z Akagery i do roboty!!! Kasę musimy zbierać, bo kiepsko, oj, kiepsko nam to idzie!

Posted

Słuchajcie, sądziałam, że bedzie na wątku burza mózgów! Że razem cos wymyślimy, że trzeba zacząc działać!!!
Może każdemu psu ze strony 100 zrobic akcje cegiełkowe na allegro?

Potrzebujemy banerka, jesli już mamy to gdzie on jest???

Posted

Kasia ma racje,wszyscy wiemy ze trzeba dzaialc ale nie bardzo wiemy jak dalej cos wymyslic....moze dziewczyny od bokserow cos by podpowiedzialy,im chyba sprawnie idzie zbieranie pieniazkow...

Posted

piekny plakat! dzialac trzeba i potrzeba pomysłów,dobrych pomysłów marketingowych.Wystawialam 3 aukcje cegielkowe na allegro dla dobków, skończyly się , jutro mogę wystawic kolejną ale obawiam sie ze zbierając po 5 zlotych za cegielke daleko nie zajedziemy.A więcej za cegielke wirtualna nie moge żadac.Są tacy co kupili kilka ale to i tak są marne grosze...Sluchajcie, w dn.22 kwietnia( o ile dobrze pamietam) jest wystawa dobermanów klubowa w Będzinie(Śląsk).Może tam cos zadzialac? tylko co? stanąc z puszką?może ktoś wpadnie na pomysł jak uderzyc do serc...

fajnie, że szczeniakowi sie tak szybciutko poszczęściło z domkiem, oby pozostala dwójka tez mogła szybko nam sie pokazac szczęśliwa w Niemczech.

Posted

Dziekuję, Klementynka!!!
Teraz tylko trzeba je zmniejszyć i podpiąc pod nasz adres!!! Kto to potrafi?

Beatko, czy są jakieś wieści od Pana z Akagera?

Beatko, nie wiesz kiedy będą nasze plakaty?

Posted

Dziewczyny muszę się pochwalić, ponieważ dzisiaj mija rok, od kiedy zamieszkała z nami moja czarna potworzyca. Wstawiam krótką relację z roku mieszkania u nas.

A zaczęło się tak...
Pierwsze spojżenie

Zaraz po przyjeździe do domu

Pierwsze zabawy dziewczyn :grin:

Pełna symbioza dziewczyn

I jeszcze kilka zdjeć z metamorfozy mojego stwora ;-)

Posted

bira, gratuluję, metamorfoza całkowita z zalęknionej chudzinki w pieknego, dumnego dobcia!!!!chetnie sie spotkam z Wasza gromadką na spacerku, tylko obawiam się jak dziewczyny na siebie by zareagowały?czy nie skonczyloby sie krwawa jatka?:evil_lol: