karusiap Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4529337#post4529337 tutaj nasz bedny skarbek:( Quote
Dobermania Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 DZIEWCZYNY! JESZCZE JEDEN MAX! http://www.akagera.pl/forum/viewtopic.php?t=2295 Quote
karusiap Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Dobermania']DZIEWCZYNY! JESZCZE JEDEN MAX! http://www.akagera.pl/forum/viewtopic.php?t=2295 nie, nie..to ten sam Max,jest juz u nas w hotelu:) Quote
Dobermania Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ufff... Bo dziewczyna nie jest z Żywca, dlatego bałam się, że to drugi :( Quote
zuziaM Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='karusiap']w Dzierzoniowie to chyba Dianka zostala...zle z nia?? Informuje, ze DIANKA ze schroniska w Dzierzoniowie ( ta sliczna panna ze zdjecia ) ma juz NOWY DOM i kochajacego pana :multi: :multi: :multi: ! ! ! Quote
dzodzo Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 swietna wiadomośc-oby okazal sie tym wlasciwym:) Quote
aisaK Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Beatko, czy można Diance zrobic ładniejsze zdjęcia? Nie wiem dlaczego ona dalej tam tkwi. Z tego co piszesz jest łagodna, spokojna, kochana...:( Quote
daga_27 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 aisaK napisał(a):Beatko, czy można Diance zrobic ładniejsze zdjęcia? Nie wiem dlaczego ona dalej tam tkwi. Z tego co piszesz jest łagodna, spokojna, kochana...:( o jaka Dianke Ci chodzi Kasiula? Quote
aisaK Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 O Diankę ze schroniska w Gdańsku-Kokoszki..Ona jest od początku i do dnia dzisiejszego nie ma domku...ile jeszcze będzie czekała? :( Quote
aisaK Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 no,chciałabym....bardzo....:( Dlatego bardzo proszę kochaną Beatkę aby zrobiła jej lepsze zdjęcia i jeszcze raz ją prześlę....Ona tam jest za długo... Quote
BeataJ Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 aisaK napisał(a):no,chciałabym....bardzo....:( Dlatego bardzo proszę kochaną Beatkę aby zrobiła jej lepsze zdjęcia i jeszcze raz ją prześlę....Ona tam jest za długo... Pamietam caly czas o niej ale nie mam kiedy tam pojechac:-( W maja bede juz wolniejsza...hehe ale to zabrzmialo...i bede mogla wiecej czasu poswiecic dobeczkom. W tygodniu moge wygospodarowac czwartek. Daga - jedziemy w czwartek do Kokoszek? Beata Quote
daga_27 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ja w tej chwili nie moge sie umawaic niestety. Quote
aisaK Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Choćby tylko zdjęcia....proszę, Beatko...Może ci sie uda... Strasznie mi szkoda tego suczydła, za długo już jest zamknięta, chociaż ona i tak wspaniale się przystosowała i nawet dobrze znosi schronisko, nawet zimą. Chyba, że poprostu nie widzimy, też tak może być. Quote
BeataJ Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 aisaK napisał(a):Choćby tylko zdjęcia....proszę, Beatko...Może ci sie uda... Postaram sie pojechac. Musze tylko sie dogadac aby mi ja ktos o 17:00 przyprowadzil, bo na teren schronu mnie juz nie wpuszcza wtedy :-( Beata Quote
dzodzo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 następny dobus na allegro: Pilnie oddam dobermana w dobre ręce. Ma na imię Borys, w marcu skończył 8 lat. Jest zdrowym i sympatycznym psiakiem, trochę rozpieszczonym. Niestety muszę go oddać z powodu przeprowadzki. Jeżeli jesteś odpowiedzialny, kochasz zwierzęta i nie chcesz "bojowym" psem leczyć kompleksów... to jest to propozycja dla ciebie. Uwaga warunkiem jest zamieszkanie we własnym domu z ogrodem (jeżeli mieszkasz w bloku, to nie dla ciebie)! http://www.allegro.pl/item181922779_doberman_pilnie_oddam_w_dobre_rece.html nóz sie otwiera w kieszeni, cóz za troskliwy opiekun, pozbywa sie 8 letniego psa :angryy: Quote
Guest Msand Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jeszcze jest dobry dopisek - "jeśli mieszkasz w bloku - pies nie dla Ciebie" - i jeszcze idiota zrobił z niego psa kojcowego (mniemam). Zatem pies nie nauczony życia na kanapach. Co za szmaciarz. Quote
aisaK Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 No tak...ehhh ta mentalność...do bloku się nie nadaje!Co za ludzie... Quote
zasadzkas Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wiesz, są ludzie co i do bloków się nie nadają ;) Quote
aisaK Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wiem, sama mam kilku takich sąsiadów...szkoda, że nie mogę ich gdzieś oddać. :roll: Quote
Karilka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 zasadzkas napisał(a):Wiesz, są ludzie co i do bloków się nie nadają ;) Brawo za spostrzerzenie Zasadzkas!!!:evil_lol: Quote
Karilka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 zasadzkas napisał(a):Wiesz, są ludzie co i do bloków się nie nadają ;) Brawo za spostrzeżenie Zasadzkas!!!:evil_lol: Ja mieszkam w bloku na wsi;) Quote
Justa74 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dziewczyny, wiem że dziś miałyście złe wieści (Cyran), ale czy widziałyście to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57631 Quote
Recommended Posts