Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karusiap']w Dzierzoniowie to chyba Dianka zostala...zle z nia??

Informuje, ze DIANKA ze schroniska w Dzierzoniowie ( ta sliczna panna ze zdjecia ) ma juz NOWY DOM i kochajacego pana :multi: :multi: :multi: ! ! !

Posted

Beatko, czy można Diance zrobic ładniejsze zdjęcia? Nie wiem dlaczego ona dalej tam tkwi. Z tego co piszesz jest łagodna, spokojna, kochana...:(

Posted

aisaK napisał(a):
Beatko, czy można Diance zrobic ładniejsze zdjęcia? Nie wiem dlaczego ona dalej tam tkwi. Z tego co piszesz jest łagodna, spokojna, kochana...:(

o jaka Dianke Ci chodzi Kasiula?

Posted

no,chciałabym....bardzo....:( Dlatego bardzo proszę kochaną Beatkę aby zrobiła jej lepsze zdjęcia i jeszcze raz ją prześlę....Ona tam jest za długo...

Posted

aisaK napisał(a):
no,chciałabym....bardzo....:( Dlatego bardzo proszę kochaną Beatkę aby zrobiła jej lepsze zdjęcia i jeszcze raz ją prześlę....Ona tam jest za długo...

Pamietam caly czas o niej ale nie mam kiedy tam pojechac:-(

W maja bede juz wolniejsza...hehe ale to zabrzmialo...i bede mogla wiecej czasu poswiecic dobeczkom.

W tygodniu moge wygospodarowac czwartek. Daga - jedziemy w czwartek do Kokoszek?

Beata

Posted

Choćby tylko zdjęcia....proszę, Beatko...Może ci sie uda...
Strasznie mi szkoda tego suczydła, za długo już jest zamknięta, chociaż ona i tak wspaniale się przystosowała i nawet dobrze znosi schronisko, nawet zimą. Chyba, że poprostu nie widzimy, też tak może być.

Posted

aisaK napisał(a):
Choćby tylko zdjęcia....proszę, Beatko...Może ci sie uda...

Postaram sie pojechac. Musze tylko sie dogadac aby mi ja ktos o 17:00 przyprowadzil, bo na teren schronu mnie juz nie wpuszcza wtedy :-(

Beata

Posted

następny dobus na allegro:

Pilnie oddam dobermana w dobre ręce. Ma na imię Borys, w marcu skończył 8 lat. Jest zdrowym i sympatycznym psiakiem, trochę rozpieszczonym. Niestety muszę go oddać z powodu przeprowadzki. Jeżeli jesteś odpowiedzialny, kochasz zwierzęta i nie chcesz "bojowym" psem leczyć kompleksów... to jest to propozycja dla ciebie. Uwaga warunkiem jest zamieszkanie we własnym domu z ogrodem (jeżeli mieszkasz w bloku, to nie dla ciebie)!

http://www.allegro.pl/item181922779_doberman_pilnie_oddam_w_dobre_rece.html
nóz sie otwiera w kieszeni, cóz za troskliwy opiekun, pozbywa sie 8 letniego psa :angryy:

Guest Msand
Posted

Jeszcze jest dobry dopisek - "jeśli mieszkasz w bloku - pies nie dla Ciebie" - i jeszcze idiota zrobił z niego psa kojcowego (mniemam). Zatem pies nie nauczony życia na kanapach. Co za szmaciarz.