BeataJ Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 aisaK napisał(a):Wklejam zdjęcia z Niemiec (wspaniałe domy!!!): Schilla: Sara: Bardzo serdecznie dziekujemy Organizacji Niemieckiej za wspaniałe znalezienie najlepszych domków :loveu: Ojej....Daga widzialas???? "Nasze" sunki :-) Ale super maja domki. WIELKIE PODZIEKWANIA SIE NALEZA!! Beata Quote
BeataJ Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Kora i Grom z dziejszego spacerku Beata Quote
martasuwałki Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Do góry - po domki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
aisaK Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ależ się Gromik zmienił!!! Niesamowite! Chyba, że to Beatko twój aparacik! Kora piękna, taka dostojna, ona chyba ciągnie na smyczy, prawda? Quote
daga_27 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 BeataJ napisał(a):Ojej....Daga widzialas???? "Nasze" sunki :-) Ale super maja domki. WIELKIE PODZIEKWANIA SIE NALEZA!! Beatawidzialam, widzialam, ale zaluje, ze Shillunia nie ma zblizenia:placz: moja kochana dziewczynka:loveu: Sarunia tez pieknie wyglada:lol: Quote
aisaK Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Daga, ja sobie zdjęcie powiększyłam i Schillunię w zbliżeniu oglądam ;) Quote
dzodzo Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ale Kora wyładniała!!!wiozłam taka bidę z łupieżem, parę dni i ładny, zadowolony z zycia pies!!!!!!!!i Gromik dobrze wyglada:p Quote
aisaK Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Wiesz jaka on ma tam opiekę? I takie wspaniałe cioteczki!!!! Teraz tylko stałe domki by się przydały!!! Quote
dzodzo Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 no ciotki maja te psiaki najlepsze w Polsce pólnocnej:evil_lol: Quote
Vika_Bari Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 fox_india napisał(a):witam sie niesmialo na watku dla wlascicieli dobkuF :hand: Witamy serdecznie! Plakat bardzo fajny. Wszystkie psinki bardzo wypiękniali wyładniali. Wielkie podziękowania organizacji niemieckiej pomagającej nam ratować psiaki!!!!!!!!!! Następna wysyłka w 14 kwietnia. Jadą Togo i Seti. Biedny Togo on czeka od początku wątku w schronie. Trzymajmy kciuki za wspaniale domki. Quote
zasadzkas Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A co ze szczeniakiem ze schroniska w Żyrardowie? Quote
Karilka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 No właśnie co ze szczeniaczkiem? Ni widu ni słuchu:mad: Quote
BeataJ Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 aisaK napisał(a):Ależ się Gromik zmienił!!! Niesamowite! Chyba, że to Beatko twój aparacik! No cos Ty! Gromik na serio tak wyglada! Widac, ze juz ciutke masy nabral aisaK napisał(a):Kora piękna, taka dostojna, ona chyba ciągnie na smyczy, prawda? Ciagnie, ciagnie - Grom zreszta tez. Ona jest super, moze w sobote uda mi sie ja zabrac na dluzszy spacerek nad Wisle. Beata Quote
aisaK Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ALe wam zazdroszczę tych spacerków... Wspaniale sobie radzicie, świetnie się czyta jaką super robotę robicie, jesteście kochane! Mam nadzieje, że będą zdjęcia ze spacerku ;) Quote
Vika_Bari Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 zasadzkas napisał(a):A co ze szczeniakiem ze schroniska w Żyrardowie? Pisalam, dawajcie go do mnie. Jak transport sie nie znajdzie szybko to pogadaj z DT Seti. Oni prawdopodobnie będą wiezli Seti do mnie 14.04 nu to i jego mogą przywiezc. Lub transportu szukamy! Quote
Goska76 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witam wszystkich :smile:, poniżej wklejam ostatnie forki Aramisa (HEKTORA). Pierwsze dwa jeszcze z naszego domu - następne - z nowego (jak widać z nową towarzyszką - Sonią) z ostanich doniesień od nowych Opiekunów : wygląda na to, że oba Miski sie dogadają :multi: Quote
Goska76 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A widzicie fotki - bo mnie gdzies znikły ???? Quote
Vika_Bari Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Goska76 napisał(a):A widzicie fotki - bo mnie gdzies znikły ???? Ja nie widzę Quote
Goska76 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nie umiem wklejać zdjęć ! wklejam więc link do fotek. :) http://picasaweb.google.com/malgorzata.janich/HEKTORWNOWYMDOMU Quote
Justa74 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witajcie dziewczyny Od dłuższego czsu czytam ten wątek i muszę powiedzieć, że odwalacie kawał dobrej roboty. Podziwiam Was za to. Dlatego też postanowiłam do Was zwrócić się z prośbą. Niedawno straciłam swojego przyjaciela - kundelka. Teraz mam ogromną pustkę po nim i chciałabym zaadoptować psa. Bardzo mi się podobają dobermany, a dodatkowo oglądając Wasze zdjęcia dobków z dziećmi po prostu serce mi mięknie. Gdybym miała kierować się tylko sercem pewnie już bym przygarnęła ze dwa dobki do domu (zwłaszcza czytając Wasze relacje). Wydaje mi się, że warunki mam dość dobre dla takiego psa - mieszkam w domku jednorodzinnym (na piętrze), do dyspozycji podwórko (jakieś 400 m) i dodatkowo za domem ogród mojej mamy długości ok 1 km. Pies oczywiście mieszkałby z nami w domu, a na dwor mógłby wychodzić kiedy tylko by chciał. Problem polega tylko na tym, że: mam dwie córeczki (3 i 5 lat) i kota, a dodatkowo mój mąż bardziej skłania się w stronę małego pieska no i oczywiście szczeniaczka - żeby się przyzwyczaił do rodziny itp. No i teraz prośba do Was - poradźcie proszę czy mam postawić na swoim i zaadoptować dobermana, czy lepiej sobie odpuścić i wziąć jakiegoś małego pieska. Dodam jeszcze, że nie mam doświadczenia w tresowaniu psa, stąd moje obawy, czy poradzę sobie z ułożeniem dobka. Doradźcie proszę, co zrobić - wiem, że jeśli teraz się nie zdecyduję na dobermana, to chyba nie zdecyduję się nigdy. Quote
Vika_Bari Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Justa74 napisał(a):Witajcie dziewczyny Od dłuższego czsu czytam ten wątek i muszę powiedzieć, że odwalacie kawał dobrej roboty. Podziwiam Was za to. Dlatego też postanowiłam do Was zwrócić się z prośbą. Niedawno straciłam swojego przyjaciela - kundelka. Teraz mam ogromną pustkę po nim i chciałabym zaadoptować psa. Bardzo mi się podobają dobermany, a dodatkowo oglądając Wasze zdjęcia dobków z dziećmi po prostu serce mi mięknie. Gdybym miała kierować się tylko sercem pewnie już bym przygarnęła ze dwa dobki do domu (zwłaszcza czytając Wasze relacje). Wydaje mi się, że warunki mam dość dobre dla takiego psa - mieszkam w domku jednorodzinnym (na piętrze), do dyspozycji podwórko (jakieś 400 m) i dodatkowo za domem ogród mojej mamy długości ok 1 km. Pies oczywiście mieszkałby z nami w domu, a na dwor mógłby wychodzić kiedy tylko by chciał. Problem polega tylko na tym, że: mam dwie córeczki (3 i 5 lat) i kota, a dodatkowo mój mąż bardziej skłania się w stronę małego pieska no i oczywiście szczeniaczka - żeby się przyzwyczaił do rodziny itp. No i teraz prośba do Was - poradźcie proszę czy mam postawić na swoim i zaadoptować dobermana, czy lepiej sobie odpuścić i wziąć jakiegoś małego pieska. Dodam jeszcze, że nie mam doświadczenia w tresowaniu psa, stąd moje obawy, czy poradzę sobie z ułożeniem dobka. Doradźcie proszę, co zrobić - wiem, że jeśli teraz się nie zdecyduję na dobermana, to chyba nie zdecyduję się nigdy. Zdeceduj sie na Ricza który u mnie w domu tymczasowym. Tak spokojny i nie agresywny i młody i wesoły. On tak lubi sie bawic pilką. nic go w życiu tak nie interesuje jak zabawa z pilką. Sprobuje sprawdzic go na dzieciach na ulicy. Ale on tak lagodny że nazywamy go tromba. A tu jest wszystko o nim: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47336&page=21 jest jescze szczeniaczek w schronie w Żyrardowie. Mogę wziąsc go do siebie i sprawdzic na wszystko. I przygotowac do adopcii dla ciebie. Quote
Justa74 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dzięki za szybką odpowiedź. Czytam wątek Ricza, a czy "przygotowanie" tego chłopca z Żyrardowa trwało by długo? Wiadomo, w jakim on jest stanie? Quote
Recommended Posts