fox_india Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 musz Wam powiedziec ze mam baaardzo ladna dobermanke :loveu: Quote
zasadzkas Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ja też :loveu: A w sobotę udało nam się spotkać z Beatą J. To wyjątkowe spotkanie, bo moja sunia jest pierwszą dobcią, którą Beata znalazła i wyciągnęła ze schroniska w Starogardzie Gdańskim, a Irma wiozła ją przez pół Polski... Sentymentalne, trochę wzruszające, wesołe i niosące nadzieję. Fajnie jest spotkać fajnych ludzi. Beata, bardzo Ci dziękuję, Joli również. Jeszcze trochę i moja siostra, która ze mną i suńką pojechała zakocha się w dobermanach i będzie nowy domek :roll: Jeszcze trochę to potrwa, wsadziłam jej kotkę agresorkę na tymczas :oops: Quote
aisaK Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witamy cie u nas Fox India! Wiem, że twoja dobeczka jest piekna, wiemy :loveu: Jak ja wam tych spotkan zazdroszczę! Dlaczego ja mieszkam taki szmat drogi? Zasadzkas-dlaczego psujesz nam taki fajny domek wściekłymi kotami? :lol: ;) Beata-plakat super!!! Quote
majafaja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 witam sie niesmialo na watku dla wlascicieli dobkuF :hand: o nie! chyba się nie zgodzę :P to nie jest forum właściceli dobkuF a miłośników i właścicieli:) AisaK a Ty gdzie? Krk?? bo aj tam będę :P i też się możemy spoytakć i tam ratować dobeczki:razz: Quote
Klementynkaa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 BeataJ napisał(a):Oj....zostawmy juz tak....wstyd mi znow prosic o zmiany :-) A co reszta na to? Beata no to po co pytasz :eviltong: Quote
aisaK Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 majafaja napisał(a):AisaK a Ty gdzie? Krk?? bo aj tam będę :P i też się możemy spoytakć i tam ratować dobeczki:razz: Ja jestem z zadoopia-Gorlice, do Krk mam kawałek, ale jezdze tam od czasu do czasu....Cos wymyślimy! Ja też nie mam dobeczka, ale za to ich 38 szt. na stronie nadzieja-dobermana :eviltong: Quote
dzodzo Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 moja aukcja cegiełkowa na allegro dla dobków sie fajnie rozkręca:multi: zobaczcie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=175622655 poprzednim razem sprzedalay się tylko 3 cegiełki a jak wystawiłam drugi raz wreszcie się ruszyło.To wszytsko mało ale zawsze coś... Quote
BeataJ Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Klementynkaa napisał(a):no to po co pytasz :eviltong: Z grzecznosci :-) To zostawiamy, tak? Wszyscy za?!?! Beata Quote
BeataJ Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 zasadzkas napisał(a):Ja też :loveu: A w sobotę udało nam się spotkać z Beatą J. To wyjątkowe spotkanie, bo moja sunia jest pierwszą dobcią, którą Beata znalazła i wyciągnęła ze schroniska w Starogardzie Gdańskim, a Irma wiozła ją przez pół Polski... Sentymentalne, trochę wzruszające, wesołe i niosące nadzieję. Dla mnie spotkanie wyjatkowe..... zasadzkas napisał(a):Fajnie jest spotkać fajnych ludzi. Beata, bardzo Ci dziękuję, Joli również. Kochana to my Tobie dziekujemy!!! Dalas schroniskowej Niuni nowe zycie! A co do siostry to sie wcale nie dziwie :-) Beata Quote
BeataJ Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 fox_india napisał(a):musz Wam powiedziec ze mam baaardzo ladna dobermanke :loveu: Co widac na zalaczonych fotach :-) Jutro reszta. IVI W CALEJ OKAZALOSCI Beata Quote
karusiap Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 plakat super!!!:) fox_india ja tez witam:loveu: a ja jestem z karkowa maja:cool3: no i superrr co do aukcji!!!! Quote
Karilka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Dobeczki kochane... 38... Mój sie grzeczniejszy robi troche Quote
Dea Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A tutaj nowe zdjęcia dobka nr 2 - młodszego z Żywieckiego schroniska http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51881&page=9 Quote
majafaja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 karusiap i chodzisz do schronu czy jak? gdzie mieszkasz? w jakiej dzielnicy? przewidujemy jakies wspolne akcje :D ? Quote
karusiap Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 majafaja napisał(a):karusiap i chodzisz do schronu czy jak? gdzie mieszkasz? w jakiej dzielnicy? przewidujemy jakies wspolne akcje :D ? chodze do schronu co tydzien...na razie na szczescie dobkow brak:) ale od przyszlego tyg jakos bedziemy mialy w hotelu dobcia z Zywca tego starszego:loveu: wspolne akcje wskazane;) Quote
majafaja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 bardzo chetnie ;) na razie bede ..hmm... ograniczona czasowo... ale na szczęście jeszcze troche i bedzie luzniej :) Quote
Karilka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A przy nas nikogo nie ma... Majafaja zwiewa/zwiała do Krakowa i koniec:mad: Quote
zasadzkas Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Baby, ja w Krakowie też mogę się spotkać, bo jestem tam co miesiąc. Więc, jak się co poniektórzy przeprowadzą i tak dalej, to może jednak :cool3: Acha, Niunia trafiła do nas w listopadzie 2005 roku, przed moimi urodzinami. A Ivunia: jaka ładna morda :loveu: wypiękniała, że hej. Quote
karusiap Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 no to super...zjezdzaja sie dobermanie cioteczki:loveu: Quote
Asior Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dziewczyny, dużo was tutaj zagląda to może ktoś pomoże: Potrzebujemy przewieść callaczkę z Warszawy do Krakowa PILNIE bo dziewczyny nie mają kasy zeby jej tam dłuzej trzymać (jest na SGGW), a nowy domek czeka :( Albo też druga sprawa potrzebny transport z Zabrza lub Katowic do Krakowa...trzeba przewieść fretkę... Czy ktoś nie jedzie w okolicach o których pisałam???? Quote
majafaja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 pisałam na wątku coli, jade z lodzi do Krk w sobote .. Waszka podobno tez jedzie... ja bede miala pełno glamotów ze soba, ale jesli bedzie konieczne, to moge wziac sunie Quote
aisaK Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Wklejam zdjęcia z Niemiec (wspaniałe domy!!!): Schilla: Sara: Bianka: Bardzo serdecznie dziekujemy Organizacji Niemieckiej za wspaniałe znalezienie najlepszych domków :loveu: Quote
Dea Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Brawo dla organizacji! Przyłączam się do podziękowań!:multi: Quote
Karilka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Super domki!!! Dziekujemy przewspaniałej organizacji!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts