Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

kupię lub przyjmę dobermana, Białystok
Rasa: Doberman
Kategoria: Kupię suke

Chętnie przymę lub tanio kupię suczkę dobermana

Agnieszka Baranowska
agneseee9@wp.pl
(085) 876 46 44

Cena: 150 PLN

Kupię młodą suczkę rasy doberman. W cenie do 150 zł na terenie woj. śląskiego. Osobiście mieszkam w Raciborzu.
Nr GG: 4720495 tel. kom. 0694778013
e-mail: adao19@wp.pl

kupie suczke rasy doberman do ok 400 zl
Kontakt:
olecko woj. warmińsko-mazurskie
tel: 502051185

I jeszcze jedna rodzina pragnie kupić dobermana, ich dane:
Kontakt:
chorzów batory woj. śląskie
tel: 516226461
email: adipluto@amorki.pl

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybcia przy tych ogloszeniach sa daty i godziny-zapewne czas dodania ogloszenia- a sa to juz po tych datach roczne ogloszenia i napewno juz cos znalezli.

Posted

WEZMNĘ DOBERMANA
data dodania: 2007-03-11

Wezmne psa rasa doberman najchetniej to czarny podpalany wiek od roku do lat pieciu, mam doswiadczenie takiego mniałam czekam na wiadomosc na meilaAutor: Wiesława
Adres: Śląsk - Tychy.
Email: ada12m@poczta.fm

Wezmę psa rasa doberman czarny podpalany rudy wiek od jednego roku do lat pięciu był to pies posłuszny coś nauczony jak tez nieraz zostac sam w domu, mam doswiadczenie miałam dobermana był wspaniały niedawno zmarł na raka, jesli ktoś z przyczyn np. finansowych czy wyjazdu chce oddac ale nie z powodu ze piesek jest zle wychowany i ktos nie daje rady .Zapewniam ze ten piesek co zamieszkam w mojm domu bedzie mniał wspaniałe zycie do konica jego dni , od paru miesiecy jestem cały czas w domu w około mojego miejsca zamieszkania jest duzo zieleni park itp mieszkam na Śląsku w Tychach czekam na wiadomosc meila lub telefonicznie ( sms) kingag52@interia.pl

Te ogłoszenia, które dała Rybcia, to jest jedna i ta sama osoba, chyba ROZMNAŻACZKA!!! Podaje różne imiona i maile, ale to ta sama osoba. Zerknijcie na treśc ogłoszeń, podobny tekst i nawet podobne błędy!!!

Posted

Ej, Daguś, cos ty mało roboty masz ostatnio, chyba się nudzisz, może podwioze ci jeszcze mojego tymczasowicza, bo od dwóch miesiścy chłopak nie może domu znaleźć a mąż już sie denerwuje :roll:

Posted

aisaK napisał(a):
Ej, Daguś, cos ty mało roboty masz ostatnio, chyba się nudzisz, może podwioze ci jeszcze mojego tymczasowicza, bo od dwóch miesiścy chłopak nie może domu znaleźć a mąż już sie denerwuje :roll:
Ty nie tymczasowicza, tylko meza do mnie wyslij:evil_lol: zobaczysz, ze jak wroci do domu, to juz sie wiecej denerwowac nie bedzie:mad: :diabloti:

Posted

PILNA SPRAWA IVI NIE MA TYMCZASU -POTRZEBUJEMY OSOBY Z KATOWIC, KTÓRE BEDĄ MOGŁY WZIĄŚĆ IVI NA PARĘ TYGODNI NA TYMCZAS zanim jej Pańcia po nią przyjedzie (pewnie pod koniec kwietnia)...KATOWICE-PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Rybc!a napisał(a):

2006-07-15 17:33:43

[SIZE=+1]kupie psa, Wałbrzych
Kategoria: Kupię psa
kupie szczeniaka dobermana z obcitym ogonem i uszkami do 200zl z walbrzycha i
okolic tel886861940

Marika Kołdon
zabka1905@wp.pl
886861940

[SIZE=+1]kupię psa rasy doberman, olsztyn
Kategoria: Kupię psa
kupię psa rasy doberman czarno-podpalanego w wieku od 2 do 4 miesięcy z
kopiowanym ogonkiem cena
: od 100 do 400 złotych

[I]karolina jaworska
karolciajaworska55@wp.pl
(089)513-14-12

2006-04-10 15:54:57

Może którąś z rodzin dałoby się przekonać na młodego, ale dorosłego?

taaa kurde a co oni nie wiedzą, że kopiowanie jest już zakazane!!!! :angryy: ?????

Posted

mzoe sprobujcie ihc pzrekonacie o tmy ze kopiowanie ejst zakazane ze to nie jest dobre dla sa czy cos i ten do olsztyna mzoe dadza ise namoiwc na anszego Olsztynskiego Togusia co wy na to??

Posted

O nim wiecie?

Ares jest osmioletnim dobermanem. Jest zdrowy, ma wszystkie szczepienia. Z przyczyn losowych pies czeka na nowy dom. (jego wlasciciel zmarl) Pies byl wychowywany w mieszkaniu, reaguje na podstawowe komendy, jest posluszny i skory do zabaw. Boi sie burzy i fajerwerkow. kontakt: Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami - Oddzial w Nowym Saczu, tel. 018 4434227 (dyzury w poniedzialki, srody i piatki od 10-12, poza dyzurami cala dobe czynna poczta glosowa)

Posted

Rybc!a napisał(a):
O nim wiecie?

Ares jest osmioletnim dobermanem. Jest zdrowy, ma wszystkie szczepienia. Z przyczyn losowych pies czeka na nowy dom. (jego wlasciciel zmarl) Pies byl wychowywany w mieszkaniu, reaguje na podstawowe komendy, jest posluszny i skory do zabaw. Boi sie burzy i fajerwerkow. kontakt: Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami - Oddzial w Nowym Saczu, tel. 018 4434227 (dyzury w poniedzialki, srody i piatki od 10-12, poza dyzurami cala dobe czynna poczta glosowa)
jutro tam moge zadzwonic. ale co dalej? to jest pies dorosly. wlasciciel nie zyje. ale pomyslimy!!!

Posted

Daga tego małego z ropiejącym oczkiem trzeba wyciągnąć...masz rację. Ze zdjęć wynika że jest zastraszony... tak sie przyciska do krat:placz:. Biedactwo

Sorry za offa.

Posted

zasadzkas napisał(a):
Ale ja też jestem ciekawa, co postanowisz w sprawie półślepaczka :roll:
i znowu sorry za offa, ale dla mnie sprawa jest juz jasna.....jesli potrzebuje, to zapraszam do mnie. kolko modlitewne, badz sejmowe sie powiekszy hihihi

Posted

daga_27 napisał(a):
a ja se moze wezmne takie cudo na tymczas: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52172 wiem, ze nie dobek, ale cos w sobie ma:oops:

Strasznie podobny do pieska, którego dwa tygodnie przywiozłam z Łódzkiego schronu. Śliczny jest. Tylko ten "nasz" juz grzeje tyłeczek pod kołderką. Wierzę, że i ten przystojniak znajdzie szybko domek.

A tak swoją drogą Daga jesteś niesamowita. Podziwiam Cię. Niestety ja mimo szczerych chęci już nie mogę dawać żadnemu psiakowi tymczasu... Moja suńka (która też miała być tylko na tymczasie, ale jakoś jej się zostało:roll: ) nie zaakceptowała by w domu żadnego intruza.

Posted

Ares-cudo,oby tylko wiek nie przekreslil jego sznans, ludzie niesamowicie boja sie dobków.Zauwazylam ze mnie na spacerach z Beją wszyscy mijaja szerokim łukiem:evil_lol: a ona jest jak baranek łagodna, tylko tak wyglada jak bandytka.