bira Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 aisaK napisał(a):Bira-kiepskie te zdjęcia, kurcze...Biedne psiaki...dobrze, że chociaz ciepło jest, może uda się zrobic lepsze zdjęcia? Wiem,ale takie dostałam. Postaram się o lepsze. Kiedy pojechałam do schronu zapomniałam aparatu... zresztą wszystkiego zapomniałam, nawet dokumentów od auta, pieniędzy... Co do tych wczesniej przez mnie wklejanych to już ich nie ma. Można je zdjąć z 100 str. Quote
daga_27 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 zasadzkas napisał(a):Daga, Pani nie dostała urlopu tak jakby potrzebowała. Kurczę, myślałam, że jakoś na koniec marca. Nic to, myślimy dalej o wszystkim. Aha, a jeśli nie macie miejsca, to do kiedy mogłaby zostać w Tczewie? Znaczy kiedy planowany jest następny transport?tego raczej nikt nie wie, kiedy kolejny transport. a w Tczewie moze byc tak dlugo ile potrzebuje. o ile beda na to pieniadze. Quote
Vika_Bari Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 zasadzkas napisał(a):Daga, Pani nie dostała urlopu tak jakby potrzebowała. Kurczę, myślałam, że jakoś na koniec marca. Nic to, myślimy dalej o wszystkim. Aha, a jeśli nie macie miejsca, to do kiedy mogłaby zostać w Tczewie? Znaczy kiedy planowany jest następny transport? Może masz racie. Może liepiej ją do mnie bo u mnie ekonomimy na hotelu (a z kasą tak kiepsko), i u mnie domowe żarelko i spacery. A gdzie w Niemczęch mieszka ta pani? Może młodą jej do granicy odstawic? A czy ten dom sprawdzony? Z tą wysylką jest tak jak Daga napisała na ponad 40 psów mamy teraz tylko 2 miesca w drugiej polowie kwietnia. Ale jak ta pani skontaktuje sie z Dyrektorką organizacii i z nią sie dogada to może Simona i zabierze psinkę ze sobą do Niemiec! Nu to jak dacie rady to zorganizujcie wysylke do mnie suńki i malucha z Żyrardowa tylko blagam zaszczepcie sunie na wirusówki i kenelowy! Przy takiej ilosci psów bardzo ryzykuje! Quote
BeataJ Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Odnosnie plakatu - to co udalo mi się znalezc w duzej rozdzielczosci to fotki Soni, Dianki i Sigmy. Wyslalam do drukarni i dalam im wolna reke, tzn mogę wybrac te, które będą najlepiej widoczne. Oczywisice Pani wiem, ze chodzi o pokazanie biednych, smutnych, zachudzonych dobkow. Jak przerobia plakat postaram się o plik w jpg i umieszcze na watku. Beata Quote
daga_27 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 super wiesci Beata! juz sie nie moge doczekac tego plakatu Quote
Vika_Bari Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 daga_27 napisał(a):super wiesci Beata! juz sie nie moge doczekac tego plakatu Ja też bardzo czekam na plakacik! Quote
Klementynkaa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Beata!!! czy dostałas mojego maila??? mam jeszcze fotki Ivi, dostałam od amikat ale jeśli moje maile nie dochodzą to jak mam je przesłać :( Quote
karusiap Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 dzwonil do mnie Pan po dobke,ale oczywiscie do rozmnazania...ehh Quote
Karilka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Mam kolejnego dobermana w schronisku!!! Jeszcze nic o nim nie wiem ale jestem w trakcie wyciągania informacji! Jest w schronisku w powiat Strzelecki województwo Opolskie... jak czegoś sie dowiem i zdobęde zdjęcia to napisze.... Następny... podobno przerazliwie smutny jest w schronisku:placz: Quote
BeataJ Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Klementynkaa napisał(a):Beata!!! czy dostałas mojego maila??? mam jeszcze fotki Ivi, dostałam od amikat ale jeśli moje maile nie dochodzą to jak mam je przesłać :( Tak, dostalam tego z plakatem i odpisalam Tobie, ze doszedl. Teraz odebralam tez z IVI, jutro zapytam czy takie chca. Wiem, ze juz pracuja z tamtymi. Beata Quote
BeataJ Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Bylam dzis u Gromika. Podobno mial rewelacje zoladkowe po ryzu i kurczaczku, wiec postanowilismy, ze bedzie tylko na suchej. Dostaje Royala caly czas wiec mam nadzieje, ze sie uspokoi mu w brzuszku. A to nasz chudziak - foty z 14 marca 2007. Beata Quote
Apbt_sól Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 33.mini doberman w Wałbrzychu Mini doberman cos dla ludzików którzy nie mogą mieć duzego psa , kochani istny doberman tylko za kolano , łagodny cudeńko!!! Do jutra ma kwarantanne!!!!!!!!!!!!!!! i zniknie........ :( Quote
aisaK Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Apbt -Sól-No tak, taki piękny dobek to po co miał kończyc kwarnatanne? Co za :mad::angryy: Strasznie mi przykro, że są takie schrony w naszym kraju, na pęczki...:( Szkoda, że nie dają informacji, bo nawet jakby człowieka chciał im pomóc, to pewnie musiałby je najpierw wyciągnąć, a tymczasów mamy mało :( Do Niemiec też nie możemy dac psów, o których nic nie wiemy...I takie koło... Chudzinka, jak chudzinka, pewnie i na suchej karmie sie podtuczy...Mój tymczasowicz tez po ryżu i miesie miał rewolucje i teraz jest tylko na suchej. Quote
Rybc!a Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Słuchajcie, jak wczoraj wyciągałam z naszego schroniska Krzywogłówkę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35613&highlight=pogryziona+amstaffka To zrobiłam szybką rundkę po schronisku i w ostatnich, długich boksach w których kiedyś mieszkała Sally i wyadoptowana przez jakieś małżeńtwo sunia ( też dobcia ) leżał w kącie pies. Nie wiem czy to był dobek na 100%, ale w totalnej depresji. Byłam w schronisku z Gonitwą, ona mówiła że to dobek. Cmokałam, gwizdałam i nic, kompletnie nic, zero reakcji, zero jakiegokolwiek spojrzenia na mnie. Odwrócony doopką , widać że strasznie cierpi. Ja jestem na pół ślepa, więc nie dziwcie się że nie widziałam dokładnie, ale u nas boksy nie są oświetlane, a dobciulek leżał na samym końcu. Nie wiem co o tym myśleć. Quote
aisaK Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 To trzeba to dobrze sprawdzić...Albo porób zdjęcia a my zobaczymy co to za psiak...Przynajmniej się postaramy :lol: Quote
Asior Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 aisa a nie lepiej umieszczac wszystkie aktualizacje i wszystkie dobki na pierwszej stronie tak jak wszędzie się aktualizuje???? Tak było by dla wssaystkich wygodnie, bo ja np mam ustawione, zę więcej mi się otwiera odpowiedzi na stronie i ja np. mam jako ostatnią stronę 65. I niewiem która to jest strona 100, a tak jak by było na pierwszej to każdy mógłby sobie wejść i popatrzeć ;D Quote
aisaK Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Mogłoby tak być, ale wtedy uaktualniać musiałaby Beatka. Jakby to inaczej rozwiązać? Quote
Dobermania Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Otóż to :eviltong: Zack - ten z białym krawatem, na łańcuchu z Chrcynnego już od tygodnia w Szwecji. Quote
Dobermania Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Nr 11 to jest Zaczek :loveu:, którego miałam wielką przyjemność gościć u siebie:loveu: Tydzień temu popłynął promem do Szwecji:loveu: Quote
Dobermania Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Zaniemaco:) Zdjęcia Zaczka są tu: http://s128.photobucket.com/albums/p188/Dobermania/zack/ Quote
Asior Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 aisaK napisał(a):Mogłoby tak być, ale wtedy uaktualniać musiałaby Beatka. Jakby to inaczej rozwiązać? ehh no rzeczywiście chyba, że admini by na to jakoś zaradzili/...... Quote
karcia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 czesc, ja w sprawie dobka z jeleniej gory. On ma wykrzywiona troszke lapke, ale generalnie jest w super stanie, na spacerze szaleje, widac, ze go nic nie boli i wlasnie sie dowiedzialam, ze ze wzgledu na ta lapke (bo podobno wyglada jak paralityk) zawisnelo nad nim widmo uspienia. Dla mnie osobiscie to jest jakas bzdura bo pies jest w dobrym stanie - ale nie znam sie. W kazdym razie walcze zeby tego nie zrobili, ale jesli tylko mozecie go jakas wyciagnac to bardzo prosze o pospiech. szkoda psa by bylo Quote
Recommended Posts