mirka-ela Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witam na wątku dobermanów - to ja dawałam info o dobkach z Żyrardowa. rozmawiałam dzisiaj z kierowniczka i okazało sie, ze ten pan, który miał go wziąc to jeszcze nic pewnego. Moze weżmie a może nie wezmie. Pomyslcie, może lepiej go wczesniej wyciagnac żeby czegos nie złapał w schronie? Ja sama nie wiem -ten pan kupił dom i dobek bedzie chyba słuzył do pilnowania -tak zrozumiałam. Musze jednak napisac,że u nas w schronie są opłaty adopcyjne -za chipowanie i szczepienie przeciwko wściekliżnie -40 zł. Jesli chodzi o zdjecia , to bede jutro w schronie, ale karta pamieci mi sie ułamała i utkwiła w aparacie moze coś pożycze. . Quote
Karilka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No to chyba do budy nie oddajecie takiego psa co? Kanapowca na podwórko? Quote
Vika_Bari Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Beatko tak piękne ci te wszystkie foty wychodzą. A ja jak nie zrobie to doberman do dobermana nie podobny a u ciebie poprostu pięknosci. Quote
iwop Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dziewczyny czytałyscie ten wątek ?http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50771 bije psa i nie ma sprawy :( Quote
Karilka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ''Dobka''(mix) szczenna w Ligocie...Golgocie!!! http://www.ligota.webhost.pl/?a=artget&id=335 Aaaaa:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Karilka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 http://www.ligota.webhost.pl/?a=artget&id=400 :placz::placz::placz::placz: i jeszcze taki: Czarny podpalany. Pies. Bardzo łagodny, skory do zabawy, przyjazny dla ludzi i innych psów. Quote
aisaK Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Wiemy, ten na łancuchu jest na str. 100 a szczenna sunia...nie mamy gdzie jej dać, ona musi mieć sterylke aborcyjną a jesli się nie zdąrzy to jedno szczenie przy niej musi zostać, gdzie ją dać?Było już to.. Quote
Karilka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A tamte nie były moze ''od pani, która ma ponad 70psów''?? Bo te są z Ligoty Quote
daga_27 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Wy mnie tutaj nie zawstydzajcie dobra??:oops: patrzcie na siebie, niczym sie nie roznie:mad: a tutaj sobie mozecie Gromika zobaczyc. tylko nie smiac sie z faceta:angryy: :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50612 Quote
Klementynkaa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 słuchajcie dostałam wczoraj maila od kumpla z Niemiec (dobermaniarza) i npisał mi coś takiego w temacie naszego konta na AFN: "Potrzebowal bym wiecej danych tego banku, w tych danych jest tez nr. IBAN - wtedy za przelew place tylko 0,20 Euro a nie 17,00 Euro." co to do licha jest ten nr IBAN??? Quote
BeataJ Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Vika_Bari napisał(a):Beatko tak piękne ci te wszystkie foty wychodzą. A ja jak nie zrobie to doberman do dobermana nie podobny a u ciebie poprostu pięknosci. Dzieki :-) Nie zawsze jest latwo ale na szczescie z cyfraka da sie wywalic to co nie wyszlo. Beata Quote
BeataJ Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Klementynkaa napisał(a):słuchajcie dostałam wczoraj maila od kumpla z Niemiec (dobermaniarza) i npisał mi coś takiego w temacie naszego konta na AFN: co to do licha jest ten nr IBAN??? IBAN międzynarodowy standard numeracji kont bankowych, kod uzywany w tansakcjach elektronicznych w obrocie międzynarodowym. Beata Quote
daga_27 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Sally jutro zawozimy z Beata do nowych wlascicieli:multi: :multi: :multi: Beata dzieki za pomoc!!!!!!:loveu: Quote
BeataJ Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 daga_27 napisał(a):Sally jutro zawozimy z Beata do nowych wlascicieli:multi: :multi: :multi: Beata dzieki za pomoc!!!!!!:loveu: No toz nie ma za co :-) Sally po spacerku dostala jedzonko i smacznie spi teraz. Rano byla kapana a potem musiala sie wytrzec w dywan :-) Widzialam Gromika, chudziutki jest, wazy 15 kg. Moze uda sie dzis foty zrobic a jak nie to jutro jak odwieziemy Sally to podjade do Gromika. Beata Quote
daga_27 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 BeataJ napisał(a):No toz nie ma za co :-) Sally po spacerku dostala jedzonko i smacznie spi teraz. Rano byla kapana a potem musiala sie wytrzec w dywan :-) Widzialam Gromika, chudziutki jest, wazy 15 kg. Moze uda sie dzis foty zrobic a jak nie to jutro jak odwieziemy Sally to podjade do Gromika. Beatamoja sliczna dziewczynka. ale jej w domciu brakuje:roll: Quote
karusiap Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 biedna daga-kolejne rozstanie...ale masz od razu zastepstwo i swiadomosc, ze kolejna dobciowa dame uratowalas:loveu: Quote
daga_27 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 oj tam biedna nie jestem ;-) wiem, ze Sally jest w bardzo dobrych rekach, wiec sie wcale nie martwie o nia. tylko ona to taka bardziej ruchliwa byla, a ta dwojka tutaj to 10 minut szaleje jak wariaci a potem spi przez 3 godziny. jakby psow w ogole nie bylo. leniwce:mad: Quote
karusiap Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ty sie tylko ciesz kochana,nastepnego tymczasowicza znajdziemy Ci wariata;) Quote
daga_27 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 przyjedzie wariat - dziadek hihih:evil_lol: ten to pewnie bedzie ruchliwy dopiero:loveu: Quote
karusiap Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 taaa ten to Ci zyc nie da na pewno:evil_lol: Quote
daga_27 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 karusiap napisał(a):taaa ten to Ci zyc nie da na pewno:evil_lol:i tego obawiam sie najbardziej:eviltong: Quote
Klementynkaa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 BeataJ napisał(a):IBAN międzynarodowy standard numeracji kont bankowych, kod uzywany w tansakcjach elektronicznych w obrocie międzynarodowym. Beata a jaki jest ten numer dla naszego AFN? może warto go podać przy numerze konta itp? Quote
Karilka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Trzeba napisać artykuł do ''mojego psa''... podobno ktoś z dogo juz kiedyś napisał i za to psy (bohaterowie artykułu) poznajdywały domki i dostawały wyprawki od redakcji. Były tez podobno oferty pomocy dla psów. Może warto? Quote
Recommended Posts