BeataJ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Klementynkaa']informuję, że dzięki fachowej pomocy Wafelka problem trawy został zamaskowany :) TUTAJ efekt naszych działań! PIEKNY PLAKAT! Dajcie znac kiedy mozna drukowac. Beata Quote
Vika_Bari Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja za podanie dwóch stron. Zawsze jak z jedną coś się stanie to zostanie druga i nie trzeba będzie wyrzucac plakaty i wszystko będzie pasowalo. Ale czekamy na inne opinie. Quote
aisaK Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Zgadzam się z Oleną, jestem za podaniem dwóch stron. Quote
BeataJ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Pomyslalam sobie jeszcze, ze tam gdzie jest miejsce na kontakt do najblizszego wolontariusza tez mozna jakos umiescic takie kartki zrywalne ( przypiac szpilka czy jakos tam inaczej - inwencja tworcza rozwieszajacego) albo recznie dopisac z tyly tych karteczek co sa na dole plakatu. Beata Quote
daga_27 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 aisaK napisał(a):Zgadzam się z Oleną, jestem za podaniem dwóch stron.ja tez........... Quote
BeataJ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Moze polaczymy sily - przeczytajcie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3828171#post3828171 Hm...choc co dwa plakaty beda obok siebie wisialy....nie wiem teraz sama. Beata Quote
Sandra Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jeżeli chodzi o rozwieszanie plakatów w Gdyni i okolicach to ja moge to zrobic :) Quote
Dobermania Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='BeataJ']Moze polaczymy sily - przeczytajcie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3828171#post3828171 Hm...choc co dwa plakaty beda obok siebie wisialy....nie wiem teraz sama. Beata Wszystko dobrze, spokojnie, jak ktoś chce pomóc, zrobi to niezależnie od rasy psa... mam nadzieję;) Quote
aisaK Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Pewnie, że pomożemy...;) Liczy sie przecież pies, a nie rasa! Quote
Dea Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Skoro plakaty już prawie gotowe można by zrobić listę kto z jakiej części Polski będzie je brał, tak żeby objąć jak największy obszar? Quote
BeataJ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Dea napisał(a):Skoro plakaty już prawie gotowe można by zrobić listę kto z jakiej części Polski będzie je brał, tak żeby objąć jak największy obszar? Dobry pomysl. Prosze pamietac, ze ja mam zalatwione tylko 1000sztuk. Pisze tylko, bo widzialam, ze rotka ma ...20 000.... Ja odbstawiam rejon Tczewa, Świnoujscia oraz Szczecina. Moge tez wyslac do Kolobrzegu -kolezanka dobermaniaczka rozwiesi - oraz do Podkowy Lesnej. W Podkowie kolezanka ma dwa dobeczki i sklep psi i tam bedzie w centralnym punkcie wisialo. Beata Quote
zasadzkas Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja też znam koleżankę z Podkowy Leśnej ;) Mogę w Skierniewicach, może w Kutnie, zapytam kuzynów. Quote
pies? Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Asior'] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3788617#post3788617 to z tego tematu go przekleiłam, TRZEBA skontaktować się z pies? on coś wie na jego temat więcej!!!! TRZEBA DZIAŁAĆ SZYBKO!!!!!!!!!!!!!! Pozwolę sobie podnieść tego psa, z racji umykającego czasu- w tym przypadku, boje się, mającego zawrotne tempo ! Quote
Gonitwa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 jeju, jaka bieda.... aż żal patrzeć. Daga słyszałam że masz kolejną dobcię z Elbląga? Jaka jest? Quote
Mido Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dziewczyny a moze nie pytajac Beaty:eviltong: o zdanie damy i Spartana do logo, taki piekny pies pasuje jak ulal do logo.Ja jestem za Spartanem w logo. Quote
BeataJ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Mido napisał(a):Dziewczyny a moze nie pytajac Beaty:eviltong: o zdanie damy i Spartana do logo, taki piekny pies pasuje jak ulal do logo.Ja jestem za Spartanem w logo. Jestem za :-) Beata Quote
Mido Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :mad: Beata ty nie masz innego wyjscia jak byc za. Sprobuj byc przeciw to inaczej pogadamy.:razz: :diabloti: Quote
daga_27 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Gonitwa napisał(a):jeju, jaka bieda.... aż żal patrzeć. Daga słyszałam że masz kolejną dobcię z Elbląga? Jaka jest?tak, mam u siebie elblaska czekoladke. to jest cudo w psiej skorze. jest tak grzeczna, ze wlasciwie zauwaza sie ja podczas zabawy lub jak szaleje za jedzeniem. to jedyna chyba jej wada, ze sie rzuca na jedzenie jak szalona. ale to pewnie syndrom schroniskowy. i odpukac, przestala z domu zwiewac. ale na dworze nie mam jej odwagi jeszcze spuscic ze smyczy. jutro o 9 rano czeka nas sterylka. a potem juz tylko do przodu. odkurowac sie i sio do nowego domu:evil_lol: Quote
Dea Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ja wezmę trochę na południe Polski - okolice Cieszyna, prześlę do Bielska i Żywca. Może do Katowic się uda jakiś podrzucic... Quote
Klementynkaa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 oki, poczytałam i piszę tu żeby się potem nie powtarzać: - jeśli domenę "nadzieja-dobermana.pl" mamy na własność na wieczność to wrzuciłabym tylko ten adres na plakat + adres mailowy na serwerze, a z dotychczasowej strony na webparku za jakiś czas zrobiła przekierowanie i będzie grało, tylko poprosze o dokładny adres to i na bannerkach zmienię; - logo na razie leży odłogiem... - wieszanie gotowych plakatów w Katowicach biorę na siebie, może uda się druknąć przed wystawą w Spodku (dwa tygodnie) to dobermaniarzom z różnych stron Polski można wcisnąć po sztuce, niech się przydadzą na coś! - Beata! maila dostałam, odpisałam! jesli szybko dostanę odpowiedź w kwestii adresu strony i maila to będzie juz ze wszystkimi poprawkami; Quote
pies? Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 rotek_ vbmenu_register("postmenu_3829402", true); Zarejestrowany: Aug 2006 Miasto: świdnica Postów: 449 beataJ. deklauruje pomoc w znalezieniu domu dla dobki....pot5rzeba kilkainformacji: dlaczego drugi raz trafiła do schronu....i ich kontakt z dziećmi, psami etc pies 1,5 roku temu zabrany ze schroniska, facet poszedł do kicia, starsza matka nie miała siły z nią wychodzić itd. ponoć łagodna sunia Quote
pies? Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='aisaK']Drugi doberman (a raczej dobermanka) z Dzierżoniowa: PięknaDiana - suka - czarna dobermanka.Wiek ok 2 lat. Do schroniska trafia już drugi raz. Na razie je i wygląda świetnie. Niestety dobermany podobnie jak amstaffy i boksery bardzo źle adaptują się do warunków schroniskowych. Potrzebuje swego domu i rodziny, która nie pozwoli trafić jej do schroniska kolejny raz. chodzi o tego psa Quote
BeataJ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 pies? napisał(a):chodzi o tego psa Juz jest u nas na watku. Kochani starajmy sie nie powielac info o psach - chyba, ze jest jaka aktualizacja - bo sie pogubimy. Beata Quote
BeataJ Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Plakat już trafil w rece grafika z drukarni. Klemnetynka naniosla poprawki ( lepsza jakos zdjec ), wczoraj wyslalam czekam na info z drukarni. Przy okazji wyszla jedna sprawa - jeśli chcemy mieć jakies zdjecia na plakatach A3 czy nawet A4 ( tak przyszlosciowo ) to foty musza być w duzej rozdzielczosci. Inaczej nie będę wyrazne na plakacie. Beata Quote
Karilka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hej a ten rasowy z allegro 11mies do oddania czy na spżedarz jest??? Quote
Recommended Posts