Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

szukamy domu dla 19-miesiecznego, brazowego dobermanka z allegro. pies byl wychowany w domu, z dzieckiem, nigdy nikogo nie ugryzl, nie wykazuje agresji. Jego pani bardzo go kocha i chce aby znalazl wspanialy dom. jest zmuszona go oddac, poniewaz ma jeszcze starszego owczarka niemieckiego i psy zaczynaja na siebie powarkiwac. czasami nie wyglada, to dobrze. Piesek przeszedl podstawowy kurs posluszenstwa.
zaprosilam wlascicielke na nasza strone i watek, wiec moze zajrzy i sama cos o Teosie napisze ;-)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klementynko... #rose wg. mnie ten plakat jest świetny! Tylko mogłabyś na środek walnąć np. Spartana? Chodzi o to żeby szary przechodzień zobaczył że chodzi o dobermany - o te piekne cuda o wspaniałej linii.... Te bidy łapią za serce ale sprawiają że wzbudza sie litość a nie zainteresowanie takim psem...
Proszę tylko o to w kwestii estetycznej

Posted

Karilka napisał(a):
Daga_27 to posiedz kilka godzin przed kompem i zrobisz...:mad:. Dajcie spokój Klementynka tyle sie nasiedziała dla NAS!!!
ja sie nie czepiam, tylko informuje. robie to jak drukuje kazdy model;) a przy kompie to ja sobie moge posiedziec i to jedyne co moge zrobic niestety:oops: jestem pelna podziwu dla Klementynki za to co zrobila. nie bym nie umiala:shake:

Posted

Dobra Klementinka przepraszam cię za wszystkich!
Zrob prosze cie bardzo te dwie milutkie zmiany. Na rodeczek Spartana w locie i dopisek pod numerem konta: Nadziej dobermana (aby kaska szla do nas). Pamietasz jak tiezko szukaliśmy kogo dac na środek. Spartan to jest to o co chodzilo! Duzy, piękny i szczęśliwy! A z karteczkami może być problem bo się nie miszczą w formacie. A reszta jest świetna.
I drukujemy! Co dziewczyny?

Wszyscy sie zgadzaja????????

Posted

zasadzkas, to może lepiej już stójka? Bo obawiam się, że siedzący nie będzie oddawał tej cudownej muskulatury i pięknej budowy...:wink: a stójka będzie taka reprezentacyjna :shiny:

Posted

jest duzo prawdopodobienstwo, ze jutro Rybcia z mama wyciagna dobcie w Elblagu i przywioza mi ja do Tczewa. trzymac mi tu prosze kciuki za powodzenie akcji:mad: :evil_lol: hotel jest juz zalatwiony, wiec oby tylko chora nie byla.

Posted

socurek napisał(a):
zasadzkas, to może lepiej już stójka? Bo obawiam się, że siedzący nie będzie oddawał tej cudownej muskulatury i pięknej budowy...:wink: a stójka będzie taka reprezentacyjna :shiny:

ja podobnie jestem za dobkiem siedzacym... no ale jesli ma byc widac muskluatura, to moze jak lapie sniezke?? jako wesoly? i wzdłuz od gory do domu "nadzieja.." ???

Posted

W takim razie trzymam kciuki.

W Łodzi sa dwa dobki. Jeden prześliczny piesek, masakrycznie wychudzony, podobno nie lubi innych psów. Mi dał się pogłaskać, ale nie był zbyt przekonany do tego pomysłu.
Jest jeszcze sunia młodzuitka. Również bardz chudziutka... strasznie miła, przyjacielska sunia. Siedzi w boksie z innymi suczkami i nie przejawia żadnej agresji w stosunku do nich. Zdjeć oczywiscie nie mam, ponieważ pojechałam do schronu zapominając torby z dokunmentami od auta, prawkiem, pieniędzmi i oczywiście aparatem. No ale przywieźliśmu jednego psiaka :-) który już wyleguje się u siebie w domku :-)

Posted

bira, prosimy następnym razem o zdjęcia, jak ci się uda.

Wkleiłam psiaka z Ligoty na str. 100, szkoda mi tam tych psiaków i tego, że my tak niewiel możemy. Czasem mysle, że stoimy w miejscu, bo dobeczków nie ubywa a przybywa!

Posted

aisaK napisał(a):
bira, prosimy następnym razem o zdjęcia, jak ci się uda.

Wkleiłam psiaka z Ligoty na str. 100, szkoda mi tam tych psiaków i tego, że my tak niewiel możemy. Czasem mysle, że stoimy w miejscu, bo dobeczków nie ubywa a przybywa!
eeee ciotka, jak dobkow nie ubywa??:mad: