bira Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Klementynkaa napisał(a): rozumiem, że mam usunąć plakat bo do niczego się nie przyda, tak? Klementynka a broń Cię Panie Boże! Quote
majafaja Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Klementynka! ma Ci nie być przykro!!! a pomył był taki - że na środku spartan, dookoła bidy... ale nie wiem:) i nie o to chodzi, ze Twoj plakat jest brzydki!!!!! bo jest bardzo ładny! chyba chcemy po prostu zeby bardziej łapał za serce... nie wiem no. klementynka:calus::calus::Rose: Quote
aisaK Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Kochana Kelmentynko, proszę, tylko się nie obrażaj, nikt nie miał złych intencji!!! Wiem doskonale, że sporo czasu spedziłaś nad nim i że sie bardzo postarałaś. To może zmienimy to wspólnie, skoro jest za duzo informacji? Niech spłyną pomysły i wtedy popracujemy nad nimi a potem dasz poprawki, OK? Te wklejone dobermany z Dzierzoniowa, to ja nie wiem-nie ma zdjec, nie ma informacji. Narazie i tak nic nie zdziałamy!Narazie nie damy rady!!! Quote
majafaja Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Kochani, bede miala 1000sztuk plakatu za darmoche!!!!!!! Tylko teraz zasadnicze pytanie - drukowac taki jak jest teraz czy przerabiamy? Wg mnie trzeba przerobic, tez nie jest za bardzo czyteny, brak miejsca na wpisanie namiarow na osobe rozwieszajaca czy tez kogos z nas z danego rejonu. I wg mnie powienien tam byc jakis szczesliwy dobek, tak jak pisalismy wczesniej. Kurcze - ja noga jestem i nie potrafie tego zrobic. Beata a to Klmementynka najnowsze wieści chyba... Quote
aisaK Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Na mapie dogo macie wszystkie informacje: nie mamy w nadziei wszystkich dogomaniaków wiec trzeba prosic o pomoc: Wroclaw- Biskupin shangri_la GG: 3986433 e-mail: shangri@vp.pl WROCLAW - Kleczków-Trzebnicka [centrum wrocławia prawie] Magea-Kasia GG 2751869 (często niewidoczna) tel kom. 692 542 72 e-mail - magea@poczta.onet.pl WROCLAW-Krzyki makulka tel. kom. 0 888 595 090 e-mail: conserver[malpa]op.pl WROCLAW Szmaja el.kom. 0 500 253 883 e-mail:gajoszka[malpa]hotmail.com WROCLAW ulvhedinn /Magda/ tel. kom: 0 609 325 217 /jeśli nie odbiera, to sms/ e-mail : myszor-x[malpa]tlen.pl WROCLAW- Nowy dwor /osiedle/ Korenia Kom. 0 889 570 461 GG 164 36 37 WROCLAW / POZNAN od pazdziernika 2006 la_pegaza / Marzena / kom: 0 502 450 982 GG 3335061 WROCLAW / WARSZAWA babat tel.kom.0 604 436 826 tel.kom. 0 604 436 720 GG 271151 e-mail : babat[malpa]tlen.pl Trzymam kciuki za krakowiankę!!! Quote
bira Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Właśnie dostałam maila tej treści: Witam serdecznie Dwa tygodnie temu w Warszawie w okolicach Wawra zagineła mi suczka rasy doberman. Szukałem jej już wszędzie(schroniska,osiedla,lasy), niestety psa nigdzie nie ma. Suczka była drobna, miała 11 lat i była już lekko głucha. Na przedniej łapce miała charakterystyczną bliznę. Może Wy wiecie coś w tej sprawie?! Jeśli tak prosze o maila Popropsiłam pana o zdjecia suni. Moze ktoś coś o niej wie. Quote
aisaK Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nie mamy 11-latki, ale zdjęcia wskazane. Zapytaj pani czy obdzwoniła schrony? 11-latka to strauszka :(:(: Quote
dzodzo Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 a tak śmieje sie doberek tydzien po opuszczeniu schroniska: kto wie jak zmienic avatarek? moj znikl przy probie zmiany:( Quote
karusiap Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 kto ma dobki na tymczasach??np nr 19 Sasza?chodzi mi o te mozliwosc sprawdeznia ich do kotow... aha nasza Ursa jest zainteresowana Pani.ma dom z ogrodkiem i psy Onka i 2 kundelki,ktore mialyby kojce a w nocy biegaly a dobka w domu a wzdzien w domu i ogrodzie...oczywiscie wszytsko do sprawdzenia;) Quote
daga_27 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 do mnie pisala osoba chetna na poznanskiego, ale od momentu jak wspomnialam o wizycie przedadopcyjnej jest cisza. podalam watek do psa, ktorym byla zainteresowana. moze odstraszylo ja to, ze ten pies jest do wyadoptowania z gratisem w postaci drugiego dobka:evil_lol: Quote
Goska76 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Zwracam sie z gorącą prośbą do miłośników dobermanów o pomoc w znalezieniu domu dla młodego dobka. Zdjęcia pieska poniżej: http://picasaweb.google.com/malgorzata.janich/MlodyDobek Dane o piesku - (na podstawie wywiadu z wetem i obserwacji) - wiek pomiędzy 7 miesięcy (ma juz pełne uzębienie) a 1 rokiem, - zaszczepiony na wściekliznę (a tak apropos - ze "schroniska" wyszedł bez szczepionki ) - odrobaczony - tez dopiero po wyjsciu!?! - bardzo smutny, tak bardzo zobojętniały, że myslałyśmy że jet głuchy! (Ale na szczescie nie jest - sprawdzone ) - bardzo wychudzony,- mocna budowa i tylko ok 24 kg ! - jest uległy względem naszego psa - (samiec alfa 4 lata,) - miał chyba złamaną kość śródstopia - trochę inaczej stawia lewą łapę -( to będziemy jeszcze monitorowac) - na spacerze ogląda się za samochodami i dziećmi...., - został na pewno pogryziony w schronie - ma mnustwo strupków - na szczęscie już się goją (jedna duża blizna na prawej łapie) - nie brudzi w domu!! , - jest bardzo spokojny. Pies został wyciągnięty ze "schroniska" w sobotę. Przebywał tam najwyżej miesiąc (dwa tygodnie temu był jeszcze na kwarantannie). Dwa tygodnie temu wygladał jeszcze dobrze, ale to co zobaczyłyśmy w tę sobotę ...Pies został umieszczony ze "starymi wyjadaczami' w jednym małym kojcu. (4 psy do jednej budy!) Chyba bał sie jeść żeby nie wzbudzić agresji u towarzyszy niedoli. My niestety nie możemy pieska zatrzymac - z powodu naszego samca. Dodatakowo cierpimy na brak miejsca - mieszaknie w bloku i dwa duze psy:shake: ( nasz to dalmatyńczyk.) Argumentem za wyciągnięciem dobka z tego "schrona" była jeszcze plotka o rychłym jego zamknięciu - marzec 2007! Nie wiemy co stanie sie z jego mieszkańcami..... Jeżeli ktoś z Was będzie słyszał o jakimś dobrym domku dla młodego dobka to będziemy wdzięczni za info! Dzięki Quote
aisaK Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witamy cie Gosia u nas na wątku!!! Powiedz z jakiego schroniska go wyciągnęłaś i jakbys mogła mi wysłac jakies namiary na siebie, w razie jakby jakis domek chciał się odezwac i zadac pytania. A może otowrzyć mu nowy-osobny temat ze zdjęciami? Jak dostane namiary wkleje go na strone dobermanów www.nadzieja-dobermana.up.pl w dziale "domy tymczasowe".Aha, nazwałam go Aramis, jak chcesz to zmienię, ale musze podac jakies imię na stronę! Pies jest piękny! Dziekuje, że się nim tymczasowo zajęłaś!!!Jesteś kochana! Witam cie na dogo! Quote
karusiap Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 moze do tego domu z kotem by sie nadal jak taki mlody i grzeczny? Quote
daga_27 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 no Kasia to przywita, tak jak nalezy:oops: Quote
aisaK Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Daga :oops: Karusia- sprawdz domek, jak należy! A Gosia sprawdzi jak pisiunio lubi kotki...Dobra, Gosia? Quote
Goska76 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Próby z kotkiem nie było. Jak będzie okazja to sprawdzimy ;) Namiary na mnie: 503188417, gadu: 5191967. Piesek jest wyciągnięty ze schroniska w Myszkowie (woj. śląskie, okolice Częstochowy - ok 30 km na południe) My nazwaliśmy go inaczej - ale Twoja propozycja bardzo nam sie podoba :lol: Quote
bira Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dodzo, dziewczyna u Ciebie rozkwita:loveu: Piękna jest :-) Quote
Rybc!a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Wiecie o tych, prawda? http://www.schronisko.net/adopcja3988.html I... http://www.schronisko.net/adopcja3968.html Quote
daga_27 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 jakie pieknosci. a ta brazowa to wiadomo jakiego typu ma problemy z łapkami? Quote
Recommended Posts