Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na allegro są szczeniaki po rodowodowej dobermance i rodowodowym seterze - super połączenie moim zdaniem - do oddania więc chętnych na szczeniaka dobka odsyłać tam oki? one też chatynek potrzebują a człek wydaje sie oki skoro je oddaje!

Posted

majafaja napisał(a):
ta sunia bardzo podobna jest do sigmy ... ?? moze .....??

To nie jest Sigma, popatrzcie na podpalanie na pysku, ta suczka ma ciemniejsze.

Beata

Posted

BeataJ napisał(a):
To nie jest Sigma, popatrzcie na podpalanie na pysku, ta suczka ma ciemniejsze.

Beata

Beatko, ale ja sugeruje, że jest podobna... i moze nowa włascicielka Sigmusi
  • by ja chciala?

• Posted

daga_27 napisał(a):
    nie wydaje Ci sie:evil_lol: Dzodzo jest posiadaczka beczki z uszami:eviltong: :evil_lol:

kurcze, no ale to dla suni baardzo niedobrze:roll::shake:!
    dzodz! do odchudzania! :lmaa:

Posted

dzodzo napisał(a):
    śmiejcie sie , smiejcie z mojego grubasa:mad: ona jest caly czas glodna, ja jej naprawde dozuje miche ale jest tez krótko po szczeniakaich i ma obwisly brzuchol
    wiedzialam, ze palka dostane:diabloti:

Posted

Gucio: aby dac go na strone nadzieja dobermana dobrze byłoby przynajmniej wiedziec ile ma lat i tak ogólnie napisac cos o nim. Jesli nie mamy takich informacji cięzko będzie mu znaleźc potencjalny dom, bo sa to informacje, które każdy chce znać.

Ile ma lat nie wiem, ale pyszczek już taki siwiejący jest, chociaz zachowuje się jak młodzieniec. Dziewczyna, ktora mu wynosi jedzenie mowi, ze moze on ma jakies 2 lata, no ale ten pyszczek... nie wiem... Pies jest bardzo łagodny, przyjazny. Domaga sie pieszczot. Taki typowy pies kanapowy! Absolutnie nie bedzie z niego stróż bo on kocha wszystkich ludzi. Sparwdzałam reakcję na komendy - umie siadać ;-) Jest potwornie chudy i ma blizny na łapach oraz rany :( Reakcja na koty i małe dzieci nie jest mi znana - młodzież i dorosłych wręcz UBÓSTWIA!!! Kontakt z człowiekiem jest dla niego bardzo ważny - chodzi przy mnie rano i odprowadza na przystanek, a potem smutny jest troszkę, że sobie idę od niego... :(

Dzisiaj go nie widziałam, pewnie znów gdzieś po wsi spaceruje ;-) Widziałam go któregoś dnia wcześniej podczas spaceru z Goferem, buszował po takim małym lasku.