daga_27 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 w Elblagu jest juz tylko brazowa sunia. czarna zostala adoptowana. Quote
bira Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 daga_27 napisał(a):dla tego z rodowodem?? mysle ze moge pomyslec o sprawdzeniu tego domku ;-) Tak dla tego:-). Jego wątek jest na dogomanii:p Quote
daga_27 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 widzialam jego fotke w jakims watku. ladny piesio:lol: panstwo zmieniaja mieszkanie i nie pasuje juz do wystroju wnetrz?:angryy: Quote
Dobermania Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Olenko, masz PW. Chcę pieniądze z moich aukcji przekazać Tobie - lub Twojemu mężowi, jak przyjedzie do W-wy; albo na Twoje/Wasze konto. Ja już muszę znikać, przepraszam, że nie piszę teraz na naszym dobermańskim wątku, ale skręcona noga daje mi się we znaki, oboje z Lachsem jesteśmy chorzy:/ Jak plakaty będą gotowe, do dajcie znać. Quote
aisaK Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Pewnie, Lara, wszystki im napiszę... :glaszcze: A ty sie już nie martw, napewno mu będzie tam dobrze!!!Dziekuję, że tak dobrze sie nim zajęłaś. Quote
Dobermania Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Lara']Chcialabym tylko poinformowac Was, ze kolejny dobermanek - niewidomy Levis od wczoraj jest w SWOIM KOCHAJACYM domku :loveu: Dziekuje, za dobre mysli i wszelka pomoc w uratowaniu i szukaniu mu domu, DZIEKUJE!!! :loveu: asiaK - poinformujesz o tym org.niemiecka? :multi: Z gory dziekuje! O, właśnie, właśnie, dobrze, że pamiętałaś! A swoją drogą - wspaniałe wieści, skaczemy do góry! Dużo zdrowia i sto lat w nowym domku:) Fundacja DN ma tam jeszcze Nicolasa (wpisanego jako... Nicolę :|, ale to pewnie literówka, i inne "nasze" dobki, trzeba ich informować o aktualizacjach). Quote
bira Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 daga_27 napisał(a):widzialam jego fotke w jakims watku. ladny piesio:lol: panstwo zmieniaja mieszkanie i nie pasuje juz do wystroju wnetrz?:angryy: Fajny. Też mi się podoba :-) A ludzie są cudowni:angryy: :angryy: Mieć psa przez sześć lat i pozbyć się go z powodu przeprowadzki, to już szczyt. Moja Birra przeszła z nami 3 przeprowadzki... kurcze a może powinnam ją oddać... dorzucę jeszcze długoogonowego dobermana, który wyleguje się razem z nią na kanapie:angryy: :angryy: Quote
bira Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Lara']Chcialabym tylko poinformowac Was, ze kolejny dobermanek - niewidomy Levis od wczoraj jest w SWOIM KOCHAJACYM domku :loveu: Dziekuje, za dobre mysli i wszelka pomoc w uratowaniu i szukaniu mu domu, DZIEKUJE!!! :loveu: asiaK - poinformujesz o tym org.niemiecka? :multi: Z gory dziekuje! Cudownie. Strasznie się cieszę:multi: :multi: Zapomniała bym napisać, ze zmieniłam te dobermany z aukcji na dobermana... faktycznie moze będzie lepiej widoczne. Tych num,erów oczywiście nie dało się poprawić. Quote
Dea Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='bira']Dea chodzi o coś takiego: Taki plakat informacyjno-adopcyjny. Wkleiłam ten, bo naszego znaleźć nie mogę. Na razie wypisuję po drukarniach i czekam na jakiś odzew. Do naszej Zduńskowolskiej dzisiaj nie weszłam, bo już nie zdążyłam, ale jutro tam pojadę. Myślałam, że jeżeli znajdziemy tanią drukarnię, to może dobermaniacy z dobkowego forum dorzucą parę groszy. Co do aukcji nie wiedziałam co napisać, więc wygrzebałam ten tekst i go "przywłaszczyłam";) Nie do końca jest tak jak miało to wyglądać, ale ja dopiero raczkuję w tych aukcjach całych. Numery mi się pozlewały, a miały być jeden pod drugim... i maile... ale następnym razem się poprawię:p Bira te plakaty rottka też rozprowadzałam i mam jedną uwagę - brakuje miejsca na wpisanie swojej miejscowości lub rejonu i numeru telefonu, ja tam pomiędzy tekstem wpisywałam markerem ale to nieładnie wygląda. Dobrze by było takie "okienko" zrobić na tekst. Quote
aisaK Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Boss w nowym domku: Nie umiem zdjęcia odwrócic :oops: I nasza malutka(55cm) Sarah Quote
zasadzkas Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ale super, wreszcie jakieś dobre wieści :p Quote
agnes34 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Super!! I widać ,że piesek szczęśliwy!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuziaM Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 To ja Bossika odwroce : i jeszcze to : Sliczny i szczesliwy ! Dziekujemy za pomoc ! Quote
dzodzo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Bossik sliczności-na Sarah tez przyjdzie czas.:loveu: Quote
Justa74 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Bossik jest piękny W ogóle dobermany to piękne psy, nie wiem, jak ludzie mogą ich się pozbywać. A z tego co piszecie, charaktery też mają wspaniałe, pod warunkiem, że nikt ich nie skrzywdził. Quote
aisaK Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nawet jak ktoś je skrzywdzi to portafią byc wspaniałe i wybaczyć, przykładem jest Ivi z mordowni z Ligoty, któa pokazuje nam jak powinno sie kochac życie i byc wdzięcznym za każdy dzień! Quote
VitisVini Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 hej, jesteśmy wsie spod gdańska ale to nie gra roli bo jakby się udało to transport jakoś się zorganizuje. Tylko, że w tej sprawie jest jeszcze sporo niewiadomych- opisałam wszytko w privie. Nie chcę bić piany i robić nadziei no ale musiałam wykorzystać szansę. jak będe wiedziec coś więcej to zaraz sie pojawię. Quote
majafaja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 VitisVini napisał(a):hej, jesteśmy wsie spod gdańska ale to nie gra roli bo jakby się udało to transport jakoś się zorganizuje. Tylko, że w tej sprawie jest jeszcze sporo niewiadomych- opisałam wszytko w privie. Nie chcę bić piany i robić nadziei no ale musiałam wykorzystać szansę. jak będe wiedziec coś więcej to zaraz sie pojawię. w sprawie jakiego psiaka??? Quote
aisaK Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Juz klikałyśmy z VitisVini na PW, teraz czakam na dokłądniejsze dane co do pieska i będziemy polecać ;) Quote
Karilka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dziewczyny...kolejny doberman!!!:placz: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/452040_oddam_w_dobre_rece_2_5_rocznego.html Quote
Karilka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 I sunieczka czekoladowa: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/447445_oddam_w_dobre_rece.html Ja pierdykam... znowu...''zmieniam mieszkanie na mniejsze i to nie są dobre warunki dla takiego psa" Ja mam 56m...i co??? Quote
bira Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Oddam 2,5 rocznego, dobrze ułozonego, spokojnego i posłusznego Dobermana. Yuko caly czas chowany jest w domu, w kontaktach z dziecmi nigdy nie sprawial kłopotów, nigdy nie byl wiazany na lańcuchu. Pies jest wybiegany, lubi długie spacery i pieszczoty. Oddaje go z wielkim żalem, ponieważ zamieniam dom na mieszkanie, gdzie nie ma odpowiednich warunków dla tak dużego psa. Kocham takie argumenty. Quote
daga_27 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ja nie moge jak takie cos slysze czy czytam:angryy: Quote
aisaK Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Co za dupki!!! Co to przeszkadza? Dobrze, że dzieci nie oddaje, bo się nie mieszczą w tym mieszkaniu, ludzie maja w głowach :mad: :angryy: DEBILE!!! A teraz UWAGA KRAKÓW!!! Potrzebuję wszelkich informacji na temat tej suczki: Wiek, zachowanie wobec zwierząt, charakter!!!PILNE!!! Quote
Recommended Posts