t_kasiek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :mad::mad::mad::mad: NO PRZECIEZ....same brzydkie slowa mi teraz przychodza do glowy :angryy: Quote
aisaK Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja nawet nie napiszę co mi przyszło na myśl, bo mnie zbanują... Koszmar!!! Znów wstydzę sie, że jestem człowiekiem! Quote
karusiap Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 daga_27 napisał(a):a ja nie moge przewinac:roll: przewinac tez nie moglam,puscilam i czekalam na 18 minute;) Quote
aisaK Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Musisz Daga poczekac aż ci się całość sciągnie, wtedy można przewijać, albo musisz całość obejrzeć... W każdym razie ta ilość 10 znęcań dziennie jest przerażająca!!! Quote
Guciek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dzodzo - zwracam honor!!! Pisownia "Haski" zamiast "husky" mnie po prostu zbiła, nawet nie pomyslalam, ze chodzi o rase :oops: :oops: :oops: :roll: :oops: Melduję posłusznie, że nasz doberek ciągle jest i miewa się dobrze - widziałam go jak wracałam ze szkoły :) Quote
Klementynkaa Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='aisaK'] Nasz plakat jest jeszcze nieskonczony, nie ma dopisanego koło numeru konta NADZIEJA DOBERMANA...Jakby ktoś chciał wpłacic to wpłaci na ogólny AFN. Pisałam do Klementynki o zmianę, ale nie odpowiada :( yyy aisaK bo pewnie pisałaś na starego nicka Klementynka a teraz jestem Klementynkaa, stare mi zablokowali czy cóś :shake: dobrze, że dziś przysiadłam do czytania, ostatnio trochę problemów się nade mną uzbierało i straciłam głowę do wszystkiego :placz: Quote
Justa74 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Szybciej jest, jak się kliknie w "Pobierz nagranie", wtedy można przewinąć. Jak złapią tego "właściciela", powinni jego tak przywiązać do drzewa i obwiązać mu ręce przy szyi. Ciekawe, jak on by się poczuł.:evil_lol: Quote
Asior Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a ten dobek już Wam znany???? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47336 Quote
bira Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Zrobiłam aukcję naszym psiakom. Może odezwie sie ktos konkretny http://www.allegro.pl/show_item.php?item=169003160 Quote
Asior Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 jezzuu oglądnęłam :placz: przecież to nieludzkie!!!!!!!! boze jak długo jeszczez zwierze będzie TYLKO rzeczą dla niektórych!!!?? Wieczorkiem postaram się "uciąć" sam kawałek o dobku i wrzucić gdzieś....... Boze nie mogę... poprostu nie mogę Bidak kulał na te łapiki :( niewiedomo jak długo on tam leżał :( Quote
majafaja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a ja nie oglądam, nie chce tego widziec! Quote
aisaK Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Asior wiemy, wiemy, ;) On jest teraz na tymczasie u Oleny. Bira-dziekuję za tą aukcję!!! Oby jak najwięcej ludzi się zachęciło, dobeczki czekaja... Quote
bira Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Dea']Nie jestem całkiem w temacie, to mają być plakaty o adopcjach? Wydaje mi się, że nawet na tym wątku jest na tyle osób, że jak każdy kupi określoną ilość to się uzbiera dość duża liczba, no i suma dzięki temu. Dea chodzi o coś takiego: Taki plakat informacyjno-adopcyjny. Wkleiłam ten, bo naszego znaleźć nie mogę. Na razie wypisuję po drukarniach i czekam na jakiś odzew. Do naszej Zduńskowolskiej dzisiaj nie weszłam, bo już nie zdążyłam, ale jutro tam pojadę. Myślałam, że jeżeli znajdziemy tanią drukarnię, to może dobermaniacy z dobkowego forum dorzucą parę groszy. Co do aukcji nie wiedziałam co napisać, więc wygrzebałam ten tekst i go "przywłaszczyłam";) Nie do końca jest tak jak miało to wyglądać, ale ja dopiero raczkuję w tych aukcjach całych. Numery mi się pozlewały, a miały być jeden pod drugim... i maile... ale następnym razem się poprawię:p Quote
BeataJ Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='bira']Zrobiłam aukcję naszym psiakom. Może odezwie sie ktos konkretny http://www.allegro.pl/show_item.php?item=169003160 Moja mala uwaga - kontakty sa nie za bardzo czytelne, nie wiadomo wg mnie czyj to tel i e-mail. Moze zrob liste numerowana np. 1. imie, e-mail, telefon, rejon 2. imie, e-mail, telefon, rejon Choc rejon nie tak bardzo konieczny. Beata Quote
bira Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja bym to zmieniła, ale za cholerę nie wiem jak. Gdzie wejść, jak to zmienić... Zaraz jescze raz popróbuję Quote
bira Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Niestety nie dało się niczego zmienić. Kombinowałam jak koń pod górę. Moze jest tam za dużo tekstu... nie wiem. Przepisywałam, kombinowałam, ale nie udało się... Quote
Vika_Bari Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Trombek - Riczard u mnie i sprobuje jutro wkleic foty i opis a zainteresowanych zapraszam poczytac tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47336 bo Gonia sie tym zajela. ja naprawde nie mam czasu. Vika ma coś strasznego z okiem i coraz bardziej podejrzewam ukąszenie pająka czy czegos takiego! Dziś dopiero zaczela mnie widziec tym okiem, tak ze jezdrze od pracy do domu, ot domu do dwóch wetów (z Viki do jednego a z Riczem do drugiego, tak wyszlo bo spanikowłam i pojechala do tego we Wrześni bo mój był zajęty i nie odbierał telefon) i jest to w przeciwnych kierónkach tak że pod wieczór padam. Quote
daga_27 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 BeataJ napisał(a):Moja mala uwaga - kontakty sa nie za bardzo czytelne, nie wiadomo wg mnie czyj to tel i e-mail. Moze zrob liste numerowana np. 1. imie, e-mail, telefon, rejon 2. imie, e-mail, telefon, rejon Choc rejon nie tak bardzo konieczny. Beatajesli moge dorzucic 5 groszy......kontakty zrobic mozna by bylo pionowo by sie nie zlewaly;) a taki pierwszy sukces adopcyjny to byl w grudniu - Sonieczka:oops:(i nie wiem na pewno czy pierwszy,ale Beatki i po czesci moj) Quote
VitisVini Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 witam, Moi znajomi chcą zaadoptowac dobermana, ale musi byc młody bo oni boją że ze starszym psem schroniskowym sobie nie poradzą.Czy może wiecie o jakim? Quote
AgaiTheta Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 a skąd znajomi są? w Elblągu jest młoda suczka, czarnula. Quote
Justa74 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cześć wszystkim Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze co do opisu aukcjii - dobrze by było, gdyby w opisie lub tytule znalazło się słowo "doberman" w różnych odmianach np. "doberman, dobermany", wtedy ludzie wpisujący np. słowo "doberman" w wyszukiwarkę od razu natrafią na to ogłoszenie. Zauważyłam, że niektóre aukcje tak są zatytułowane. A jeśli chodzi o ogłoszenia, to znalazłam jeszcze takie portale www.kupiszpsa.pl, www.kupiepsa.pl z chyba darmowymi ogłoszeniami, które wyskakują w googlach przy okazji szukania różnych ras. Może można tam spróbować? Quote
bira Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 daga_27 napisał(a):jesli moge dorzucic 5 groszy......kontakty zrobic mozna by bylo pionowo by sie nie zlewaly;) a taki pierwszy sukces adopcyjny to byl w grudniu - Sonieczka:oops:(i nie wiem na pewno czy pierwszy,ale Beatki i po czesci moj) Własnie problem w tym, że za nic w świecie nie chce zrobić się jeden pod drugim. Kombinowałam wczoraj, ale w finale i tak było pod rząd. Nie wiem, moze ten tekst zajmuje za dużo miejsca... Ale z dobermanem zaraz spróbuję, z tym nie pownno być problemu. Jescze jedna sprawa... szukamy osoby, która będzie w stanie sprawdzić domek w gdyni. Wprawdzie nie dla dobka, ale dla potrzebującego bullmastiffa. Quote
daga_27 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 dla tego z rodowodem?? mysle ze moge pomyslec o sprawdzeniu tego domku ;-) Quote
Recommended Posts