Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przydadza sie kciuki, zwlaszcza, ze po zabiegu nie mamy dobrych info :-(
Sigma miala, jak pamietacie, dwa guzki na sutkach. Miala dzis zabieg w celu usuniecia ich i okazalo sie, ze ma mocne nacieki i ze nie skonczy sie na tej operacji:placz:
Jesli Pani, ktora dzis przyjezdza, sie na Sigme nie zdecyduje to potrzebne beda pieniazki na dalsze leczenie, na dalszy pobyt w hotelu...eh.....

Biedna Sigmunia....Dobrze, ze w hotelu ma super opieke. Nie siedzi w klatce caly czas, jest zabierana do pokoju i tam przebywa prawie caly dzien z ludzmi.

Beata

Posted

Sigma nie ma przerzutow:multi: miala duze nacieki po obu stronach brzucha. jedna czesc zostala juz calkowicie usunieta. druga trzeba tez koniecznie usunac. zbieramy wiec pieniadze na kolejna operacje i leczenie Sigmy.

Posted

t_kasiek napisał(a):
a wiadomo juz cos - czy bedzie miala nowy domek ??
miala jutro jechac do Niemiec ale przez stan zdrowia musi zostac. moze dzisiejsza wizyta potencjalnej panci sie powiedzie. oby jak najszybciej znalazla kochajacy domek.

Posted

asiaK sory, ze to tak długo trwało, ale miałam takie urwanie głowy z wystawą, zę nie miałam czasu nawet sę tym zająć :(
może być taki??? inaczej się nie da :(

Posted

Dziewczyny sa przygotowane do wyjazdu. maja komplet szczepien, czipy, paszporty, zostaly zbadane przez weta. jada Shilla:placz: i Sarah, Sigma z wiadomych powodow nie moze wyruszyc teraz w trase. za 2 tygodnie czeka ja kolejna operacja. musimy zbierac pieniadze. na hotel rowniez. Niestety ja jej do siebie nie moge wziac, bo ona mi zje Lukrecje:mad:

Posted

Sigma bardzo sie Ewie spodobala! Teraz dziewczyna musi TZ'a przekonac jeszcze :-) Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jutro zawozimy sunki, tak jak Daga pisala. Potem pozegnam sie z Wami na jakis czas. Bede pomagac jeszcze znalezc dom dla Sigmy ( jesli ten u Ewy nie wypali ) ale mysle, ze Daga bedzie Wam zdawac relacje co u Sigmy slychac.

Zycze Wam powodzenia w dalszych dzialaniach! Jutro wieczorkiem jeszcze sie odezwe jak wrocimy.

papa
Beata

Posted

Beatko-mam nadzieje, że nie żegnasz się na długo, bo jest nas tak mało. W każdym razie powodzenia! No i oczywiście trzymam kciuki za dziewczyny i za Sigmę, aby Ewa przekonała Tz-a
Czekamy na relację Dagi ;)
Asior-dziekuję, już zmniejszyłam!

Posted

Dziewczynki, dostałam wiadomość od florida_blue, to bdb. wiad., więc wklejam - kto ma czas i konto na Allegro, niech się zainteresuje (ja dopiero wróciłam z odwiedzin w klinice u dobka z Chrcynnego i noga strasznie mi dokucza):

"
hej hej :)

Mój maks , doberman został adoptowany

http://www.allegro.pl/item165758875__piekny_doberman_do_adopcji_czestochowa.html

mam jeszcze jego aukcje

obserwuje 8 osób, mam jeden fajny domek

dla ładnego dobka

mają trzyletnie dziecko ....

wychowane z psem
"

Posted

W Żywieckim schronisku jest mieszaniec dobka - żyje w kojcu wielkości 1,5m na 1,5 m, do tego mieści się tam jeszcze buda, a koło metra przed kratą ma ścianę budynku!!!:-( Dobek w takich warunkach, bez ruchu, bez oddechu prawie że:shake: Zaraz postaram się dodać fotkę. Nie czytałam całego wątku, dzisiaj się dowiedziałam z innego wątku, więc go tutaj wklejam, ale chyba go jeszcze tutaj nikt nie dawał...