Vika_Bari Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dziękuje bardzo w imieniu wszystkich psiaków i ich właścicieli kierownikowi sklepu z odzieżą używaną w mieście Września za oddanie nam torebki z uszkodzonymi zabawkami co pomoże nam w wychowaniu i uczeniu dobermanów wyciągniętych ze schronisk. Olena Quote
BeataJ Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Lara napisał(a):Co do adopcji do stanow... tez dostalam maila od kobiety z chicago, ktora chce adoptowac Levisa. Sprawe potraktowalam powaznie i zadnej odpowiedzi. Mam wrazenie, ze to jakis zart :angryy: To ta sama osoba wiec chyba odpuszczamy. ja w takim razie do niej nie pisze nawet. A ja glupia chcialam juz sprawdzac jaki to koszt.... Beata Quote
BeataJ Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Zobaczcie ile dobkow jest w USA do adopcji - jest w czym wybierac. http://www.dru.org/available.htm Beata Quote
BeataJ Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Lara napisał(a):koszty to chciala ta pani sama pokrywac :cool1: nie ma co sie angazowac, tym bardziej ze nikt z tego maila nie odpowiada. Wiem, wiem...ja chcialam sprawdzic tylko jaki to bedzie koszt. Beata Quote
lothia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 a ja dostałam dzisiaj na gg taka informację w przytulisku w Pomiechówku jest dobka w ciąży, nie cięte ucho,czarna podpalana jest u kobity 2 tyg, ta babka ma 75 psów tel.kont.tel 22 772 92 81 sunię wstawiłam już na akagerę[niestety o suczce nic wiecej nie wiemy,fotkę zrobiła dziewczyna która zawoziła jedzenie do Pomiechówka] Quote
aisaK Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wiadomo ile ma lat? Jej potrzebna jest sterylizacja aborcyjna! Bo nam kolejne 6 dobeczków urosnie...:( Quote
zasadzkas Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 a jak 6 kundelków, które będą duże to jeszcze gorzej, niestety :shake: Quote
lothia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 niestety wiem tylko tyle ile napisałam,nie znam nawet warunków ani zasad jakie panują w Pomiechówku Quote
t_kasiek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 o jejku...a wiadomo w jakim stopniu zaawansowania jest ta ciaza...i moze trzeby by sie wogole przyjzec blizej warunkom tam panujacy ?? Quote
GreenEvil Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nadzieja dobermana zalega z fakturami na kwote 1 758,50 zl. czy moglabym dowiedziec sie dlaczego? pozdrawiam GreenEvil Quote
lila138 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 kurcze trzeba jej jakos pomóc...ale jak ?? Quote
daga_27 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 GreenEvil napisał(a):Nadzieja dobermana zalega z fakturami na kwote 1 758,50 zl. czy moglabym dowiedziec sie dlaczego? pozdrawiam GreenEvildlatego ze nie ma wszystkich faktur od weta, za hotele, karmy. i caly czas nie wiemy jak rozliczyc te rzeczy na ktore faktur nie mozemy dostac. mialysmy na informacje czekac, wiec czekamy. te co mam łacznie na ok 1100 - 1200 zł jutro wysle do Tweety. Quote
daga_27 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 podpis mi zniknal:angryy: gdzie moj banerek???:placz: Quote
daga_27 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Rozmawialam juz z Green i wiem wszystko o rozliczeniu pieniedzy na ktore nie ma faktur. wiec osoby zainteresowane moga byc juz spokojne ;-) Quote
daga_27 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 brazowa suczka w Elblagu skonczyla kwarantanne, a czarna konczy 19 lutego. Quote
Dobermania Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A to w Pomiechówku to jaskieś schronisko czy "prywatny" przytułek? Quote
daisy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Prywatny przytulek Dobermania napisał(a):A to w Pomiechówku to jaskieś schronisko czy "prywatny" przytułek? Quote
BeataJ Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Trzymajcie kciuki za Sigme - jutro jej wielki dzien. Moze bedzie dla niej tak samo szczesliwy jak dla jej kolegi z boksu, ktory skradl nam serce, zrobilam mu fotki, dalam na dogo, ktos dal na allegro i ....dzis cudny bilaly Shogun pojechal do nowego domku!!! Oj....obym mogla jutro swietowac takie cos myslac o Sigmie w nowym domku.... Beata Quote
Dobermania Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jak biały, tonic dziwnego, że znalazł dom... Sprawdziliście chociaż dokładnie (domek)? Gdzieście to białe cudo:roll: znalazły, w schronisku???:-o Za Sigmę trzymam baaardzo mocno kciuki wraz z Lachsem. Quote
Vika_Bari Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dostałam to od Justyny od koteczków! Nie jest to na temat dobermanów ale jest to bardzo ważne! http://www.wwf.pl/projekty/bialowieski_pn_petycja.php Podpiszcie petycje i poślijcie ten link dalej - niedługo nie będziemy juz mieli żadnych parków krajobrazowych, rezerwatów itp. Quote
BeataJ Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Dobermania napisał(a):Jak biały, tonic dziwnego, że znalazł dom... Sprawdziliście chociaż dokładnie (domek)? Gdzieście to białe cudo:roll: znalazły, w schronisku???:-o Ale to nie byl dobek :-) W Europie bialego nie widzialam..... To byl taki cudny pies bardzo podobny do owczarka kanadyjskiego, byl w boksie razem z Sigma. Beata Quote
aisaK Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Trzymamy więc mocno kciuki!!! Za puszczę już dawno podpisałam, wraz z mężem. Quote
dzodzo Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 oj, to trzymam za sigmę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts