Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

Dziękuje bardzo w imieniu wszystkich psiaków i ich właścicieli kierownikowi sklepu z odzieżą używaną w mieście Września za oddanie nam torebki z uszkodzonymi zabawkami co pomoże nam w wychowaniu i uczeniu dobermanów wyciągniętych ze schronisk.

Olena

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara napisał(a):
Co do adopcji do stanow... tez dostalam maila od kobiety z chicago, ktora chce adoptowac Levisa. Sprawe potraktowalam powaznie i zadnej odpowiedzi. Mam wrazenie, ze to jakis zart :angryy:

To ta sama osoba wiec chyba odpuszczamy. ja w takim razie do niej nie pisze nawet. A ja glupia chcialam juz sprawdzac jaki to koszt....

Beata

Posted

Lara napisał(a):
koszty to chciala ta pani sama pokrywac :cool1: nie ma co sie angazowac, tym bardziej ze nikt z tego maila nie odpowiada.

Wiem, wiem...ja chcialam sprawdzic tylko jaki to bedzie koszt.

Beata

Posted

a ja dostałam dzisiaj na gg taka informację

w przytulisku w Pomiechówku jest dobka w ciąży, nie cięte ucho,czarna podpalana
jest u kobity 2 tyg, ta babka ma 75 psów
tel.kont.tel 22 772 92 81
sunię wstawiłam już na akagerę[niestety o suczce nic wiecej nie wiemy,fotkę zrobiła dziewczyna która zawoziła jedzenie do Pomiechówka]

Posted

GreenEvil napisał(a):
Nadzieja dobermana zalega z fakturami na kwote 1 758,50 zl. czy moglabym dowiedziec sie dlaczego?

pozdrawiam
GreenEvil
dlatego ze nie ma wszystkich faktur od weta, za hotele, karmy. i caly czas nie wiemy jak rozliczyc te rzeczy na ktore faktur nie mozemy dostac. mialysmy na informacje czekac, wiec czekamy. te co mam łacznie na ok 1100 - 1200 zł jutro wysle do Tweety.

Posted

Trzymajcie kciuki za Sigme - jutro jej wielki dzien. Moze bedzie dla niej tak samo szczesliwy jak dla jej kolegi z boksu, ktory skradl nam serce, zrobilam mu fotki, dalam na dogo, ktos dal na allegro i ....dzis cudny bilaly Shogun pojechal do nowego domku!!!
Oj....obym mogla jutro swietowac takie cos myslac o Sigmie w nowym domku....

Beata

Posted

Jak biały, tonic dziwnego, że znalazł dom... Sprawdziliście chociaż dokładnie (domek)?
Gdzieście to białe cudo:roll: znalazły, w schronisku???:-o

Za Sigmę trzymam baaardzo mocno kciuki wraz z Lachsem.

Posted

Dobermania napisał(a):
Jak biały, tonic dziwnego, że znalazł dom... Sprawdziliście chociaż dokładnie (domek)?
Gdzieście to białe cudo:roll: znalazły, w schronisku???:-o

Ale to nie byl dobek :-) W Europie bialego nie widzialam.....
To byl taki cudny pies bardzo podobny do owczarka kanadyjskiego, byl w boksie razem z Sigma.

Beata