Mido Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Beata Kościan jest na trasie Poznań - Wrocław(30 minut jazdy pociągiem za Poznaniem) nie będę mówił z czego znany :lol: Ale mnie dziwi to że piszą tanio a cena do góry 350 zł czy to tanio hmm. Dzodzo a moze podaj jakiegoś linka do ogłoszenia (chyba że drukowane). :roll: na moją ocenę to takie ogłoszenie jest mocno dla mnie podejrzane, mi pachnie jakimś pseudohodowcą. Pamiętajmy o dobermanie z allegro co linka dała bira. http://www.allegro.pl/item164127602_...obermanka.html on też do oddania. Quote
anielica Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 W schronisku w Nowymdworze, k. Lubartowa (LUbelskie) jest mox dobremana, chyba dziewczynka, czarna podpalana. Uszy i ogon nie cięte, widać, że to nie dobcio, ale bardzo podobny, niestary. Nie bardzo można tam robić zdjęcia, schron prywatny i te boksy są ze wszystkich stron zamknięte ścianami, więc w środku jest ciemno. Psy tam oddają za darmo, właściwie nawet papierów nie sprawdzają. Czy jakoś można psiakowi pomóc??:oops: Quote
dzodzo Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no wlasnie ogloszenie jest "papierowe" z gratki dodawanej do dziennika łodzkiego, wiec linka nie ma...oni chca nieodpłatnie i młoda dlatego tez mi to pachnie nienajlepiej Quote
daga_27 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ja tam pozniej zadzwonie. jesli nie odrzuca psa wysterylizowanego, to mozna bedzie sie umowic na kontrole adopcyjna. co Wy na to?? Quote
Weronika18 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Hej, jestem nowa na tym forum. Chcialam pomoc "schronisku" w Ligocie Nowej, bylam umowiona 2 razy z wlascicielka, bo miala odebrac ode mnie kasze, ryz, pokarm dla psow i ciepla odziez do bud dla psow. ... nie przyjechala. Czy jest ktos kto by mogl przewiezc karme i te rzeczy z Laskowice do Nowej Ligoty(ja nie mam jak to dostarczyc)- chyba ktos tam ma opieke nad tymi psami.. i by je troche dokarmil:smile: poza tym wystawilam na allegro pare aukcji (moj nick Weronika192) zapraszam i pozdrawiam prosze o jakis kontakt (np sms) na numer 783 574 540 Quote
Guciek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 aisaK napisał(a):Dziewczyny ja mam usunięty banerek :( Bo ten banner jest ZA DUŻY NA DOGOMANIĘ... O dokałdnie 57 pixeli :( Quote
aisaK Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ja go nie umiem zmniejszyć :( Ale ja go kopiowałam od dziewczyn a one maja takie same :( Quote
dobka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Aukcja na allegro z walentynkami funkcjonuje, więc nie wiem czemu sa problemy z jej odnalezieniem, mamy sprzedane na ta chwilę ok.40 karteczek!!! Quote
karusiap Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 moze problem tkwi w tym, ze np po wpisaniu slowa "doberman" nie wyswietla sie tylko po wpisaniu "dobermana"...ja tak mialam Quote
daga_27 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 dobka napisał(a):Aukcja na allegro z walentynkami funkcjonuje, więc nie wiem czemu sa problemy z jej odnalezieniem, mamy sprzedane na ta chwilę ok.40 karteczek!!!gdyby w nazwie aukcji bylo slowo kluczowe "doberman" bez odmiany, to poszlyby lepiej ;-) Quote
Guciek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='aisaK']Ja go nie umiem zmniejszyć :( Ale ja go kopiowałam od dziewczyn a one maja takie same :( Bo ktoś w ogóle za duże zrobił, a modzi wywalają za duze jak wychwycą :( Maksymalnie na wysokość może być taki - ale wtedy mało widać akurat na tym... Quote
Rybc!a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Czy ktoś dzwonił do tego kogoś, kto się ogłosił? Pomyślałam, że gdyby moja sunia pojechała do hotelu, do Dagi, to może moglibyśmy spróbować? Może coś by z tego wyszło? Quote
Rybc!a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jak narazie udało mi się wywalczyć dla Ligockich Dobciów 35 zł, za moją " przemową " dziewczyna postanowiła wpłacić pieniądze. Zawsze to coś , prawda? Quote
daga_27 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Rybc!a napisał(a):Czy ktoś dzwonił do tego kogoś, kto się ogłosił? Pomyślałam, że gdyby moja sunia pojechała do hotelu, do Dagi, to może moglibyśmy spróbować? Może coś by z tego wyszło?jeszcze nie dzwonilam bo zalatana jestem i sie skupic nie moge:roll: Quote
Asior Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 aisaK napisał(a):Ja go nie umiem zmniejszyć :( Ale ja go kopiowałam od dziewczyn a one maja takie same :( wyślij do mnie zmniejsze Ci Quote
aisaK Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dobeczki, nie spadajcie, kasy już nie ma... Potrzebujemy nowych pomysłów... Quote
daga_27 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Trzymac kciuki prosze, za 2 dobki z Elblaga ;-) i troche za mnie, zebym tam w ogole po nie dotarla ;-) Quote
aisaK Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Daguś, oczywiście, że kciuki mocno zaciśnięte!!! Jesteś wielka w tym co robisz, ale ty o tym wiesz... Quote
Vika_Bari Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Rocki jest u mnie. Jest absolutnie nie agresywny. Jest przerażony, zalękniony, zagubiony jak każdy pies który stracił dom u otoczenie które zna i w jakim się wychował. Postanowiliśmy z mężem dać mu jak najwięcej spokoju i czasu się u nas za klimatyzować. Jest średni, drobnie zbudowany ale bardzo umięśniony, ale za chudy. Nie obcięte uszy ma stojące! I ma śliczne miodowe oczy. Foty na razie nie możliwe bo schował się w budzie i nie wychodzi z niej, musi dojść do siebie. Próbowaliśmy kontaktu z moimi psami. On się przeraźliwe ich boi. Zamarł przy drzwiach garażu i prosił się z powrotem aby nikt go nie wąchał. Od dotyku nosem Viki przy powąchaniu podskakiwał z przerażenia. Barika blisko nie podpuściliśmy. Tak naprawdę to i nie mam więcej co napisać po za tym że rozpoczynamy odkarmienie i resocjalizacje. Foty w krótce. Quote
dzodzo Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Rocky to pies z allegro?ten ktorego wylicytowała daga? Quote
daga_27 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 dzodzo napisał(a):Rocky to pies z allegro?ten ktorego wylicytowała daga?tak, to ten pies ;-) Quote
aisaK Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Super, Olenka, teraz tylko czekamy na fotki!!!Napewno jest kochany! Quote
Dobermania Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 O, Jezu, czy to ten, którego sprzedał 17-toletni Rafał, bo pies był zbyt łagodny??? :O Matko, takich ludzi to tylko :x :x :x Quote
Dobermania Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 aisaK napisał(a):Dobeczki, nie spadajcie, kasy już nie ma... Potrzebujemy nowych pomysłów... Jezu, jak to nie ma??? To ja już robię aukcję na dogomaniackim bazarku, mam kaganiec, szelki i jakieś ubrania. Dam zaraz link, ale musicie mi pomóc - podnosić i kogoś od czasu do czasu przelicytować;) Quote
Recommended Posts