Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

Jesteście bardzo wspaniali w tym co robicie!!!Trzymam bardzo mocno za Was kciuki by wszystko się powiodło i by jak najwięcej było domków dla Dobermanów bo to naprawdę wspaniałe psy!!!
Nie poddawajcie się nawet jeśli będzie źle to wygladać tylko dalej dążcie do celu bo tylko upór,wiara,nadzieja pomoże Wam ciągle kroczyć dalej,do przodu.
Jestem pełna podziwu dla Was!!!

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny mam pomysla. czy mozecie mi poszukac najgorsze bidy jakie mielismy?? i wyslac mi zdjecia na maila nadziejapsa@op.pl zrobie z tego plakat, o ile bede umiala i bede roznosic po sklepach, zakladach, dworcach........ktos na pewno sie zlituje i pomoze....... powiecie pewnie, za sama moge poszukac, tylko, ze mi to jakos wolno idze :-(

Posted

daga_27 napisał(a):
Ania, spokojnie. lada dzien bedzie wyciagnieta ;-)

No to cieszę się niezmiernie, tylko praktycznie o niczym nie wiem. :roll: Miałam dzisiaj wprawdzie jechać ze znajomą do schronu, ale chyba nic z tego nie wyjdzie. :roll:

Posted

W ramach aktualizacji strony 100:

23.
Pilnie potrzebny DT na ok 3-4 tyg. dla tego dobka. Piesio niestety nie przepada za innymi psami dla ludzi łagodny W pseudoschronie k.W-wy ( duzych szans na przezycie to :shake: :-( ) Dobek dostał szanase na nowy domek ale nie w Polsce. Potrzebny tymczas na okres szczepień itp do wyjazdu.

Ten dobek już wyciągnięty ze schroniska. Okazało się, że ma drobne problemy zdrowotne i obecnie przebywa w klinice. Formalności wyjazdowe już w trakcie.

Posted

NERO NIE DOCZEKAŁ!!
A pani dyrektor nie ma sobie nic do zarzucenia???!!
To jest podobno najlepsze schronisko w Europie i tak po prostu pozwoliła by pies zszedł z przyczyn , o których mowa???????!! To jest kolejny skandal !!
EMIR

Posted

[quote name='morisowa']Witamy mąciciela... jak niektórzy uwielbiają oskarżać :roll: i po co ja weszłam na ten wątek :roll:
Bo ja Cię zaprosilam.
O tym, że zmarl Nero jest kilka stron wcześniej i przeboleliśmy to bardzo mocno, bo ta wieść, dotarła odrazu po pożegnaniu Beroska.
My nie tolerujemy na tym wątku oskarżeń ani przepychanek!!!
My ratujemypsy jak tylko możemy, jak umiemy, a że potrzebujemy pomocy dobrych ludzi to Cię zaprosilam.
Rozmowę z Emir proszę przeniesc na priva.
Nie wiem i nie chce wiedziec czyja to wina, ze pies nie pojechal do Niemiec, gdzie mialby dobry dom (mamy taki dom, gdzie wlasnie byl poszukiwany pies o takim wyglądzie, ponieważ umarl podobny doberman a wlascicielowie bardzo rozpaczają po nim), nie chce o tym wiedzieć bo Nero to juz w niczym nie pomoże, a to forum poświęcone jest pomocy a nie kłutniom!

A teraz dobre wiesci!!!!!!!!

Boss uwielbia swoją panią. Na początku bal sie zostawac sam, bal sie ze pańcia nie wróci i szczekal, dlatego sąsiadka sie skarżyla na halasy a teraz przestal bo już wie, ze zawsze wraca. Zaprzyjaznil się nawet z sąsiadką. Niedlugo pojawią się foty. Łapa się goi i wszystko jest ok.
Oleńka chyba zostanie w domku tymczasowym! Domek tymczasowy wcale nie chce jej oddawać!
Bianka dzisiaj zostala (po operacii w poniedzialek) przywieziona do domku i powoli chodzi. Z pańcią i z kotkiem we własnym mieszkaniu szybczej dojdzie do zdrowia. Operowane byly kregi szyjne i teraz nie może nosic obroży tylko szelki! Fotki też maja być.

Posted

Nasza praca sie opłaca i proszę sie nie załamywać! Pomyslcie tylko, że np. Oleńki już by nie było na tym świecie. Udało się ją odratować i te dobki z Ligo...Golgoty też się uda!

Posted

dziewczyny może ja już nie widzę na oczy (jest to wysoce prawdopodobne.) ale czy w aukcji gdziekolwiek pisze jakie to sa kartki (wirtualne czy papierowe...pytam, żeby nie było jakiś nieprzyjemności w razie coś;))

Posted

[quote name='Vika_Bari']Uwaga!!!
Informacji o wyslanych na fory wpisujcie i na wątku Nadzieji dobermana i na wątku dobermany z Ligoty!
http://www.dogomania.pl/forum/showth...gockie&page=10

Kto jest załogowany na jakikolwiek inne forum? Nie musi być zwierzęce! Mogą być koni, wiewiórki, kwiatki i części komputerowe! Jest to bardzo pilne! Kasę potrzebujemy pilnie a tylko silami dogo nie damy rady! I wpisujcie od razu gdzie wstawiono!
Kto ma czas? Kto się zajmie tą listą?
http://zwierzeta.najlepsze.net/
i ta?
http://animals.najlepsze.net/

Asior jest na forum Fretek..czy ona juz wie o tym?
ma gg ...napiszcie do niej jesli nie...jest tez forum szczurow i ktos na L jest na tym foruma ktor jest u nas na dogo....hmmm....powinna wiedziec Seaside..bo to byla jakas adpopcja astki wlasnie poprzez szczurze forum

nie bardzo mam czas dzis szukac wiec podaje te nicki i piszcie do nich

trzymam kciuki i mysle intensywnie co i jak jeszcze

Posted

Nie moge zalicytowac kartek. Wyskakuje mi, ze wybrany przedmiot nie istnieje...

Vika_Bari, zaraz wyślę ten tekst do zduńskowolskiej gazety, moze coś tam z niego opublikują.

Posted

bira napisał(a):
Nie moge zalicytowac kartek. Wyskakuje mi, ze wybrany przedmiot nie istnieje...

Vika_Bari, zaraz wyślę ten tekst do zduńskowolskiej gazety, moze coś tam z niego opublikują.

Dzieńki wielkie!
I to ja rozumiem jako nasza pracę w zespole!
Każdy myśli jak by tu pomóc!
Tak trzymać!
Cioteczki dołaczajcie!
Tylko razem jestesmy silą!
Damy rady!
Powalczmy za Ligockie psinki!

Posted

Vika_Bari napisał(a):
Dzieńki wielkie!
I to ja rozumiem jako nasza pracę w zespole!
Każdy myśli jak by tu pomóc!
Tak trzymać!
Cioteczki dołaczajcie!
Tylko razem jestesmy silą!
Damy rady!
Powalczmy za Ligockie psinki!

Czemu tylko Golgockie?:diabloti: