karusiap Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 aisaK czy on naprawde odszedl z tych powodow??co za okropna smierc...:(:(:(:(serduszko nie wytrzymalo tego cierpienia:( biedny kochany piesek juz biegaj sobie z Beroskiem,obaj jestescie szczesliwi [*] Quote
Rybc!a Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Boże, dzisiaj jest jakiś dzień nieszczęść chyba. Załamię się :( Biedny Nero. Quote
aisaK Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Tak jest napisane na stronie jednej z wolontariuszek, że był w coraz większym stresie...Na początku stycznia, nawet nie chciał juz na spacerki wychodzić :( Quote
andzia69 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 dziewczyny - myślcie tak jak ja - załamałam się jak nie dało się asta z Ligoty uratować - ale dzięki niemu dowiedziałyśmy się o Mambie i Togo - czyli on poświęcieł swe życie dla innych:placz: gdybym dzisiaj nie dostala zdjęcia tego dobcia - pewnie wiedziałybyśmy tylko o tych 3 które wcześniej włożyłam - a on zmotywował wszystkich do działania!!!! a więc dzialajmy - i nie poddawać się choć piszę to przez łzy:-( i nie słuchać mi tego weta - pies bez nogi znajduje dom to i pies bez oka go znajdzie! jak ktoś kocha psy to mu nie będzie przeszkadzać! (z Krakowa nowy dom znalazl pies bez obydwu oczu) Quote
Karilka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dooopy w troki i działamy! Tak nie może być!!! Rozwieszanie plakatów! Wklejanie bannerków na stronki ogłoszenia allegro itp! Ogłoszenia gdzie sie da i gdzie nas przyjmą, z bannerkami też! Jakieś WSPÓLNE dobermanowe allegro może?? Tekst smutny trzebaby napisać i zrobić allegro. Do ogłoszeń na biegu sie wymyśli... Zbierajmy ludzi! Rozgłaszajmy akcje po forach...ej a właśnie! A może logo jakieś wymyśleć?? Tak, żeby ludzie kojarzyli nas z tym znaczkiem? NIE POZWÓLMY JUŻ ŻADNEMU DOBERMANOWI ODEJSĆ ZA TM!!! DWA WYSTARCZĄ! KAŻDY CHCE ŻYĆ! Quote
aisaK Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Wiem, tylko my nie mamy ich gdzie trzymać...:( A hotel kosztuje... czyli to jest 4 dobek w Ligocie??? :(:(:(:( Quote
majafaja Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ****! za duzo na jeden marny wieczor.... biedny Nerus, taka pieknosc :(:(:(:(:(:(:(:(:( namnie tez mozecie liczyc!! pomoge jak tylko bede mogla!! to g... prawda!! zaawsze sa jacys chetni na dobki, bo to piekne psy!! kwestia tylko...jakby to rzec... reklamy!!! Quote
aisaK Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40972&highlight=ligockie tu jest wątek o pomocy ligockim dobkom...prosze NAGŁOŚNIJCIE TEN STRASZNY PRZYPADEK!!! NA WSZYSTKIE FORA DOBERMANIE, WSZĘDZIE GDZIE MOŻECIE!!! podnoście, kopiujcie, piszcie...Potrzebujemy kasy aby im pomóc!!! Quote
romenka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ostanio jak byłam w schronisku po raz pierwszy zobaczyłam Nero.Przestraszyłam się jak go ujrzałam.Pies zrezygnowany,ledwo chodził i bardzo nieszczęśliwy gdzie widać było na odległośc jak bardzo cierpi.Kiedy spotkąłam p. elę wolontariuszkę z palucha i zaczełam opowiadać jej o Diance p. Ela od razu na siłę kazała zabierać mi Nero.Ja nie mogłam:placz: Miałam zgodę tylko na Diankę...Powiedziałam to p. Eli i rta powioedziala że obie będziemy walczyć.Dzisiaj zadzwoniłam do p Eli i dowiedziałam się właśnie o tej tragedi.Jestem załamana!!Pani Ela powioedziała że czeka to samo Dianę jak nie wyciągnę jej ze schronu dlatego też tak szybkie działanie z mojej strony. Nero,piesku już nie cierpisz...[']:-( Quote
andzia69 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 aisaK napisał(a):Wiem, tylko my nie mamy ich gdzie trzymać...:( A hotel kosztuje... czyli to jest 4 dobek w Ligocie??? :(:(:(:( jeśli policzyć je razem z tym mixem to tak:placz: Quote
daga_27 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='aisaK']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40972&highlight=ligockie tu jest wątek o pomocy ligockim dobkom...prosze NAGŁOŚNIJCIE TEN STRASZNY PRZYPADEK!!! NA WSZYSTKIE FORA DOBERMANIE, WSZĘDZIE GDZIE MOŻECIE!!! podnoście, kopiujcie, piszcie...Potrzebujemy kasy aby im pomóc!!!napisz Kasiula w tytule, ze kasa potrzebna. pisz "tragedia" przyciagnie uwage. Quote
majafaja Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 romenka napisał(a):Ostanio jak byłam w schronisku po raz pierwszy zobaczyłam Nero.Przestraszyłam się jak go ujrzałam.Pies zrezygnowany,ledwo chodził i bardzo nieszczęśliwy gdzie widać było na odległośc jak bardzo cierpi.Kiedy spotkąłam p. elę wolontariuszkę z palucha i zaczełam opowiadać jej o Diance p. Ela od razu na siłę kazała zabierać mi Nero.Ja nie mogłam:placz: Miałam zgodę tylko na Diankę...Powiedziałam to p. Eli i rta powioedziala że obie będziemy walczyć.Dzisiaj zadzwoniłam do p Eli i dowiedziałam się właśnie o tej tragedi.Jestem załamana!!Pani Ela powioedziała że czeka to samo Dianę jak nie wyciągnę jej ze schronu dlatego też tak szybkie działanie z mojej strony. Nero,piesku już nie cierpisz...[']:-( kurde, czmu mnie to w ogole nie pociesza ze juz nie cierpi ???? :-(:-(:-( takie cudo, piekny jak Shilla mogl miec kochajacy dom, i zyc jeszcze 10 lat biegac i cieszyc sie zyciem!! nie pociesza mnie, ze przez ludzki... nie wiem, idiotyzm? pies nie zyje : :(:(:shake::shake: to okropne.... nie moge tego przebolec Quote
aisaK Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dziekuję, daguś, juz dopisuję ;) Dobermany okropnie źle znoszą schronisko. Tak źle jak bullowate, jak bokserki...Zobaczcie ile czasu to robimy a ile odeszło? To jest przerażające!!! DZIAŁAJMY!!!szybko Quote
BeataJ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 daga_27 napisał(a):ja juz jestem po rozmowach z Basia. Basia moze przywiezc psa do mnie w przyszlym tygodniu. Jesli ktos mi go na sobote przyszykuje, tzn zalatwi szybka adopcje w schronie to ja moge w sobote tam po niego pojechac. Paliwo biore na siebie. Daga - pojedziesz ze mna? - pytanie retoryczne;) daga_27 napisał(a):Beatka pewnie tez bedzie do niej zagladala ;-) No ba - mam blisko bardzo. Beata Quote
daga_27 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Beatka, sobota odpada, bo babka z hotelu wychodzi wczesnie, albo wcale sie nie pojawia. tylko jest obsluga a oni psa nie przyjma. Quote
BeataJ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 daga_27 napisał(a):Beatka, sobota odpada, bo babka z hotelu wychodzi wczesnie, albo wcale sie nie pojawia. tylko jest obsluga a oni psa nie przyjma. Popracuje nad M, moze do niedzieli sie zgodzi. Albo babke ublagam na kolanach, pojedziemy do niej do domku. Jak zalatwie to jedziemy? ELBLAG - pomoze nam ktos w adopcji tej suczki??? Chodzi o podjechanie z nami do schronu albo najlepiej jakby ktos ja juz adoptowal a my ja tylko do auta zabierzemy i w droge powrotna. Beata Quote
daga_27 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 babke zostaw mi jak co:cool3: jestem z nia w stalym kontakcie. Quote
BeataJ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='daga_27']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39957 zobaczcie jakie te ciocie boksiowe sa zdolne i pomyslowe:lol: Splywaja do mnie pierwsze walentynki - kto bedzie to zbieral i da na allegro? Ja nie dam rady juz tego pociagnac.... Beata Quote
BeataJ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 daga_27 napisał(a):kto robil?? Dobermaniarze :multi: Quote
daga_27 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 a ja sierota nie potrafie. czemu musze byc takim beztalenciem?? ja nic nie potrafie zrobic:angryy: zadnego talentu nie mam:placz: Quote
karusiap Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 czy mozan tez dac swoja dobke np z napisem"ja mam cieply dom" albo cos w tym stylu??czy to psiaki do adopcji maja byc na fotkach? Beatko moge prosic o adres mailowy skoro do Ciebie maja isc? Quote
karusiap Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 daga_27 napisał(a):a ja sierota nie potrafie. czemu musze byc takim beztalenciem?? ja nic nie potrafie zrobic:angryy: zadnego talentu nie mam:placz: ciotka jak to nie masz??a psiakami kto tak ladni sie opiekuje??:mad: Quote
daga_27 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 karusiap napisał(a):ciotka jak to nie masz??a psiakami kto tak ladni sie opiekuje??:mad:ja tam nie wiem, kto kim sie wlasciwie opiekuje i kto na tych tymczasach bardziej korzysta:oops: Quote
Recommended Posts