Anashar Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A mi dobrze u ssasanki działa ;) I bannerek i odnośnik Quote
dzodzo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38527-przeczytajcie to!!!!Boże co się dzieje z tymi ludźmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
aisaK Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 To jest koszmar co się z tymi ludzmi dzieje!!! Klementynka, wysłałam ci prośbe o plakacik. Nie wiem czy tekst, który ci wysłałam sie nadaje, czy na plakat nie trzeba krótszego, treściwszego tekstu, Dzodzo-ty pieknie piszesz, może stworzysz króciutki tekst na plakat? W sobotę do Niemiec wyjeżdza Boss i Bianka. W połowie lutego Levis i Nikolas. Trzymajcie kciuki za nowe domki... Quote
GoniaP Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Przypominam o debermanie w Poznaniu.... Nikt nawet nie skomentował, tylko wymieniacie się instrukcjami co do zamieszczania bannerków! A ten pies cierpi, marznie i czeka na szansę! Quote
dzodzo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 coś pomyślę, chociaż brak mi weny twórczej...rece mi opdaja na to wszystko, na biedę tych psiaków i sk...ludzi Quote
aisaK Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Gosiu...wysłałam jego informacje na naszą stronę. Olena nad nim myśli, kombinuje....Nim trzeba sie koniecznie zająć...Najlepiej najpierw go wyciągnąć i sprawdzic co powie wet, aby wiedziec z jaką choroba skóry mamy do czynienia, wtedy możemy myślec co dalej. Bardzo nas interesuje, jak każdy pies na tym wątku...Zobacz Gosiu, ile chorych mamy....Myślimy, myślimy...Tylko czasem słów brak aby napisać, brak uczuć, brak łez na ten ból, który one muszą znosić, przez ludzi...ehhh Quote
daga_27 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ja tez mysle o poznanskim. myslalam o hotelu, ale tam z choroba skory nie wezma. brak kasy i brak DT robi niestety swoje. ja wiecej jak jednego duzego psa na tymczas nie moge wziac niestety :-( u mnie i tak metry kwadratowe podzielic na ilosc lokatorow, to tylko w glowe popukac sie pozostaje :-( Quote
dzodzo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 AisaK -wysłałąm na pw próbke tekstu na plakat, a ja się złoszcze na swoja bezsilność, bo ja akurat mam warunki lokalowe na psa- ale jak wziąźć psa na tymczas jak nie ma mnie w domu 10 godzin dziennie???zamknąc go w domu i pójść?:shake: Quote
dzodzo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 nie moge znaleźć Klementynki, więc wklejam na watek hej hej próbka tekstu na plakat:smile: Gdzie podział sie człowiek, któremu ufałem? Gdzie ten, którego mogłem bronic i kochać bezinteresowna psia miłością? Gdzie zniknęła ręka, która głaskała i podsuwała pełna miskę... może coś takiego na górę plakatu?nie wiem jak on wygląda więc nie wiem ile miejsca jest na tekst. a pod spodem: Wszystkich, którym nieobojętny jest los dobermanów porzuconych, zapomnianych, umierajacych z zimna i tęsknoty w schroniskach zapraszamy na stronę: www.nadzieja-dobermana.up.pl -jesli chcesz adoptowac dobermana -skontaktuj sie z nami -jeśli możesz dać dom tymczasowy dobermanowi-skontaktuj sie z nami -jeśli widzisz dobermana, który sie błąka lub dzieje mu się krzywda powiedz nam o tym! -jesli chcesz pomóc w inny sposób -zapraszamy! nr konta??dajemy nr konta z afn? Quote
aisaK Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 SLUCHAJCIE: TUTAJ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33770&page=3&highlight=doberman MIX dobermana potrzebuje tymczasu na 3 tygodnie!!! Ma szansę na domek, tylko dokumenty trzeba przygotować...POMOCY!!! BRAWO DZODZO!!! Quote
Asior Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Anashar napisał(a):A mi dobrze u ssasanki działa ;) I bannerek i odnośnik no teraz to i mi działa, przedtem nie działał Quote
łaciata Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Super! tylko dbajacie o przecinki i polskie znaki ;) Quote
dzodzo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 na ja akurat zawsze pisze jak Kali. bez duzych liter i znakow polskich, wybaczcie!!!:) Quote
łaciata Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Nie nie, ja tylko tak, nie to, że się czepiam, napisałeś pięknie, tylko jak będziecie plakat gdzies zamieszczać, to zwróćie uwagę, żeby był dopieszczony, wtedy akcja poważniej wygląda. Quote
Klementynka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 jestem, jestem... ja niestey pracuję w kilku miejscach i czas jakos mi przepływa przez palce... przeczytałam PW, odpisałam, będzie dobrze, skrócony tekst jest ok ;) teraz zmykam dalej pracowac... Quote
daga_27 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 wielkie podziekowanie dla cioci DOBKI za wspaniale rzeczy dla psiakow. Dzisiaj odebralam paczke:multi: :loveu: Quote
daga_27 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 dziewuchy apel: czy zgadzacie sie przekazac z "nadziei...." 50 zl na psa do ktorego link podala Kasia? ten pies musi isc do hotelu na 3 tygodnie, pozniej bedzie mial dom w Szwecji. czekam na Wasze opinie bo nie smiem decydowac sama:oops: Quote
dzodzo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 daga-jasne, mozesz wziąźć z tych ode mnie co byly na ogólny... Quote
daga_27 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 dzieki cioteczki, wiedzialam, ze bedzie mozna na Was liczyc:loveu: Jak juz jest jeden glos za, to reszta pewnie tez moja prosbe rozpatrzy pozytywnie;) Quote
daga_27 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 jeszcze mam jedno pytanie: Czy zyczycie sobie bym na naszym watku wklejala rachunki za leczenie psow? sa tez rzeczy na ktore rachunkow nie mozna dostac, badz nie zbieralysmy wczesniej. ale od teraz mam to robic?? Quote
Vika_Bari Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='daga_27']dzieki cioteczki, wiedzialam, ze bedzie mozna na Was liczyc:loveu: Jak juz jest jeden glos za, to reszta pewnie tez moja prosbe rozpatrzy pozytywnie;) Ja zgadzam się również ale wydaje mi się że może jednak poszukać tymczasiku! Po znajomych, po ludziach nie związanych z dogomanią. Bo 50 zł to tylko na 2 dni (3 dni) a potrzebne na 21 dni. Długo będziemy zbierać. Jakie to miasto? Kto u nas na dogo mapie z tego miasta? Kto z dober maniaków? Czyżby nie znajdziemy naszymi siłami DT????????????? Quote
daga_27 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Olena odebralam dzisiaj kubraczek z poczty:loveu: co mam teraz z nim zrobic? odeslac Tobie czy wpisac na naszym watku afn, ze posiadamy? Quote
t_kasiek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 no niby 50zl. to faktycznie wystarczy tylko na 2(3) dni, ale jak nie znajdzie sie DT to chyba nie ma innego wyjscia... Quote
Recommended Posts