Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest koszmar co się z tymi ludzmi dzieje!!!

Klementynka, wysłałam ci prośbe o plakacik. Nie wiem czy tekst, który ci wysłałam sie nadaje, czy na plakat nie trzeba krótszego, treściwszego tekstu, Dzodzo-ty pieknie piszesz, może stworzysz króciutki tekst na plakat?

W sobotę do Niemiec wyjeżdza Boss i Bianka.
W połowie lutego Levis i Nikolas. Trzymajcie kciuki za nowe domki...

Posted

Przypominam o debermanie w Poznaniu.... Nikt nawet nie skomentował, tylko wymieniacie się instrukcjami co do zamieszczania bannerków!
A ten pies cierpi, marznie i czeka na szansę!

Posted

Gosiu...wysłałam jego informacje na naszą stronę. Olena nad nim myśli, kombinuje....Nim trzeba sie koniecznie zająć...Najlepiej najpierw go wyciągnąć i sprawdzic co powie wet, aby wiedziec z jaką choroba skóry mamy do czynienia, wtedy możemy myślec co dalej. Bardzo nas interesuje, jak każdy pies na tym wątku...Zobacz Gosiu, ile chorych mamy....Myślimy, myślimy...Tylko czasem słów brak aby napisać, brak uczuć, brak łez na ten ból, który one muszą znosić, przez ludzi...ehhh

Posted

ja tez mysle o poznanskim. myslalam o hotelu, ale tam z choroba skory nie wezma. brak kasy i brak DT robi niestety swoje.
ja wiecej jak jednego duzego psa na tymczas nie moge wziac niestety :-( u mnie i tak metry kwadratowe podzielic na ilosc lokatorow, to tylko w glowe popukac sie pozostaje :-(

Posted

AisaK -wysłałąm na pw próbke tekstu na plakat, a ja się złoszcze na swoja bezsilność, bo ja akurat mam warunki lokalowe na psa- ale jak wziąźć psa na tymczas jak nie ma mnie w domu 10 godzin dziennie???zamknąc go w domu i pójść?:shake:

Posted

nie moge znaleźć Klementynki, więc wklejam na watek
hej hej
próbka tekstu na plakat:smile:

Gdzie podział sie człowiek, któremu ufałem?
Gdzie ten, którego mogłem bronic i kochać bezinteresowna psia miłością?
Gdzie zniknęła ręka, która głaskała i podsuwała pełna miskę...

może coś takiego na górę plakatu?nie wiem jak on wygląda więc nie wiem ile miejsca jest na tekst.
a pod spodem:

Wszystkich, którym nieobojętny jest los dobermanów porzuconych, zapomnianych, umierajacych z zimna i tęsknoty w schroniskach zapraszamy na stronę:
www.nadzieja-dobermana.up.pl

-jesli chcesz adoptowac dobermana -skontaktuj sie z nami
-jeśli możesz dać dom tymczasowy dobermanowi-skontaktuj sie z nami
-jeśli widzisz dobermana, który sie błąka lub dzieje mu się krzywda powiedz nam o tym!
-jesli chcesz pomóc w inny sposób -zapraszamy!

nr konta??dajemy nr konta z afn?

Posted

Nie nie, ja tylko tak, nie to, że się czepiam, napisałeś pięknie, tylko jak będziecie plakat gdzies zamieszczać, to zwróćie uwagę, żeby był dopieszczony, wtedy akcja poważniej wygląda.

Posted

jestem, jestem... ja niestey pracuję w kilku miejscach i czas jakos mi przepływa przez palce... przeczytałam PW, odpisałam, będzie dobrze, skrócony tekst jest ok ;) teraz zmykam dalej pracowac...

Posted

dziewuchy apel: czy zgadzacie sie przekazac z "nadziei...." 50 zl na psa do ktorego link podala Kasia? ten pies musi isc do hotelu na 3 tygodnie, pozniej bedzie mial dom w Szwecji.

czekam na Wasze opinie bo nie smiem decydowac sama:oops:

Posted

jeszcze mam jedno pytanie: Czy zyczycie sobie bym na naszym watku wklejala rachunki za leczenie psow? sa tez rzeczy na ktore rachunkow nie mozna dostac, badz nie zbieralysmy wczesniej. ale od teraz mam to robic??

Posted

[quote name='daga_27']dzieki cioteczki, wiedzialam, ze bedzie mozna na Was liczyc:loveu:

Jak juz jest jeden glos za, to reszta pewnie tez moja prosbe rozpatrzy pozytywnie;)
Ja zgadzam się również ale wydaje mi się że może jednak poszukać tymczasiku! Po znajomych, po ludziach nie związanych z dogomanią. Bo 50 zł to tylko na 2 dni (3 dni) a potrzebne na 21 dni. Długo będziemy zbierać.
Jakie to miasto? Kto u nas na dogo mapie z tego miasta? Kto z dober maniaków?

Czyżby nie znajdziemy naszymi siłami DT?????????????