zasadzkas Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 O ile dobrze kojarzę, to ta sunia nie żyje :shake: Quote
Asior Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jejkuu czemu??? co sie małej stało :( ??? Quote
Rybc!a Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 zasadzkas napisał(a):O ile dobrze kojarzę, to ta sunia nie żyje :shake: Jak to? Na mieleckim wątku szczeniaków wciąż widnieje jej zdjęcie. No ale może nie doczytałam, nie chciało mi się czytać grubo ponad 50 stron...:cool1: Quote
dzodzo Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Kasy Niewiele Na Naszym Koncie, Potzrebujemy Pomocy!!puscilam Przed Chwila 100 Dla Beroska I 100 Na Ogolny Dla Naszych Dobków Ale To Wszystko Malo... Quote
aisaK Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Nie żyje, na 100%....biedactwo maleńkie...:( Dzodzo, jesteś kochana!!! Dziekujemy!!! Quote
dzodzo Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 aaaaa ale zapomnilam napisac w tytule ze to 'nadzieja dobermana":placz: tylko napisalam 100-Beros, 100 -ogólny dobermany daga upomnij się ,jakby co ,ze to dla dobków,prosze-w tytule jest 'dzodzo"tez...jestem roztargniona niestety Quote
daga_27 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ok, dopilnuje tego i jak trzeba bedzie, to sie upomne;-) Quote
Vika_Bari Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 http://psiaki.n-s.pl/aniaipawel/html%20dobcie/dobekzmielca.htm Dziewczyny a tego my znamy? Quote
daga_27 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ja juz nie wierze w to co sie dzieje.....:-( mamy kogos z Radomia, kto by mogla odebrac psa z allegro w weekend? Quote
daga_27 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 przygarnie mnie ktos?? bywa, ze nie mam gdzie spac:placz: :evil_lol: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ab8cfe28202c643e.html Quote
karusiap Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 daga_27 napisał(a):przygarnie mnie ktos?? bywa, ze nie mam gdzie spac:placz: :evil_lol: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ab8cfe28202c643e.html rewewlacja:loveu: ale ale tam miedzy noga jednego, ogonem drugiegi i mordka trzeciego jest kawalatko miejsca:evil_lol: Quote
daga_27 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 karusiap napisał(a):rewewlacja:loveu: ale ale tam miedzy noga jednego, ogonem drugiegi i mordka trzeciego jest kawalatko miejsca:evil_lol:tam to tz sie wciska:evil_lol: Quote
Klementynka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dziewczyny zaczynam sie niepokoić :( posłałam parę groszy na konto dobkowe i widzę że wciąż ich nie ma! czy one zawsze tak długo idą??? cholercia chyba dobrze wysłałam... Quote
daga_27 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Klementynka, doszly od Ciebie pieniadze. zerknij na nasz watek afn Quote
majafaja Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 daga_27 napisał(a):przygarnie mnie ktos?? bywa, ze nie mam gdzie spac:placz: :evil_lol: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ab8cfe28202c643e.html wiesz co daga, jeśli skulisz sie tak jak one to sie zmiescisz :evil_lol::evil_lol:!! nie widzisz jakie są Twoje psiaki życzliwe?? po przecież mogły sie rozwalić na całego.. :) no właśnie, a co z dalmatynką? dałaś na forum? Quote
daga_27 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 one potrafia sie rozwalic, szczegolnie Adela. jak sie polozy na plecach i wyciagnie nogi to zalmuje cala dlugosc lozka:evil_lol: Dalmatynka pojechala juz do nowego domu:lol: i 2 dziewuchy w domu zostaly. ta mniejsza dziala mi dzisiaj troche na nerwy:mad: Quote
Ania_i_Kropka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 W Olsztyńskim schronisku oprócz Togo przebywa jeszcze jeden Dobek Zeus. Zeus zastał oddany do schroniska przez swoją właścicielkę po odejściu jej męża, ponieważ kobieta nie dawała sobie z nim rady Pies warczał i szczerzył zęby na nią, jej córkę i matkę. Żadnej z nich nie ugryzł, ale kobieta nie chciała ryzykować. W schronisku Zeus początkowo był agresywny. Po jakimś czasie zaakceptował pracowników, podchodzi do nich, daje się głaskać, czasami wręcz się tego domaga. Cały czas jednak sprawdza na ile może sobie pozwolić ( np. podczas zbierania misek czasami ostrzegawczo warczy i sprawdza reakcję pracownika ). Zeuz zna podstawowe komendy i bardzo ładnie chodzi na smyczy. Jest to typowy pies jednego pana. Bardziej lubi mężczyzn. Ma ok. 4 lat. Jest wykastrowany. Nie jest to łatwy pies. Wymaga naprawdę doświadczonego opiekuna, znającego rasę. Wieże w to, że w odpowiednich rękach będzie cudownym psem, kochającym ponad wszystko swojego Pana. Zeus czeka już ponad 2 lata. Czy znajdzie swojego człowieka? Quote
Klementynka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 daga_27 napisał(a):Klementynka, doszly od Ciebie pieniadze. zerknij na nasz watek afn :crazyeye: ja ślepa już chyba jestem bo się nie widzę, ale skoro doszły to bardzo się cieszę :multi: to jest najważniejsze! Quote
daga_27 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 kolejny doberman :-( ja juz chyba nie wytrzymam.....ech.... Quote
aisaK Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Czyli mamy dodatkowo dwa dobermany...:( Warszawska sunia odpada, bo wyszło ze jest chora i kierowniczka zostawia ją dla siebie, w biurze schroniska. Quote
daga_27 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 aisaK napisał(a):Czyli mamy dodatkowo dwa dobermany...:( Warszawska sunia odpada, bo wyszło ze jest chora i kierowniczka zostawia ją dla siebie, w biurze schroniska.na co jest chora? a kierowniczka spi w biurze? czy pies bedzie tam zamkniety po godzinach urzedowania? Quote
aisaK Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Tutaj masz wątek suni... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29336&page=21&highlight=dobek Podobno nie jest juz do adopcji... Quote
dzodzo Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Karusiu 3 nowe:-( olsztyn , mielec, i ten piękny z Częstochowy musze odejsc od kompa bvo moj tz powiedzial ze jak jeszcze raz uslyszy dzis slowo "doberman" to odetnie mi prąd:mad: niewyrozumialy....bez serca Quote
majafaja Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 w lodzi przeciez tez sa dobki. bylam ostatni raz dosc dawno... ale jedna sunia to juz dlugo bardzo siedziala, popytam jak to wyglada teraz. Quote
Recommended Posts