Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

[quote name='aisaK']SŁUCHAJCIE,
potrzebujemy osób, kontaktów na stronę Nadzieja Dobermana, mamy za mało chętnych, pomóżcie. Tu chodzi o radę, o pytanie, o ewentualna pomoc, nawet w poszukaniu pomocy!
http://www.nadzieja-dobermana.up.pl/
i wejdzcie w zakładke KONTAKT...
CZEKAMY NA CHĘTNYCH!

ja moge sie postarac pomoc,udzielic rady np.tylko ja tez z malopolski a juz chyba ktos jest

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

noc minela nam spokojnie. Shilla jest bardzo mila, spokojna. Rzuca sie tylko troche na Adele gdy jakies jedzenie jest w poblizu. Ale nie rzuca sie bezposrednio na nia, tylko w jej strone (takie spadaj ;-)). na kota nie reaguje. podejdzie, powacha, czasami popchnie nosem i odchodzi. Uwielbia pluszaki :-) i duzo gada:evil_lol: nie zalatwia sie w domu!:crazyeye: przeciwienstwo Sonieczki:cool3: no i w ogole nie pcha sie do lozka. jest bardzo posluszna:multi: Fajna psina!!!!

Posted

Dzwonili do mnie wczoraj Dojechali i domy stale będą bili się za naszą Olenke bo takiego slodkiego i ugodowego psa to jescze poszukac i poszukac! Zaczynamy walke o Shile, Elblągskiego, Togo, Nicolasa i Biankę i dobka z Jeleniej Góry bo hyba z nim nie najlepiej. Planujemy uratowac kolejne 6 psików!
Kasa pilnie potrzebna!
Pomocy!!!
Dober maniaki gdzie wy?

Posted

[quote name='aisaK']SŁUCHAJCIE,
potrzebujemy osób, kontaktów na stronę Nadzieja Dobermana, mamy za mało chętnych, pomóżcie. Tu chodzi o radę, o pytanie, o ewentualna pomoc, nawet w poszukaniu pomocy!
http://www.nadzieja-dobermana.up.pl/
i wejdzcie w zakładke KONTAKT...
CZEKAMY NA CHĘTNYCH!

Widze, ze moje dane juz tam sa - super!

Beata

Posted

zasadzkas napisał(a):
Jak ich się tu dużo zrobiło.

Ktos je nareszcie zauwazyl!!!! a to dla tych biedakow juz polowa sukcesu.
Lubie Was podgladac- swietnie to orgamizujecie!!!
Trzymam kciuki.

Posted

prosze osoby chętne do kontaktów o PW ze swoimi namiarami: e-mail, telefon.
Najgorsze jest to, że nie mamy kasy na hotelik Elbląskiego Dobka! Jak my biedaka wyciągniemy??

Posted

Wysłałam dzisiaj nędzne 15zł, niestety na razie nie jestem w stanie więcej. Ale pojutrze kończy się bazarek i jest na nim jak na razie 55zł :cool3: Wkrótce wystawię następny.

Posted

Sluchajcie, mozemy z Daga pojechac po niego w poniedzialek. Tylko najlepiej jakby ktos zabral go ze schronu, zalatwil papiery i dostarczyl nam go gdzies na poczatke Elblaga ( jakas stacja benzynowa np ) od strony Tczewa. Ale.....nadal nie mamy kasy na hotel dla niego.

Wlasnie przed chwila sie dowiedziala, ze Shilla pojdzie jednak do hotelu, domek tymczasowy niewypalil. Wiec kasa bedzie potrzebna na hotel dla Shilli.

Olena, ile on u nas w Tczewie musialby byc? Na jakis tydzien moze byc i cos wygrzebala ale nie dluzej. Kiedy moglybysmy go zawiezc do Ciebie?

Beata

Posted

Beatka (tak jak pisze daga) możemy poprosić ich o szybki przyjazd i nie tracić na hotel ale wszystkie psiaki muszą w jednym momencie znaleźć się u mnie i być gotowe do wywozu.
Nie mamy kasy i nie mamy dużo chętnych do pomocy. Beatka może poprosić pomocy na Akagerze? Nie wiem co mam jeszcze zrobić i jak pomóc sytuacji. Myślałam zabrać do siebie tego biedochę z Jeleniej ale jak chcecie szybko wysłać mi Elbląskiego to nie połączę tych dwóch dobermanów samców u siebie plus mój agresywny kundel plus moja suka ma teraz cieczkę. Każda wasza sensowna decyzja będzie mną przyjęta. Ale wyjątkowo pilnie potrzebujemy albo szczęścia albo sponsora albo pomocy jakiejkolwiek fundacji albo cuda.

Posted

Jeszcze z biura w schronie

Tu już w aucie w drodze do Tczewa

A te u Dagii

Tu z Julia Dagii

Jutro jedziemy z Shilla nad Wisle na spacerek aby sobie pobiegala. Potem niestety będzie musiala pojsc już do hotelu Będziemy ryczaly z Daga na bank. :placz: Ale nie możemy jej zatrzymac u siebie.

Pilnie szukamy tymczasa albo oczywiście domku stalego! Zapewniamy pomoc w transporcie i 15kg karmy!

Shilla będzie miala w przyszłym tygodniu zabieg usuniecie tłuszczaków oraz przy okazji RTG biodra. Byloby idealnie jesli moglaby po zabiegu dochodzic do siebie juz u kogos w domku.

Beata