Kara. Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dodałam Miniusia do podpisu.Może ktoś go zauważy:roll: On mi wyjątkowo nie daje spokoju. Quote
mulinka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 spróbujcie ogłosić go tutaj http://www.naszemiasto.pl/pies/ Quote
Czarodziejka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Zapsiona jestem, ale podniosę maleństwo... W Łodzi powstała nowa fundacja, mają hotelik chyba...Moriaaa będzie wiedziała najlepiej! Quote
modliszka84 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Czarodziejka napisał(a):Zapsiona jestem, ale podniosę maleństwo... W Łodzi powstała nowa fundacja, mają hotelik chyba...Moriaaa będzie wiedziała najlepiej! tak powstała fundacja Niechciane i Zapomniane - ale nie ma hoteliku... :shake: Quote
karusiap Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 kurcze ja tez juz pisze do kogo moge..kolezanka z Łodzi ma pobytac znajomych ...musi sie cos w koncu znalesc.. Quote
karusiap Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 kurcze ja tez juz pisze do kogo moge..kolezanka z Łodzi ma popytac znajomych ...musi sie cos w koncu znalesc.. Quote
Czarodziejka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Maleństwo trzęsie się, bo jest w szoku, wśród silniejszych psów, za kratami... Quote
karusiap Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Malenstwo wytrzymaj...tak sie o niego martwie:( Quote
Beata25 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Kurcze cos trzeba zrobic... ja tez pytam kogo moge :-( Quote
AśkaK Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Na razie tylko podniosę, jak prześledzę cały wątek to się włączę bardziej aktywnie. Czy maluszek jest na allegro lub gdziekolwiek w necie? Modliszko, masz możliwość skontrolowania adopcji w razie gdyby ktoś się psiakiem zainteresował z ogłoszenia? Quote
modliszka84 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 maluszek jest na allegro, na ostatniej aukcji obserwowały 3 osoby ale bez rezultatu. Mam ograniczona możliwosc skontrolowania adopcji, chyba ze w mojej okolicy - ze względów czasowych (sesja.... :roll: ) Ale w miare mozliwości, pokieruje i pomogę. Quote
AśkaK Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Chodzi mi o to czy możesz być w schronisku w razie czego gdyby jacyś ludzie zadzwonli z ogłoszenia i chcieli psiaka zobaczyć/zaadoptować.Skoro tak to w porządku.:p Mogę pomóc z alegro w razie czego ale niewiele więcej prucz tego.:-( Quote
modliszka84 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 AśkaK napisał(a):Chodzi mi o to czy możesz być w schronisku w razie czego gdyby jacyś ludzie zadzwonli z ogłoszenia i chcieli psiaka zobaczyć/zaadoptować.Skoro tak to w porządku.:p Mogę pomóc z alegro w razie czego ale niewiele więcej prucz tego.:-( aaa jesli o to chodzi to jak najbardziej... maleńki jest dalej na allegro i na alegratka Quote
larysa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 szansa na domek tymczasowy na :lol: zimę, modliszko, Panie czekają tylko na wieści od Ciebie... :multi: Quote
modliszka84 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 larysa napisał(a):szansa na domek tymczasowy na :lol: zimę, modliszko, Panie czekają tylko na wieści od Ciebie... :multi: no to cudownie! :multi: Quote
Recommended Posts