Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cholera no gdzie ten domek?
oczywiscie oprócz kilku kochanych Cioteczek wszyscy o Tobie zapomnieli :placz:

wanda - nie było żadnego odzewu z ogłoszen? a ci ludzie zainteresowani nie odezwali sie wiecej....?

Posted

dałam ogłoszenie Munka do warszawskiej OFERTY, ukaze sie w poniedziałek 5 lutego.
Zaznaczyłam ze gwarantujemy dowóz psiaka na terenie wawy i okolic...mam nadzieje ze ktos z warszawiaków pomoże...bo ja daleko niestety jestem...

Posted

Nie pisałam długo, bo cały czas walczę z zapaleniem płuc. Ale choć parę słów, jak wygląda sytuacja. Od dwóch tygodni Muniek jest u mnie :loveu:
Panie zachwycone psiakiem w domu za progiem przeżywały horror.
Muniek atakował duźe psy, potrafił się wyrwać - groziła realna perspektywa zaginięcia. Nie było za bardzo wyjścia - musiałam się nim zająć. :oops:
Modliszko - z podwiezieniem Munia w okolic wa-wy nie będzie problemu. Ważne, aby znalazł się naprawdę dobry domek. Domek, który doceni niezależność jego charakteru w połączeniu z ogromną delikatnością.

Posted

domku pomaga nam szukac jeszcze pewna wspaniała Pani z Warszawy - miłosniczka zwierząt która zadzwoniła kiedys zainteresowana losem Muńka... Dzis oddzwoniłam do niej, ma uruchomic swoich znajomych i szukac domku równiez :loveu:

Aha no i bardzo licze to ogloszenie w OFERCIE. Na ogłoszenie w sprawie Bastka (inny maly piesek) zadzwonilo chyba z 10 osób... to i moze tym razem sie uda. Ludzie czesto szukaja psa a niestety boja sie isc na Paluch...

Posted

modliszka84 napisał(a):
i nikt tu oprócz stałych Cioteczek nie zagląda.... :placz:

moze zaglada tylko nic nie pisze !! a poza tym - czasem wystarczy, zeby to byla tylko jedna osoba, ale ta wlasciwa !! musimy wierzyc...:-(