larysa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 no i jak tam kariera medialna Mundka? biedak jakby czuł przychodzi, trąca łapką i patrzy jakby pytał - nie oddacie mnie do schronu? :crazyeye: Quote
modliszka84 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 kurcze, nikt jeszcze nie dzwonił z allegro :shake: ludzie pomózcie szukac domku... :modla: przeciez to ze znalazł sie tymczas to nie rozwiązuje sprawy... on by teraz biedaczek zamarazłam w schronie, u nas dzisiaj wielki snieg od rana, wieje, kurzy i ciągle pada... :-( A tak to jest w ciepełku... ale to jest tymczasowe rozwiązanie... a co potem? ma wrócic do schronu? -> czyt. skazać go na śmierc????? Quote
szajbus Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Chłopie, ale nisko spadłeś. Jak masz znaleźć nowy domek na samym dole? Śmigaj do góry. Quote
szajbus Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Nikt cie nie odwiedza pieseczku? Poszedłeś w zapomnienie? Hopaj do góry ! Quote
karusiap Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 jak to w zapomnienie?? ciotki pamietaja!!!jak sie maly sprawuje?? Quote
szajbus Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Co ty tak lubisz na dole siedzieć? Jazda w górę i pchac sie po nowy domek! Quote
modliszka84 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 ludzie sa bezczelni :angryy: takiego maila dostałam: Witam Czy można wiedzieć w którym miejscu ten pies jest podobny do border terriera? Można równie dobrze napisać prawie Jamnik szorstkowłosy szuka domu. Quote
karusiap Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ehh nie przejmuj sie wogoel...ludzie sa beznadziejni...moze szuka z rodowodem za darmo...napisz ze jak sie nie zna to zadne tlumaczenia mu nie pomoga albo spytaj w jakim miejscu jest do czlowieka podobny... a najlepiej zignoruj nie warto na takich czas tracic:angryy: Quote
carolinascotties Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='modliszka84'] Maluszku - hopsamy po domek.... Quote
*zaba* Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Halo!! Kto pokocha malenkiego pieska o wielkim serduszku?? Quote
Recommended Posts