Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo przepraszam, za tak długą ciszę - złapałam zapalenie oskrzeli z 40 stopniami, więc nie nadawałam się do niczego.

piesio ma niestety tylko domek tymczasowy.
to niezwykle żywotny maluch -zmęczył do upadłego moją roczną jamniczkę - a to duża sztuka.
Największy problem Pańci, to to, że na spacerach a to się wyrwie, a to zaplącze smycz, że pani siedzi a pies się oddala...
jutro postaram się bardziej logicznie przedstawić sytaację

Posted

ja cały czas 40-stopniowa; więc jeszcze w skrócie

Okruszek zachowuje się na ok 4 lata, schronisko było dla niego potwornym koszmarem, bo wyrażnie całe życie spędził w domu i chyba nieżle rozpuszczany, np do spania nadaje się tylko łóżko, czasami fotel, o posłanku nie ma mowy. Lubi się bawić, jest przytulasty, natomiast na spacerach grają w nim geny prrzodka-teriera:angryy: Zaczepia duźe psy. Znaczy teren w ten sposób, że 200-300m idzie na przednich łapach i niech się wtedy jakaś psina zbliźy to mamy diabła tasmańskiego. W domu subtelny, w zabawie ostroźny...
jak do jutra dożyję opwiem parę konkretnych przykładów.

Posted

Co do malucha i jego agresji w stosunku do psów, to może ona wynika z tego, że psy mu się kojarzą ze schroniskiem? :roll: U naszego Willyego tak było :-(

A maluszek przypomina border teriera :loveu:

Posted

[quote name='D0minika']
A maluszek przypomina border teriera :loveu:

Dominika faktycznie! :crazyeye: On jest identyczny !!

przykładowa fotka border terriera

to mu zrobimy reklamę teraz... :evil_lol:
Zmieniłabym mu imie, bo ten MAciupek do niego pasuje...

Proponuje Muniek :eviltong: - border terrier !

Posted

modlszko - a co z wiekiem? W papierch jest 9 lat, ale oglądała go moja wetka i stwiersziła, że pies jest w sile wieku, żadnych prolemów reumatycznych, żadnych guzów, doskanały apetyt, zęby troszkę pościerane i z kamieniem, ale bez próchnicy...

Posted

basiagk napisał(a):
Dlaczego na już? Tymczas rezygnuje?

no własnie im wczesniej tym lepiej gdy znajdzie stały dom... tak czy siak sie przywiąze ale lepiej znalezc domek jak najszybciej... :roll: