ewatr Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 to juz dzis ten dobry dzien :loveu: czekamy na wiesci !!! Quote
larysa Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Maciupek dotarł :multi: Jest milutki, wesolutki i wcale niezestresowany podróżą z nieco większymi damami. Więcej wieści wieczorem. Quote
szajbus Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Widzisz pieseczku, szczęście się do ciebie usmiechnęło. Ale jestem szczęśliwa. Mam ochotę śpiewać z radości. . Quote
basiagk Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 JAK FAJNIE!!! STRASZNIE SIĘ CIESZĘ!!!:multi::multi::multi::multi::multi: :laola: Quote
Isabel Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cudownie!!! Jeszcze do jednego nieszczęśnika uśmiechnął się los. Malutki, życzę ci wiele szczęścia w nowym domku!!! Quote
AnetaW Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 modliszka84 napisał(a):Maluch jutro jedzie do Pruszkowa. Tak jak było ustalone. Umowa adopcyjna już wypisana, opłata adopcyjna zrobiona. Będzie moim "sąsiadem" :multi: . Mieszkam niedaleko Pruszkowa. Kciuki trzymam żeby na stałe został... Quote
franticho Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Wszystkiego najlepszego maleńki!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
modliszka84 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 AnetaW napisał(a):Będzie moim "sąsiadem" :multi: . Mieszkam niedaleko Pruszkowa. Kciuki trzymam żeby na stałe został... Dokładnie to Maluszek pojechał do Piastowa k.Pruszkowa... Fajnie - będziesz mogła go dowiedzić :cool3: Larysa - czekamy na więsci.... Dopiero wróciłam do domu. NIe mogłam odebrać jak dzwoniłaś :roll: Quote
larysa Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 przepraszam, że tak póżno, ale zrobił się nieco zwariowany dzień. Panie przygotowane odpowiednio - odpowiednia karma dla starszych psów, zabawki itp. Tyle, że Maciupek odmłodniał tak z 6 lat,:evil_lol: co nieco przeraziło Pańcie. Następne info i fotki w niedziele:p Quote
szajbus Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Suepr! Czekamy z niecierpliwością na fotki. Kamien spadł mi z serca. Kocham obie te panie! Quote
modliszka84 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 wiecie co, ale ja Maluszka wcale nie postarzałam... bo on sie tak zachowywał w schronisku... :roll: zresztą na karcie schroniskowej ma z pewnością wpisane 7-8 lat... Na pewno jest bardzo szczęsliwy teraz, schronisko pewnie było traumą dla niego... Larysa, tak jak romzawiałyśmy - jeśli Panie uznają że nie dają rady to natychmiast szukamy Malciupkowi domku stałego... A ja myślę, że on sie uspokoi, pierwszy dzien zawsze jest pełen wrażeń. :loveu: Quote
*zaba* Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Maciupek poprostu sie bardzo cieszy,ze jest w domku. Jak inaczej ma okazac radosc?? Dzien,dwa i napewno wszystko bedzie ok. Quote
modliszka84 Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 franticho napisał(a):A co tam młodziak Paniom odstawia? Krasnal podobno skacze na metr w góre :evil_lol: I upodobał sobie młodszą z Pań. Quote
karusiap Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 modliszka84 napisał(a):Krasnal podobno skacze na metr w góre :evil_lol: I upodobał sobie młodszą z Pań. a a cos czuje ze to juz jego domek:loveu: Quote
Isabel Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Skacze z radości, a że upodobał sobie młodszą z Pań ... hmm, widać lubi młodsze! Quote
szajbus Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 A ja się cieszę, że tak się zachowuje. Moja przez pierwsze dni chowała sie po kątach. Nawet wykradała kąski z własnej miseczki i jadla po kryjomu.:placz: Quote
larysa Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maluszek-Okruszek zafundował swej Pańci niezłe biegi, na zdjęciu niewiniątko odpoczywa. Dalsze info jutro - jak Pańcia złapie oddech. Quote
szajbus Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jejku, ale słodziak. Faktycznie niewiniatko:evil_lol: Quote
ewatr Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 super ze sie udało go wyrwać ze schroniska :multi: brawo dla jego Pań :klacz: Modliszko 84 jak myślisz ściagac go juz z adopcji .org. czy jeszcze niech tam bedzie ? Quote
carolinascotties Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 larysa napisał(a): Maluszek-Okruszek zafundował swej Pańci niezłe biegi, na zdjęciu niewiniątko odpoczywa. Dalsze info jutro - jak Pańcia złapie oddech. Alez jestem ciekawa :cool3: Quote
modliszka84 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 ewatr napisał(a):super ze sie udało go wyrwać ze schroniska :multi: brawo dla jego Pań :klacz: Modliszko 84 jak myślisz ściagac go juz z adopcji .org. czy jeszcze niech tam bedzie ? Ewatr - nie zdejmuj proszę, bo jeszcze nie wiadomo czy Pani wytrzymają z młodziako-średniakiem... Na wstępie umawialiśmy sie na domek tymczasowy, więc... zobaczymy... A Maciupek słodziutki... na tym zdjęciu. (chyba na łózeczku :cool3: ?) Quote
*zaba* Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A co tu taka cisza?? Pancia oddechu jeszcze nie zlapala?? :) Quote
Czarodziejka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 *zaba* napisał(a):A co tu taka cisza?? Pancia oddechu jeszcze nie zlapala?? :) Larysa coś mało ostatnio pisuje...:roll: Quote
Recommended Posts