Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś dzwoniła do mnie Larysa - ze względu na stan zdrowia nie może udzielać się wiele na dogo, dlatego ja napiszę.
Munio ma się świetnie, Pani i nowa rodzina jest nim zachwycona, pieknie bawi sie z wnuczkami pani. Podobno odmłodniał jeszcze o kilka lat...
A wiemy to stąd, ponieważ nowa Pani była juz z Muniem w odwiedzinach u Larysy.
Zdjęcia będą za jakis czas, nowa Pani narazie nie ma internetu w nowym domu więc nie moze nic pisać.

Wątek należałoby przenieśc...:p

Posted

larysa napisał(a):
u Muńka wszystko ok :p
po długim weekendzie będą fotki :loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi:

Munio...a wiesz, że Muszka z rodziny dziś do nowego domku jedzie...wreszcie bedzie miałą swojego człowieka :loveu:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Byliśmy dzisiaj z ziutą-23 i jej TZ w odwiedzinach u Muńka. Pieseczek kochany :loveu: Przy bramie przywitał nas wylewnie szczeniak onka, potem ujrzeliśmy galopujące małe szorstkowłose zwierzątko, które raz szczeknęło i już gotowe było do miziania :) Państwo bardzo mili, zapraszali na kawę, ale czas nas gonił. Muniek w swoim domku jest od tygodnia (wcześniej z powodu remontu mieszkał u córki właścielki). A od 3 dni ma nowego kumpla - szczeniorka, którego z początku mocno upominał, gdy ten zbyt nachalnie domagał się zabaw. No ale już jest OK i nawet się razem bawią ;) Aaaa, i obaj mają wspólną pasję - obszczekiwanie koni sąsiadów :evil_lol:

na rączkach u Pańci

mizianie brzuszka

cdn.

Posted

dodam jeszcze, że pani Iwona często do mnie dzwoni i z tych rozmów widać ogromne przejęcie i miłość do Munia :multi:

Modliszko - masz stałe zaproszenie do Munia :lol:

Posted

ale sie ciesze ,że sie pieskowi udało :multi: :multi: :multi:

juz go sciągam z adopcji.org. ;) jak ja lubie to robic i pisac tam : adoptowany !!!

• 3 weeks later...
  • 4 months later...