t_kasiek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Co u ciebie pieseczku ?? dobrze ci u twoich panstwa ?? mam nadzieje, ze jestes bardzo szczesliwy !! Quote
Pitty Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ..............:multi::multi::multi: Duzo szczescia Piesku!!! Quote
modliszka84 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Dziś dzwoniła do mnie Larysa - ze względu na stan zdrowia nie może udzielać się wiele na dogo, dlatego ja napiszę. Munio ma się świetnie, Pani i nowa rodzina jest nim zachwycona, pieknie bawi sie z wnuczkami pani. Podobno odmłodniał jeszcze o kilka lat... A wiemy to stąd, ponieważ nowa Pani była juz z Muniem w odwiedzinach u Larysy. Zdjęcia będą za jakis czas, nowa Pani narazie nie ma internetu w nowym domu więc nie moze nic pisać. Wątek należałoby przenieśc...:p Quote
t_kasiek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :laola::laola: No to fantastycznie :D Brawo Munio i jego pani :loveu: Quote
*zaba* Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Duzo zdrowka dla Larysy :) , A Munkowi dluuuugiego i spokojnego zycia ze swoja pancia. Quote
basiagk Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 basiagk napisał(a):A jak się wiedzie Muńkowi w nowym domu? No i jak????? Quote
larysa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 u Muńka wszystko ok :p po długim weekendzie będą fotki :loveu: Quote
t_kasiek Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 larysa napisał(a):u Muńka wszystko ok :p po długim weekendzie będą fotki :loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: Munio...a wiesz, że Muszka z rodziny dziś do nowego domku jedzie...wreszcie bedzie miałą swojego człowieka :loveu: Quote
larysa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 pani ciągle beznetowa, ale Ziuta-23 i Asiamm w przyszłym tygodniu obiecały odwiedzić Munia-młodzieniaszka i zrobić zdjęcia. Quote
modliszka84 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Super! Juz sie nie moge doczekac jak zobacze Munia :cool3: PS. TPSA jak zwykle górą :mad: :p Quote
asiamm Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Byliśmy dzisiaj z ziutą-23 i jej TZ w odwiedzinach u Muńka. Pieseczek kochany :loveu: Przy bramie przywitał nas wylewnie szczeniak onka, potem ujrzeliśmy galopujące małe szorstkowłose zwierzątko, które raz szczeknęło i już gotowe było do miziania :) Państwo bardzo mili, zapraszali na kawę, ale czas nas gonił. Muniek w swoim domku jest od tygodnia (wcześniej z powodu remontu mieszkał u córki właścielki). A od 3 dni ma nowego kumpla - szczeniorka, którego z początku mocno upominał, gdy ten zbyt nachalnie domagał się zabaw. No ale już jest OK i nawet się razem bawią ;) Aaaa, i obaj mają wspólną pasję - obszczekiwanie koni sąsiadów :evil_lol: na rączkach u Pańci mizianie brzuszka cdn. Quote
*zaba* Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Szczesliwy Munio!! Tak bardzo sie ciesze,ze ma taki Wspanialy Domek. Ta fotka mowi wszystko :) Quote
modliszka84 Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Cuuudo! :loveu: Dziękuje za odwiedzenie Munia ;) Quote
larysa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 dodam jeszcze, że pani Iwona często do mnie dzwoni i z tych rozmów widać ogromne przejęcie i miłość do Munia :multi: Modliszko - masz stałe zaproszenie do Munia :lol: Quote
ewatr Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ale sie ciesze ,że sie pieskowi udało :multi: :multi: :multi: juz go sciągam z adopcji.org. ;) jak ja lubie to robic i pisac tam : adoptowany !!! Quote
t_kasiek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no poprostu nic dodać nic ująć :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*zaba* Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 A co tam u Munka slychac?? Sa jakies nowe wiesci?? Quote
Recommended Posts