szajbus Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Oj, oj, oj, będziesz tak siedział na dole? Maszerujemy na górę słodziaku. Quote
modliszka84 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 cholera no gdzie ten domek? oczywiscie oprócz kilku kochanych Cioteczek wszyscy o Tobie zapomnieli :placz: wanda - nie było żadnego odzewu z ogłoszen? a ci ludzie zainteresowani nie odezwali sie wiecej....? Quote
modliszka84 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 dałam ogłoszenie Munka do warszawskiej OFERTY, ukaze sie w poniedziałek 5 lutego. Zaznaczyłam ze gwarantujemy dowóz psiaka na terenie wawy i okolic...mam nadzieje ze ktos z warszawiaków pomoże...bo ja daleko niestety jestem... Quote
larysa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Nie pisałam długo, bo cały czas walczę z zapaleniem płuc. Ale choć parę słów, jak wygląda sytuacja. Od dwóch tygodni Muniek jest u mnie :loveu: Panie zachwycone psiakiem w domu za progiem przeżywały horror. Muniek atakował duźe psy, potrafił się wyrwać - groziła realna perspektywa zaginięcia. Nie było za bardzo wyjścia - musiałam się nim zająć. :oops: Modliszko - z podwiezieniem Munia w okolic wa-wy nie będzie problemu. Ważne, aby znalazł się naprawdę dobry domek. Domek, który doceni niezależność jego charakteru w połączeniu z ogromną delikatnością. Quote
carolinascotties Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Laryso - dbaj o siebie - życze Ci duuużo zdrowia!!!! Quote
modliszka84 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 ojojoj, to sie narobiło... :roll: Laryso jak ty sobie dajesz rade z łobuziakiem? przeciez masz jeszcze swoje zwierzaki...? :roll: DOMEK POTRZEBNY NA CITO :-( ! Quote
*zaba* Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Laryso zdrowka duzo Ci zycze,a Munkowi szybko domku. Quote
modliszka84 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 domku pomaga nam szukac jeszcze pewna wspaniała Pani z Warszawy - miłosniczka zwierząt która zadzwoniła kiedys zainteresowana losem Muńka... Dzis oddzwoniłam do niej, ma uruchomic swoich znajomych i szukac domku równiez :loveu: Aha no i bardzo licze to ogloszenie w OFERCIE. Na ogłoszenie w sprawie Bastka (inny maly piesek) zadzwonilo chyba z 10 osób... to i moze tym razem sie uda. Ludzie czesto szukaja psa a niestety boja sie isc na Paluch... Quote
szajbus Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 No słodziaku, pchamy sie do przodu w tym tłumie. Jazda na górę! Quote
mulinka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 modliszka84 napisał(a): DOMEK POTRZEBNY NA CITO :-( ! a co to znaczy NA CITO ? Quote
szajbus Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Taki ładny psiak, a na samym dole. Jazda mi tu na górę chłopie! Quote
modliszka84 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Muniek szuka domku...pomózmy mu go znaleźć...sam nie da rady... :shake: Quote
szajbus Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Muniewk. jazda na górę, musi cie ktos w końcu dostrzec Quote
szajbus Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Kto podaruje mu miłośc i ciepły kąt, na który czeka z utęsknieniem? Zlitujecie się nad tym psiaczkiem? Quote
*zaba* Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Juz niedlugo Walentynki,kto sprawi sobie i Munkowi prezent??On bedzie kochal juz na zawsze. Quote
modliszka84 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Muniek szuka domku!!!!!!!!!!!! Quote
szajbus Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nie za nisko spadłeś kolego? Jazda na górę! Quote
modliszka84 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 i nikt tu oprócz stałych Cioteczek nie zagląda.... :placz: Quote
mulinka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 mnie pociesza to, że zawsze oprócz zarejestrowanych forumowiczów jest też duża grupa czytających ale nie zarejestrowanych Quote
t_kasiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 modliszka84 napisał(a):i nikt tu oprócz stałych Cioteczek nie zagląda.... :placz: moze zaglada tylko nic nie pisze !! a poza tym - czasem wystarczy, zeby to byla tylko jedna osoba, ale ta wlasciwa !! musimy wierzyc...:-( Quote
Recommended Posts