Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

franticho napisał(a):
Przyglądam się maluchowi , przeczytałam wszystkie posty, czy na pewno znajdzie dom?

duża szansa - pewnośćw poniedziałek
trzymajmy:kciuki:

Posted

Przeczytałam cały wątek i jeśli domek tymczasowy nie wypali ( odpukuje w niemalowane) to dołożę się do hoteliku. Przecież ta psina nabawi sie zapalenia płuc tak stojąc przy tej kracie. Serce pęka.
Cioteczki, tak mi przykro, że nie mogę oferować tymczasu, ale chociaż w ten sposób wam pomogę.

Posted

Beata25 napisał(a):
Kiedy bedzie cos wiadomo na 100% ???

teraz zależy wszytsko od Larysy i zainteresowanych Pań.

Maluszek jest sprawdzony, gdyby co to transport też jest, więc nie ma problemów...
Teraz potrzebna ostateczna decyzja...

Pamiętajmy, że jest to narzie dom tymczasowy. Jeśli będzie decyzja na 100% TAK to proszę o dane na PW. :lol:

Posted

Panie - TAK :multi:
ale na razie podejmują zobowiązanie tylko do końca marca, również pozwoliłam sobie w imieniu dogomaników zobowiązać się, że w razie tfu tfu choroby - pomożemy.
Modliszko - jeśli może być, to mięciutka kanapa czeka:lol: Panie trochę nieporadne ale o złotym sercu.

dane wyślę wieczorem [to u mnie znaczy w nocy]

mam jeszcze chętnego na adopcje - ale wybredny bardzo - sam nie do końca wie, czego chce - jak jest u Ciebie jakieś duże [wielkością ciała] nieszczęście, to pokaż zdjęcie. A nóż zapsisz cały powiat pruszkowski... :p

Posted

:multi: :multi: :multi: Hurrrraaaaa !!!! :multi: :multi: :multi: To kiedy maluch jedzie do domku tymczasowego? w razie choroby itp, jesli bedzie potrzebna kaska to piszcie do mnie-zawsze pomoge ! Ale cie ciesze !!!!!!!!!!

Ps Pruszkow gorą- za pol roku sie tam przeprowadzam... :)

Posted

Beata25 napisał(a):
:multi: :multi: :multi: Hurrrraaaaa !!!! :multi: :multi: :multi: To kiedy maluch jedzie do domku tymczasowego? w razie choroby itp, jesli bedzie potrzebna kaska to piszcie do mnie-zawsze pomoge ! Ale cie ciesze !!!!!!!!!!

Ps Pruszkow gorą- za pol roku sie tam przeprowadzam... :)

Beatko - Krasnal jedzie w czwartek! RAzem z dwowa rottwailerkami :cool3:
Jedna z nich jedzie do domku w Pruszkowie (mafia pruszkowska górą :evil_lol:) a druga na tymczas do Warszawy.

Laryso - czy pomozesz w odbiorze pieska? Nie jadę ja osobiście tylko dziewczyny od rottków....

Posted

Dzieki Bogu bo to malenstwo spedzalo mi sen z powiek... :-( :-( Zdarzylam sie nawet poklocic o niego z moim chlopakiem-chcialam sama zaproponowac mu DT, ale my mamy 2 psiaki w pokoju z kuchnia wiec wybuchla awantura... no ale z chlopakiem juz ok a i tymczasik dla tego biedaka sie znalazl :loveu: :loveu: :loveu: