agusiazet Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 A nie można dać tego mini pieska do hotelu, powinien mieć opłatę przez pół - taki jest niewielki. Wiem, że to pieniądze, ale chyba możemy coś uzbierać niż patrzeć na cierpienie psa, umrze i będziemy mieć wyrzuty sumienia!!!Skarpeta na AFN konieczna!!! Quote
Karilka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Nie mogłam dzisiaj tego wątku znaleźć:(. Strasznie mi go szkoda i cały czas o nim myśle...:placz::placz::placz: Quote
modliszka84 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 agusiazet napisał(a):A nie można dać tego mini pieska do hotelu, powinien mieć opłatę przez pół - taki jest niewielki. Wiem, że to pieniądze, ale chyba możemy coś uzbierać niż patrzeć na cierpienie psa, umrze i będziemy mieć wyrzuty sumienia!!!Skarpeta na AFN konieczna!!! nie ma tu u nas hotelu... :shake: Quote
agusiazet Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Super, domowy hotelik jest koło Mielca, tylko to troszkę daleko!!! Quote
modliszka84 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 ale co z kasą? ja nie mam.... :shake: :-( Quote
agusiazet Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ja też za wiele nie mam, więc tylko skarpeta nas ratuje na AFN-ie i bardziej dramatyczny tytuł wątku!!! Quote
Karilka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Kurcze... z kasą zawsze są problemy...:placz::placz::placz: Quote
ewatr Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 agusiazet napisał(a):Ja też za wiele nie mam, więc tylko skarpeta nas ratuje na AFN-ie i bardziej dramatyczny tytuł wątku!!! pomysł wart przemyślenia a tytuł jest dość dramatyczny moze tylko dodać ze zbórka na AFN zeby mu uratować życie agusiazet :loveu: a gdzie dokładnie jest ten hotel koło Mielca bo czasem moze sie przydać adres dla jakiegos innego psiaka ? Quote
agusiazet Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Hotel jest w miejscowości Brzyście, tel 0.17 7730386, doba oficjalnie 20 zł, ale można negocjować niższe ceny, a temu maluszkowi ja bym zasponsorowała jedzonko, więc pewnie za 12 by przeszło!!! Quote
ewatr Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 dziekuje za informacje czasami moze sie przydać :lol: a co inni na ta propozycje brzmi rozsądnie :p Quote
modliszka84 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 podnosze... nie skazujmy go na cierpienie... :-( Quote
Karilka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ehhhh... co u niego? To samo?:shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts