Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nie można dać tego mini pieska do hotelu, powinien mieć opłatę przez pół - taki jest niewielki. Wiem, że to pieniądze, ale chyba możemy coś uzbierać niż patrzeć na cierpienie psa, umrze i będziemy mieć wyrzuty sumienia!!!Skarpeta na AFN konieczna!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
A nie można dać tego mini pieska do hotelu, powinien mieć opłatę przez pół - taki jest niewielki. Wiem, że to pieniądze, ale chyba możemy coś uzbierać niż patrzeć na cierpienie psa, umrze i będziemy mieć wyrzuty sumienia!!!Skarpeta na AFN konieczna!!!

nie ma tu u nas hotelu... :shake:

Posted

agusiazet napisał(a):
Ja też za wiele nie mam, więc tylko skarpeta nas ratuje na AFN-ie i bardziej dramatyczny tytuł wątku!!!

pomysł wart przemyślenia a tytuł jest dość dramatyczny moze tylko dodać ze zbórka na AFN zeby mu uratować życie

agusiazet :loveu: a gdzie dokładnie jest ten hotel koło Mielca bo czasem moze sie przydać adres dla jakiegos innego psiaka ?

Posted

Hotel jest w miejscowości Brzyście, tel 0.17 7730386, doba oficjalnie 20 zł, ale można negocjować niższe ceny, a temu maluszkowi ja bym zasponsorowała jedzonko, więc pewnie za 12 by przeszło!!!