giselle4 Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 ciocia WARNSKA przyslala tez 200zl na ,,moje,,psiaki 100zl poszlo na karme dla Śniezki i na witaminy 100zl rozliczam na pozostałe psiaka Kesh-25zl Amorek -25zl Lucynka-25zl Palomek-25zl Wszystkie psiaki sa bardzo wdzięczne Marysiu dziękuje za pomoc Sniezce,to wazny psiak dla mnie Quote
giselle4 Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 czekamy n ajeden bardzo dobry telefon i niech idzie do chaty Quote
giselle4 Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 [h=2][/h]Przyszły alimenty od cioci WARANSKIEJ juz podzieliłam Amorek-40zl Kesh-40zl Luska-40zl Palomek-40zl Sniezka-40zl co razem daje -200zl Kesh sie kłania i dziekuje my tez:) Quote
giselle4 Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 (edited) No to trzymac kciuki moje utrapienie ma dobre zapytanie,dobre warunki i realnie to ten domek ale sprawdze i ....tylko cisza Keshu ,Ty moje utrapienie mam nadzieje ze bedziesz mial chate i bedziesz szczesliwy..... Edited April 2, 2014 by giselle4 Quote
Mysza2 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='WARANSKA']Wiec bede siedziala cicho :lol:[/QUOTE] Też się nic nie odzywam :p Quote
WARANSKA Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='giselle4']ja tez siedze cicho...na razie:)[/QUOTE] Cicho,ale ugniataja mnie gwozdzie fakira i nie jest wygodnie :shake: i do tego caly czas mysle Quote
Mysza2 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='WARANSKA']Cicho,ale ugniataja mnie gwozdzie fakira i nie jest wygodnie :shake: i do tego caly czas mysle[/QUOTE] Też myślę i posyłam dobre myśli:) Quote
giselle4 Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 (edited) a my dziękujemy cioci Mysza 2 za wplate na konto Kesha juz w poscie rozliczeniowym trzymac kciuki na weekend jedzie do chaty babcia,dziadek i wujek ktory jego chce adoptowac...za to ze piekny i nosi piłeczki Edited April 4, 2014 by giselle4 Quote
Mysza2 Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 [quote name='giselle4'] trzymac kciuki na weekend jedzie do chaty babcia,dziadek i wujek ktory jego chce adoptowac...za to ze piekny i nosi piłeczki[/QUOTE] Trzymam mocno jak nie wiem co :):thumbs::thumbs: Quote
giselle4 Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 wujek miał psa ale umarł i wujek płakal trzy dni i poprosil kolege aby jemu znalazl w necie psiaka i kolega znalazł Kesha Panu sie podobal i pan telefonowal juz z 5 razy bo pan nie zna internetu i chce jego zobaczyc na oczy i podpisze umowe adopcyjną i bedzie jego kochac. Wszystko jest ok,ogrodzenie ,rodzice pana cały dzien w domku i pan kawaler pracujacy na budowie .Decyzja jest taka Kesh jedzie na weekand do panstwa i zobaczymy jak sie bedzie zachowywał Wyprawka juz czeka nowe szelki, puszki miski i karma z kocykiem Panie Boze niech to bedzie ten domek i niech jego kochaja jak poprzednika. Amen Quote
WARANSKA Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Cichutko go wspieram myslami,by Keshu znalazl ostatnia przystan, a w niej domek z sercem :loveu: Quote
giselle4 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 pojechal nawet nie patrzył za mna czy Dianą i dobrze On kocha ludzi i niech zapomni o nas niech ma juz swoj domek na zawsze Pan prosto z budowy a to zielone to wyprawka pojechal z szelkami i z obrozą dla bezpieczenstwa ale na kolanach pana. To tylko pół godziny drogi. Quote
giselle4 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 szczescia ale cos mi serce mowi ze to ten domek ale to serce tez jest smutne... bedzie dobrze:) kochane trzymajcie kciuki Quote
Malgoska Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 to trzymamy żeby był Keshuś zadowolony i kochany tak jak u Ciebie:) Quote
WARANSKA Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Powodzenia :loveu: tylko badz grzeczny Galganie,zadnych bluzek i nic z tych rzeczy :shake: pileczki,pileczki i Twoj usmiech :loveu: Quote
giselle4 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 doslał 2 pileczki kosc i cięzarek.... niech sie bawi i niech bedzie dobrze Quote
WARANSKA Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Jakie wiesci o Keshu,bo za chwile cos chyba urodze :evil_lol: Quote
Recommended Posts