Marinka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Giselle, czy Ty kiedykolwiek miałaś styczność z Kofeiną na żywo w realu? Czy Wiola&Miłosz miała powód aby Cię unikać? Ponad wszelką wątpliwość wiemy już dziś, że te dwie osoby to w gruncie rzeczy jedna i ta sama osoba Quote
Malgoska Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 czy to o nią chodzi???? http://www.dogomania.pl/forum/threads/244873-ZAGINION******-ODDANE-Wioli-Mi%C5%82osz-UWAGA!SZUKAMY-OS%C3%93B-KT%C3%93E-POWIERZY%C5%81Y-JEJ-ZWIERZ%C4%98TA!?p=21025264#post21025264 Quote
megi345 Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='Malgoska']czy to o nią chodzi???? http://www.dogomania.pl/forum/threads/244873-ZAGINION******-ODDANE-Wioli-Miłosz-UWAGA!SZUKAMY-OSÓB-KTÓE-POWIERZYŁY-JEJ-ZWIERZĘTA!?p=21025264#post21025264 O nią, o nią........ Śledzę wątek Kesha od czasu kiedy wybuchła ta afera z tymi groźbami w kierunku nienarodzonego dziecka itp. Quote
WARANSKA Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='Malgoska']czy to o nią chodzi???? http://www.dogomania.pl/forum/threads/244873-ZAGINION******-ODDANE-Wioli-Miłosz-UWAGA!SZUKAMY-OSÓB-KTÓE-POWIERZYŁY-JEJ-ZWIERZĘTA!?p=21025264#post21025264 Ja tu na watku Kesha dodam swoje trzy grosze.Tragedia Daszenki nie daje mi spokoju. Niestety wedlug mnie,jeszcze przed umieszczeniem Daszy w hoteliku u michelle,wszystko bylo juz zaplanowane.Poproscie moda jesli to mozliwe o korenspodencje Wioli na pv. bo ona nie byla sama w ten calej aferze,by giselle zniszczyc.Kto chorego psa wozi przez pol Polski.Faktury,rachunki,kto wymagal ich od Wioli,robila z wami co chciala i jeszcze ja podziwialyscie.Doprowadzajac stara dogomanke,ktora nie jedno psie zycie uratowala,do zalamanie nerwowego.Bylo czekanie i opluwanie,juz skopana,sponiewierana i na Dog.wykleta napisala te feralne wioli zyczenia.Cel osiagniety i szczyt zadowolenia,Grazyna jest zerem a hotelk przestal dzialas.Ja mysle,ze jeszcze nie jedno wyjdzie najaw,niech te osoby sie modla o siebie a nie jak wczesniej o Wiole.Moze jeszcze tu nadmienie,ze Grazynke znam osobiscie,bylam sa zdjecia i napisze,ze w tym domku malym,wszystkie psiule sa szczesliwe,bo jest w nim dla nich wielka milosc. Quote
giselle4 Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Dzisiaj zimno wiec Kesh z Lucynka biegaja z pileczkami piłka z dziurami ale najlepsza nie zabieraj start do nowej pileczki Lucynka wygrała i zabierze ja do kojca Kesh by zabrał dwie do pysia ale pysio zbyt małe:) Quote
Malgoska Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 śliczny jest i taki fajny taki wesoły.....i nikt o niego nie pyta? Jak długo już jest u was od tej nieszczęsnej bluzki zjedzonej przez niego ;) Quote
giselle4 Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Malgoska napisał(a):śliczny jest i taki fajny taki wesoły.....i nikt o niego nie pyta? Jak długo już jest u was od tej nieszczęsnej bluzki zjedzonej przez niego ;) pan chcial na łancuch z naszej wsi ale Kesh szaleje ,biega za piłeczka i nagle uwiązac jego za szyje do łancucha i ma pilnowac posesji nie wyobrazam sobie tego... moze jeszcze ktos wypatrzy pokocha mam ciągle nadzieje Quote
Martika&Aischa Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 giselle4 napisał(a):pan chcial na łancuch z naszej wsi ale Kesh szaleje ,biega za piłeczka i nagle uwiązac jego za szyje do łancucha i ma pilnowac posesji nie wyobrazam sobie tego... moze jeszcze ktos wypatrzy pokocha mam ciągle nadzieje o świecie wesoły :shake: niech się sam przygwoździ do łańcucha i pilnuje swoich włości!!!!! Quote
WARANSKA Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='giselle4']Dzisiaj zimno wiec Kesh z Lucynka biegaja z pileczkami Takie wlasnie sa wszystkie psiule u michelle i giselle :loveu:poprostu szczesliwe :lol: Quote
megi345 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Kesh jest bardzo pięknym psiakiem, ma fajne "podpalane" umaszczenie, które ja osobiście kocham!:loveu: szkoda, że nie ma szczęścia i własnego ludziaaaa :( Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 megi345 napisał(a):Kesh jest bardzo pięknym psiakiem, ma fajne "podpalane" umaszczenie, które ja osobiście kocham!:loveu: szkoda, że nie ma szczęścia i własnego ludziaaaa :( Nie tracimy nadziei ;) Kesh czeka i z pewnością się doczeka swojego domku :) wymarzonego i jedynego domku :) Quote
WARANSKA Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 piłka z dziurami ale najlepsza Podniose Kesha z dzurawa pileczka :lol: Quote
giselle4 Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 sorry ze wczoraj mnie nie było mialam troche spraw innych Zaktwitł mi kaktus jeszcze mi sie to nie zdazyło i tak sobie mysle mimo ze zycie jest jak ten kaktus z kolcami to jednak czasem są przyjemnosci jak ten kwiat...kwiaty bo dzisiaj jest ich jeszcze wiecej kwiaty mam tylko na klatce schodowej ...alergik jestem Quote
WARANSKA Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ale Twoj kaktus wdzieczny :lol: A ty Keshu podziekuj Giselle,ze nie wydala cie wtedy na poniewierke, bo byc moze uratowala Ci zycie Quote
Martika&Aischa Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 giselle4 napisał(a):sorry ze wczoraj mnie nie było mialam troche spraw innych Zaktwitł mi kaktus jeszcze mi sie to nie zdazyło i tak sobie mysle mimo ze zycie jest jak ten kaktus z kolcami to jednak czasem są przyjemnosci jak ten kwiat...kwiaty bo dzisiaj jest ich jeszcze wiecej kwiaty mam tylko na klatce schodowej ...alergik jestem Jak widac kaktus się wcale nie gniewa ;) wręcz przeciwnie cieszy go miejscówka na klatce :lol: Grażynko wycałuj od cioci Martiki Keshyka i Lucynkę :loveu: Quote
Malgoska Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 giselle4 napisał(a):sorry ze wczoraj mnie nie było mialam troche spraw innych Zaktwitł mi kaktus jeszcze mi sie to nie zdazyło i tak sobie mysle mimo ze zycie jest jak ten kaktus z kolcami to jednak czasem są przyjemnosci jak ten kwiat...kwiaty bo dzisiaj jest ich jeszcze wiecej kwiaty mam tylko na klatce schodowej ...alergik jestem ile się czeka na taki efekt? pewnie z 20 lat..... też mam takiego kaktusa ale ani mu się śni kwitnąć... Quote
Mysza2 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Witam Kesha po krótkim urlopie:):) A od adopcji przez panią z bluzką to już ponad półtora roku upłnęło. A kaktusa gratuluję:):) Quote
giselle4 Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 ja wiem Myszko ze to ju tak długi czas i ze On juz mozna powiedziec rezydentem jest ale to moze rozwazyc ten łancuch? ja juz sama nie wiem póki jeszcze staje sil to robie bazarki i cos tam kombinuje ale moze byc roznie juz sama nie wiem ale jak pomysle ze reszte zycia na łancuchu,bez piłeczki:( Quote
fiorsteinbock Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Daj spokój z tym łańcuchem, chyba, że masz na myśli złoty na szyi? :) Byłam wczoraj u Kesha, hehehe pychol zadowolony - piłeczki nie wypuszcza i rządzi z Lucyna :) Quote
Mysza2 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Ja już to widzę jak Ty byś go na łańcuch wydała :):) I dobrze że Lucyna rządzi, jakiś porządek na tym świecie musi być:) Quote
WARANSKA Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 to moze rozwazyc ten łancuch? ale jak pomysle ze reszte zycia na łancuchu,bez piłeczki:([/QUOTE] Toz Kesh by dlugo nie wytrzymal na tym lancuchu,nawet z platyny :shake: On jest zywotny i na pileczke nakrecony :lol: Napewno Grazynko,on Ci zyczy duzo zdrowia i nie zdaje sobie sprawy,ile mozesz ciagnac Quote
fiorsteinbock Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Cioteczki, zapraszamy do nowej koleżanki Kesha :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/245210-Panna-Migotka-zabrana-z-łańcucha-szuka-domu-i-prosi-o-deklaracje Quote
giselle4 Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 WARANSKA napisał(a):to moze rozwazyc ten łancuch? ale jak pomysle ze reszte zycia na łancuchu,bez piłeczki:( Toz Kesh by dlugo nie wytrzymal na tym lancuchu,nawet z platyny :shake: On jest zywotny i na pileczke nakrecony :lol: Napewno Grazynko,on Ci zyczy duzo zdrowia i nie zdaje sobie sprawy,ile mozesz ciagnac ciotki naprawdę Kesh nie zasługuje na łancuch jeszcze kupimy ogloszenia i jeszcze poczekamy:) Quote
Recommended Posts