staff-ka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Jeśli chodzi o inne wyniki, polskie wyniki, to już sama nie wiem. Mam upoważnienie od jednej z hodowlii żeby je podac na forum publicznym, ale wolałabym żeby hodowczyni zrobiła to osobiście. Poza tym są one podane na stronie hodowli. - tak mówiłam porterin ,ze moze napisać,ale skoro mam jeszcze chwileczke ( jestem jeszcze w sieci) ..a Dorota woli ,aby hodowca osobiscie napisał ,wiec juz skrobne sama : - BAMBER (Rapid Shot): clear - DUŚKA (Darklady): clear - w związku z czym MŁODY (Staffkar): genetically clear i dwie suczki : TORIśKA i URPIśKA ( Torrida i Uarrpida): carrier .. Narazie te 4 psiaki,otrzymały Certifikaty .. + Staffkar rzecz jasna..!! Bardzo jestem zainteresowana dalszym przebiegiem sprawy ..odn. czeskich psiaków ( po przeczytaniu wszystkiego ) ,bo człowiek zaczyna się zastanawiać..co jest NIE HALO..??? !!! Pozdrawiam .. Katarzyna S. Quote
tattoo Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Otrzymałam dzisiaj email od Animal Health Trust z informacją że LARES z Hambalek Busin L2HGA-clear HC-clear (normal) Bardzo się cieszymy:multi: Quote
porterin Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Poproszę tylko takie wyniki :loveu: Gratulacje :thumbs: Quote
wera99 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 porterin napisał(a):Poproszę tylko takie wyniki :loveu: Gratulacje :thumbs: a ja o takiego e-maila :) Pozdrawiam Quote
bongobongo Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Otrzymaliśmy dzisiaj z AHT wyniki w postaci 2 certyfikatów GOLD CHARGER BULDOŻER : HC - CLEAR L-2 -HGA - CLEAR Wera! Wyślemy jutro skan certyfikatu i prosimy o umieszczenie na liście klubu. Pozdrawiamy! Kasia Quote
bongobongo Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 porterin napisał(a):Super, super i jeszcze raz super. Skłamałabym, jak bym napisała, że się nie cieszę! Cieszę się, tym bardziej że długo czekaliśmy na wieści, sprawdzałam pocztę na kompie ze 4 razy dziennie, a tu dzisiaj niespodzianka - list z Anglii w skrzynce pocztowej! Quote
porterin Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ja się bardzo cieszę, mam wrażenie, że moja "misja edukacyjna" przynosi efekty :lol: , mimo paru wojen po drodze. Najlepiej do tego tematu podchodzić bez emocji, bo emocje mogą dużo popsuć. To skoro już sie odzywam, to z Czech dobrych wieści nie mam, jest przebadana córka Sharrocka, która jest carrier, ale nie jest to dla mnie wiarygodny dowód, ponieważ matka suki nie została przebadana. Quote
bongobongo Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Powiem tak: Swojego czasu przeczytaliśmy dyskusję na tym topiku, poszukaliśmy w necie i o tym, że Chargera trzeba przebadać wiedzieliśmy bez dwóch zdań, tylko tak się jakoś zeszło z powodu innych spraw. Aha! Amfi, wielkie dzięki, bo wiem, że Jacek "molestował Cię telefonicznie" ;) ;) :lol: w tej kwestii (zresztą sama go zachęcałam, bo wiedziałam, że będziesz wiedziała co i jak ) Quote
Patka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 My też sie straszliwie cieszymy :multi: i w swoim czasie Kasiu też Cię pomęczymy jesli pozwolisz :) o tzw "co i jak" na razie też mamy inne na głowie :cool3: Quote
bongobongo Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Patka napisał(a):My też sie straszliwie cieszymy :multi: i w swoim czasie Kasiu też Cię pomęczymy jesli pozwolisz :) o tzw "co i jak" na razie też mamy inne na głowie :cool3: Oczywiście, "to inne jest teraz najważniejsze";) bezdyskusyjnie!!!!!! Z Rudolfiny na razie podlotek, więc zdąrzycie spoko. Pozdrawiam, Kasia Quote
Carbonara Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 oo super kolejne wspaniałe wieści :):multi: Quote
blaira Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Rowniez przylaczam sie do gratulacji :multi::multi::multi:;) Quote
bongobongo Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Wielkie dzięki dziewczyny!:loveu: Ale wiesz co Blaira - podkusiło mnie na Warszawce Cię pytać, ile czekałaś na wyniki i jak zaczęły mijać 3 tygodnie, to już zaczynałam się denerowawać: :razz: pieniądze z karty wzięli i cisza.......ale owe emocje już za nami :lol: (teraz mi sen z powiek spędza jak nas Aneta poupycha...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
blaira Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 bongobongo napisał(a): Wielkie dzięki dziewczyny!:loveu: Ale wiesz co Blaira - podkusiło mnie na Warszawce Cię pytać, ile czekałaś na wyniki i jak zaczęły mijać 3 tygodnie, to już zaczynałam się denerowawać: :razz: pieniądze z karty wzięli i cisza.......ale owe emocje już za nami :lol: (teraz mi sen z powiek spędza jak nas Aneta poupycha...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) U mnie wysylka byla nastepnego dnia w AHT po nadaniu.Wysylalam DHLem ;) Daltego tak szybko jakos wyniki dostalam...ale najpierw dostalam je na maila...dlatego sie zdziwilam ze u was tego nie wyslano poczta e-mail. Poupycha:lol: Damy rade...nas jedzie 2 os i 1,5 psa :razz: pozdr. ciesze sie razem z wami. Quote
bongobongo Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='blaira'] Poupycha:lol: Damy rade...nas jedzie 2 os i 1,5 psa :razz: [quote] To wszystko się wyrówna, bo nas jedzie 1 osoba i 1/2 psa (no może przesadziłam 3/4), bo Charger ostatnimi czasy szaleje w ogrodku z dziećmi - wiadomo wakacje i Jacek ostatnio nazwał go "szczupaczkiem" :evil_lol: pozdrawiam, znikam - muszę się do wyjazdu zbierać;) Quote
AMFI Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Chciałabym dodac do psiaków wolnych od nosicielstwa L2-HGA mojego Duda. Otrzymałam wiadomość o wyniku CLEAR jego mamy - Lady Voo Doo DY, tata, czyli Valglo Clansman równiez CLEAR co daje mi Duda genetically CLEAR :multi: fajnie:loveu: Quote
AMFI Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Dziękx, choć nic w tym mojej zasługi... ale bardzo się cieszę :multi: Quote
Łukasz Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Jest się z czego cieszyć, kolejny piesek przebadany w naszym kraju. Pozdrawiam :hand: Quote
porterin Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 AMFI, nie zapomnij wysłać maila do Wery, gratulacje Quote
Janasz Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 W dniu dzisiejszym otrzymaliśmy informację stwierdzającą, że Human Dogs Lennox Lewis jest CLEAR of L-2-HGA! Przedstawiamy stosowny cetryfikat i bardzo się cieszymy. http://img167.imageshack.us/img167/7835/l2hgact4.jpg Quote
Recommended Posts