Isabel Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Czekamy na wieści o Dżekusiu, towarzyszu podróży mojej Tinki! Quote
dogofanka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Witajcie! Na dogomanii bywam już tylko sporadycznie. Dżekuś ma się dobrze, choć nie przepada za upałami - strasznie szybko i mocno sapie. Przy okazji okresowych szczepień (oj nie lubi tego maluch- piszczał i wierzgał jak mały króliczek, miałam większe problemy, żeby go utrzymać niż z Tobikiem kiedy dostawał zastrzyki) rozmawiałam o tej zadyszce z wetem - podobno to sprawa serca. No a z babcią doszłyśmy do porozumienia i przed pracą w ramach porannego spaceru zaprowadzam go do niej, więc Dżekuś nie jest sam, poza tym ma zagwarantowany spacer około południa (niestety nie wytrzymuje już z sikaniem tak długo - wychodzi co 4-5 godz.), babcia nie musi wychodzić z samego rana (zdarzają jej się poranne zawroty głowy) i ma wolne weekendy a ja nie główkuję w pracy co robi sam pies w domu (mam fobię po Tobiku) - wszyscy są zadowoleni. Dżeki garnie się do każdej napotkanej osoby, a nas z babcią zna od samego początku więc chyba ta sytuacja nie wywołuje u niego rozdwojenia jaźni. Mam zdjęcia (co prawda już nie pierwszej świeżości- tak gdzieś z marca), ale nie potrafię wstawić -może mogę komuś przesłać na maila? Pozdrawiam wszystkich od Dżekusia! Quote
akucha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :lol: Ciesze się, że u Was wszystko dobrze. Serduszko, no cóż, wiek ma swoje prawa, ale wierzę, że przed Dżekusiem jeszcze wiele pięknych dni! Maluszek dzielny nasz... Wyślij mi fotki, wstawię z przyjemnoscią: akuchar@neostrada.pl Quote
brazowa1 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Maluszek dzielny i dzielna Dogofanka.Wspaniale,ze Dzeki ciagle z kims jest,no i Dogofanka ma spokojna głowe :) Udało mu sie-oj udało. Quote
dogofanka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Akucha- wysłałam ci zdjęcia. Dżekuś jest trudnym obiektem do fotografowania -jest strasznie ruchliwy, a jak już zauważy, że ktoś jest nim zainteresowany :lol: : nie wiedział czy wybrać babcię z jedzonkiem, czy mnie z aparatem :cool3: Quote
akucha Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Mam foteczki :multi: :multi: :multi: Zobaczcie cioteczki Dżekusia :loveu: Jaki on śliczny, słodziutki maluch nasz!!! I taki młodziutki. Dogofanko, dziękujemy Ci za dom dla Dżekusia, widać, że to szczęśliwe i kochane psiatko jest!!! A wydawało się, że jego los bedzie taki smutny ;) Quote
akucha Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 I jeszcze 2 foteczki Prosidełka :lol: Widać, że rozpieszczony jest! Quote
brazowa1 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Jaka ma błyszczaca siersc i jakie mięsnie w łapkach!!!!!! Quote
Isabel Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku. A Dżekuś ma aż dwa swoje własne domy! Quote
Kasia25 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 śliczny, uśmiechnięty chłopczyk! Dogofanko ale mi frajde zrobiłas fotkami, ostatnio właśnie o Was myślałam!:multi: Quote
brazowa1 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 pozdrowienia z Gdanska sle :) :) dla Dzekusia ,Babci i Ciebie ,Dogofanko. Quote
Recommended Posts