Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kolejna kartka autorstwa kochanej Kasi,dziekujemy!

Dzeki jest teraz w boksie z Ciapkiem,dogaduja sie,ale widac,ze rzadzi tam Ciapek.Kazdy chłopak ma swoje legowisko i kocyk,sa w doskonałym strategicznie boksie,skad maja blisko na podworko i do kuchni :cool3:
w zwiazku z czym zauważyłam u nich brak apetytu na schroniskowe żerełko,zostawiaja pełne miski.

Dzeki bedzie mial dobrze u Dogofanki,teraz tylko transport.
Dogofanko,czy jest jakas miejscowosc skad moglabys psa odebrac?

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domek zapowiedzial,ze dopiero po sylwku bedzie mial dostep do kompa.Dzwonil w przeddzien swiatecznej zawieruchy i byl gotow.Podal wszystkie swoje dane.łacznie z faksem do pracy :)

Posted

Witam Was w Nowym Roku!
Mam nadzieję, że teraz już po tej całej zawierusze świąteczno-sylwestrowo-noworocznej coś się wreszcie ruszy i znajdzie się transport dla Dżekusia. Pogoda jak dotąd łaskawa, ale w każdej chwili mogą chwycić mrozy, więc oby szybko się udało!
Pozdrawiam Was noworocznie!

Posted

A czy w Warszawie jest szansa na jakiś DT do czasu znalezienia dalszego transportu? Wydaje mi się, że na trasie W-wa - K-ce, ewentualnie W-wa Kraków coś się szybko znajdzie.

Posted

Co jeszcze,maluch jest zazdrosny o miche,jest teraz w boksie z moja Rudzia i bylam swiadkiem,jak ja odgonil od michy i mimo,ze wcale nie lubi tego suchego,ktore w niej bylo-zjadł.
Jest za to miziasty,slodki i smieszny.

Kocha Marie,ktora rzadzi w kuchni.

Posted

No i niestety nie mam sukcesów w szukaniu transpotu: mąż jednej z dogomaniaczek, który jeździł tirem po całaj Polsce zmienił pracę, a brat kolejnej wyjechał za pracą za granicę... A w okolicach Śląska wielu ofert transportowych nie ma...
Na wątku transportowym głównie ogłoszenia osób poszukujących...
Kończą mi się pomysły..

Posted

No popatrzcie jak miło! A ja dzwoniłam wczoraj bezskutecznie do Brązowej, żeby dograć szczegóły -sorry, że zawsze takim późnym wieczorem, ale w ciągu dnia te godziny gdzieś mi się ulatniają...

Posted

akucha napisał(a):
Kto wpomoże podróż Dżekusia do nowego domu???? Każdy grosik, przybliża go szczęścia...

ano ja wspomogę
gdzie pieniążki wpłacić?

Posted

Niestety dzisiaj rano dostałam bardzo smutnego sms-a od Brązowej: po wyruszeniu w drogę z psami mieli wypadek (ktoś wyprzedzał na trzeciego i do nich wrąbał!), na szczęście ludzie i psy są cali, ale auto skasowane. Psy wróciły do schroniska...