brazowa1 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 kolejna kartka autorstwa kochanej Kasi,dziekujemy! Dzeki jest teraz w boksie z Ciapkiem,dogaduja sie,ale widac,ze rzadzi tam Ciapek.Kazdy chłopak ma swoje legowisko i kocyk,sa w doskonałym strategicznie boksie,skad maja blisko na podworko i do kuchni :cool3: w zwiazku z czym zauważyłam u nich brak apetytu na schroniskowe żerełko,zostawiaja pełne miski. Dzeki bedzie mial dobrze u Dogofanki,teraz tylko transport. Dogofanko,czy jest jakas miejscowosc skad moglabys psa odebrac? Quote
irma Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 jakby się przydało to jadę do W-wy w drugim tygodniu stycznia Quote
brazowa1 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Jest propozycja od Irmy do Warszawy,tylko co dalej? dogofanko,masz jakis pomysl?istnieje mozliwosc własnego odbioru psiaka? ile sie jedzie z Warszawy do Katowic? Quote
kaerjot Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dżeki, tak daleko to Ty transportu nie znajdziesz Quote
akucha Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :lol: Pewnie, że się da!!!! A czy domek kontaktuje się z Brązową??? Quote
brazowa1 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Domek zapowiedzial,ze dopiero po sylwku bedzie mial dostep do kompa.Dzwonil w przeddzien swiatecznej zawieruchy i byl gotow.Podal wszystkie swoje dane.łacznie z faksem do pracy :) Quote
kaerjot Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Domek zwarty i gotowy, a transportu niet Quote
dogofanka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witam Was w Nowym Roku! Mam nadzieję, że teraz już po tej całej zawierusze świąteczno-sylwestrowo-noworocznej coś się wreszcie ruszy i znajdzie się transport dla Dżekusia. Pogoda jak dotąd łaskawa, ale w każdej chwili mogą chwycić mrozy, więc oby szybko się udało! Pozdrawiam Was noworocznie! Quote
brazowa1 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Dogofanko, jakie prognozy na odbior Dzekiego z Warszawy? Bo do warszawy najpredzej bedzie transport. wszyscy przegladamy ogloszenia i na pewno cos sie znajdzie! Quote
dogofanka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A czy w Warszawie jest szansa na jakiś DT do czasu znalezienia dalszego transportu? Wydaje mi się, że na trasie W-wa - K-ce, ewentualnie W-wa Kraków coś się szybko znajdzie. Quote
brazowa1 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Co jeszcze,maluch jest zazdrosny o miche,jest teraz w boksie z moja Rudzia i bylam swiadkiem,jak ja odgonil od michy i mimo,ze wcale nie lubi tego suchego,ktore w niej bylo-zjadł. Jest za to miziasty,slodki i smieszny. Kocha Marie,ktora rzadzi w kuchni. Quote
kaerjot Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Znaczy rozsądny chlopak, wie komu się podlizywać, a za odganianie Rudej klapsa dostanie Quote
dogofanka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 No i niestety nie mam sukcesów w szukaniu transpotu: mąż jednej z dogomaniaczek, który jeździł tirem po całaj Polsce zmienił pracę, a brat kolejnej wyjechał za pracą za granicę... A w okolicach Śląska wielu ofert transportowych nie ma... Na wątku transportowym głównie ogłoszenia osób poszukujących... Kończą mi się pomysły.. Quote
Tomasior Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Gdyby się udało naszemu Trampusiowi jechać do miejscowości Ursus , to była by szansa w drodze powrotnej zabrać Dżekusia. Quote
brazowa1 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 noooo,to trzymamy kciuki. napisze jeszcze do Rottki,fundacji. Quote
brazowa1 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Abi powiedziala,ze Katowice niedaleko i dojedziemy,tylko Dogofanka odbierze pieska ze stacji benzynowej. Quote
dogofanka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 No popatrzcie jak miło! A ja dzwoniłam wczoraj bezskutecznie do Brązowej, żeby dograć szczegóły -sorry, że zawsze takim późnym wieczorem, ale w ciągu dnia te godziny gdzieś mi się ulatniają... Quote
irma Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 akucha napisał(a):Kto wpomoże podróż Dżekusia do nowego domu???? Każdy grosik, przybliża go szczęścia... ano ja wspomogę gdzie pieniążki wpłacić? Quote
brazowa1 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 dziekujemy irmo! zaraz podaje numer. Informuje ,ze oczywiscie wlascicielka przyszla Dzekusia tez sie doklada :) Quote
dogofanka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Niestety dzisiaj rano dostałam bardzo smutnego sms-a od Brązowej: po wyruszeniu w drogę z psami mieli wypadek (ktoś wyprzedzał na trzeciego i do nich wrąbał!), na szczęście ludzie i psy są cali, ale auto skasowane. Psy wróciły do schroniska... Quote
Recommended Posts