Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja liczę na pośrednictwo Brązowej. Kasę za pieska mogę przelać na wskazane konto, tylko papierów raczej nie podpiszę - chyba, że będziemy przesyłać pocztą. No ale najpierw trzeba znaleźć transport!
Jakby ktoś coś o czymś w w/w kwestii, to mój tel. 604 170 448

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vika_Bari']Dziewczyny mogę być domkiem pośrodku na wypadek jak będzie transport do Nekli (pod Poznaniem 40 km w stronę Warszawy). Mogę przygarnąć na czas odnalezienia transportu Poznań- Katowice. Chętnie pomogę! Przecież to przez całą Polskę. I bardzo możliwo że my z wątku o dobermanach (Nadzieja dobermana ) też będziemy szukać transportu z Gdańska pod Tarnów. Bo mamy domek tymczasowy aż tam.
Piszcie do mnie na PV lub aleksandrinka@interia.pl
Ajak po Śylwestrze to będe wiozla tą dobermankę (mam nadziej) do Krakowa to mogę po drodze zawiezc i malego. Kolerzanka odbiezre sunie z Gdańska jak jej ktoś zawiezie i maluszka to ona zawiezie i pzrekaże mi ich w Bydgoszczy a dalej ja powioze do Krakowa. Dlaczego nikt nie odzywa się!

Posted

dogofanka napisał(a):
Ja liczę na pośrednictwo Brązowej. Kasę za pieska mogę przelać na wskazane konto, tylko papierów raczej nie podpiszę - chyba, że będziemy przesyłać pocztą. No ale najpierw trzeba znaleźć transport!
Jakby ktoś coś o czymś w w/w kwestii, to mój tel. 604 170 448

Witaj Dogofanko
Z reguły staramy sie nie wydawac psow daleko-tak,zeby pies mogł ewentualnie wrocic do schronsika w Sopocie,tam,gdzie go znamy.Nie jest to nieufnosc skierowana w Twoja strone;po prostu odkad w schronie w Sopocie wyladowała Szarmen z Wielunia,a Chebrka z Łodzi została wyrzucona na ulice przez swoja pania,musimy rozwazyc wszystko.

Wazna rzecz;czy zgadzasz sie na kontrole przeadopcyjna,czyli rozmowe z Dogomaniakiem z Twoich okolic?

Przy adopcji starszego psa,o ktorego schrorzeniach wiemy,trzeba porozmawiac z weterynarzem.Jest to niemozliwe,ze wzgledu na odległość,wiec podaj mi swoj adres,wetka zrobi odpis z karty i odeslesz nam oryginał ze swoim podpisem.Tak robilismy w przypadku adopcji Delmy i Oli.
Dzeki ma zmiany nowotwrowe jader (ale jemu to nie przeszkadza,a wizualnie wszystko jest OK) oraz prawdopodobnie nie słyszy-spacerki na smyczy.

czy suka nie zagryzie malucha?

pozdrawiam!

Posted

Sorry, ale padł mi komp i mam problem z dojściem do sieci.
Zgadzam się na wizytę kogoś z dogo w domu i rozumiem - sama pytałam o to panią, która chce zaadoptować moją tymczasową sukę - mała prawdopodobnie już w najbliższą sb pojedzie do Warszawy i tak myślałam, że może jakimś cudem uda się Dżekusia przerzucić w tak espresowym tempie do stolicy, żeby mógł zabrać się z nimi, ale już widzę, że nie da rady... Brązowa, jakbyś mogła zadzwonić do mnie wieczorem (do 24.00 można śmiało tel 604 170 448) -tzn chodzi o sygnał - ja oddzwonię, bo sama mam kilka pytań na temat zdrowia małego...
Poza tym nie wiem kiedy znowu dorwę się do kompa...

Posted

Dogofanko! bardzo sie ciesze,ze sie odezwałas.Dam sygnał dzis wieczorkiem,okolo 21.30,az do oporu :)

Co do zdrowia-przed adopcja dostaniesz opis od wetki,wszystko bedziesz wiedziała przed podjeciem decyzji :)
Pozdrawiam!

Posted

Przepraszam!
pogadały,Dogofanka rokuje :) :) :) i wydaje mi sie,ze Dzeki to bylby dobry wybor pod tym wzgledem trybu zycia Dogofanki.
Dogofanka pieknie mowi o psiakach.Ma wiedze.

nie bedzie mogla nam zbyt czesto odpowiadac na Dogo,bo padł komp.
Ale oczywiscie wpierw formalnosci-wet itd.

Posted

Millarca rowniez bardzo cieplo wypowiadała sie o Dzekim,bardzo go lubi.
Jest entuzjastyczny,zwawy,nie lubi noszenia na rekach,ale lubi glaskanie i sam sie dopomina o pieszczoty.
bedzie z niego dobry kompan!

dzis znowu rozmawiama z Dogofanka,wydała swoja sunie z tymczasu....ma miejsce.