Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzekus musial byc slicznym szczeniakiem,gdy jego Pani przyjela go do swojego domu,czarno-bialy,z postury terrierowaty,malutki.Na pewno był sliczny i slodki.
Jego Pani musiala o niego bardzo dbac.Dozyl pieknego wieku,jest aktywny,wesoly,gdy przybyl do schroniska mial piekna,krecikowata siersc i byl grubaskiem.

Po smierci Pani,pies zostal oddany przez jej syna,ktory musial zajac sie organizacja pogrzebu.

Dzieki zamieszkal w schronisku.Nie rozumial dlaczego tak nagle swiat zawalil mu sie na glowe?

Bylam zalamana,gdy zobaczylam tego malutkiego pieska w boksie.Jak mozna?...
Piesio czysciutki,aktywny,pelen wigoru,ale jak dlugo?Warunki schroniskowe sa zabojcze dla takich staruszkow.

Dzeki prawdopodobnie nie slyszy.Ale w ogole nie przeszkadza mu to w 'sluchaniu" co sie do niego mowi :)

Zakladam ten watek z nadzieja,ze moze sie uda? Moze spotkamy kogos o wielkim serce,kto zechce poznac Dzekiego i przygarnie go do swojego domu?
Dogomania zaklada istnienie cudow.

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie, jak poznałam Dżeka w schronisku i brazowa mi powiedziała, że on ma 17 lat, to myślałam, że się ze mnie nabija. On nie ustoi na miejscu, próbowałam robić mu fotki, ale one wszystkie poruszone są, normalnie bateryjki ma chłopak nie do zajechania.

Posted

Bateryjki ma,ale staruszek jest to widac.Zwawy,ładniusi,ale struszek.Moze Własciciel skłamal,moze miec 15 lat.
Prawdopodobnie jest głuchy,ale tego jeszcze na 100% nie jestem pewna.
Niesamowicie zywotny,ktos moglby miec z niego swietnego towarzysza na spacerki po parku.

Posted

Spojrze,czy w karcie jest jego ksiazeczka,z tym wiekiem,wypisywana przez weta,ktory go ostatni szczepił.

Wersja jest,ze on głuchy,ale ja nie jestem do konca pewna.Ale tez nie jestem przekonana,ze słyszy.

W kazdym razie maluch jest inteligentny i szybko sie uczy.

A tak mnie wita,gdy koło niego przechodze....az mi głupio,bo przeciez go nie wezme.

Ktoś mógłby miec naprawde fajnego towarzysza spacerkow.Do tego piesio czysciutki i miły.

Posted

Spojrze,czy w karcie jest jego ksiazeczka,z tym wiekiem,wypisywana przez weta,ktory go ostatni szczepił.

Wersja jest,ze on głuchy,ale ja nie jestem do konca pewna.Ale tez nie jestem przekonana,ze słyszy.

W kazdym razie maluch jest inteligentny i szybko sie uczy.

A tak mnie wita,gdy koło niego przechodze....az mi głupio,bo przeciez go nie wezme do domu

Ktoś mógłby miec naprawde fajnego towarzysza spacerkow.Do tego piesio czysciutki i miły.