Gabiwawa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 mam do Was pytanie suka sasiadow prawdopodobnie jest w ciazy, moj pies jesli spotyka ta sunie zachowuje sie tak samo jakby ona miala cieczke proboje na nia skakac wykazuje chec kopulacji sunia skonczyla cieczke na poczatku listopada czy takie zachowanie jest normalne?? czy moze przy ciazy urojonej wystepuje zapach tak jak by suka miala cieczke? gabiwawa Quote
arima Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nie zauważyłam nigdy takiej sytuacji u naszych suk kiedy były w ciąży, a mam w domu 3 samce Quote
Gabiwawa Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 ja tez nigdy nie spotkalam sie z takim zachowaniem przy ciezarnej suni, a czy przy ciazy urojonej moga takie zachowania wystepowac? gabiwawa Quote
Grazyn@ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Jamniczka krolicza naszych znajomych jest w ciazy; rozwiazanie za dwa tygodnie. A nasze weimary bardzo na nia reaguja; nie reagowaly tak nawet kiedy miala cieczke. Nie skacza na nia bo, sie jej boja, ale oszczekuja, preza i w ogole cala gama psich zalotow. Byly pierwszym testem ciazowym:evil_lol: Quote
Recommended Posts