WolvesLover Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Wzięła go taka młoda para, wczoraj już byli w schronisku i jak to pani ujęła Rusty od razu ich oczarował no i dzisiaj po niego przyjechali. Państwo bardzo sympatyczni i mili, zapewniali że będzie miał u nich dobrze, imię też im się spodobało i chyba nie będą go zmieniać ^^ Quote
Hmmm Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Ja też mam jego zdjęcia i się muszę pochwalić ;) To mnie rozwaliło :D Quote
fernari Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 A ja mu w trzy pierony ogłoszeń porobiłam ... Jezu, a nie mówiłam, że szybko domek znajdzie ?? Strasznie się cieszę :) :) :) Quote
kimiji Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='fernari']A ja mu w trzy pierony ogłoszeń porobiłam ... Jezu, a nie mówiłam, że szybko domek znajdzie ?? Strasznie się cieszę :) :) :)[/QUOTE] Hehe dlatego ja czekam tak z tydzień ewentualnie dwa i dopiero potem robie ogłoszenia, bo już nie raz jak robiłam wcześniej, to mnie szlag trafiał kiedy się dowiedziałam dzień później po zrobieniu kilkudziesięciu ogłoszeń, że psa nie ma :D No wyjątki to psiaki, które kompletnie sobie nie radzą w schronie... Powowdzenia Rustuś:D Quote
WolvesLover Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 A mnie tam coś w środku mówiło żeby mu nie robić na razie ogłoszeń, miałam dzisiaj zacząć no ale już nie muszę. Takie psiaki w typie rasy szybko znajdują domy. Quote
kimiji Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Dlatego staram się w każdym psie wyszukać jakąś rasę, żeby zachęcić potencjalny domek:). A jedyny pies, w którym nie mogę "ujrzeć" rasy to Roki :D Quote
Hmmm Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='kimiji']Dlatego staram się w każdym psie wyszukać jakąś rasę, żeby zachęcić potencjalny domek:). A jedyny pies, w którym nie mogę "ujrzeć" rasy to Roki :D[/QUOTE] bo Roki jest unikatowy :eviltong: Quote
fernari Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Bo Roki jest wyjątkowy i jak idziesz z nim na spacer to nie będziesz mijała po drodze 10 takich samych psów :eviltong: A napisałaś do moderatorów, żeby przenieśli wątek ?? Quote
WolvesLover Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 A napisałaś do moderatorów, żeby przenieśli wątek ?? Napisałam :cool3: Quote
Recommended Posts