Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=&quot]Rusty to 4-letni, spokojny psiak w typie Labradora. Jest przesympatyczny i łagodny, lubi pieszczoty i kontakt z człowiekiem. Ładnie chodzi na smyczy, w początkowej fazie spaceru tylko trochę ciągnie. Czasami ma też takie zrywy gdy wywęszy coś ciekawego w trawie, wtedy potrafi nieźle pociągnąć. Potrafi wykonywać komendy: siad, podaj łapę, piątka i waruj ale nie zawsze ma ochotę je wykonywać... zwłaszcza gdy dookoła tyle się dzieje. Akceptuje inne psy i nie jest w stosunku do nich agresywny no chyba, że któryś pierwszy pokaże zęby wtedy się jedynie broni.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]I jak na labka przystało uwielbia wodę[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]... kopać też lubi[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]Więcej zdjęć tutaj

Kontakt w sprawie adopcji:

aneta.frugo@gmail.com
tel.: 506 274 358

[/FONT]

Posted

[quote name='jofracy']Bo labradory to diabełki, biszkoptowe przebrane za aniołki :)[/QUOTE]

i ludzie chyba w tąteorię wierzą:evil_lol:, a przecież lepsze są te rzadziej spotykane, czyli czekoladowe, czarne...

Posted

[quote name='fernari']Chociaż niektórzy wolą zwariowane psy :) Mi się zawsze najbardziej czekoladowe podobały :p Czarne też są śliczne :D[/QUOTE]

Najlepsza mieszanka to czarne długowłose :D

Posted

[quote name='fernari']Chociaż niektórzy wolą zwariowane psy :) [/QUOTE]
A inni znów meble na swoim miejscu i mieszkanie w całości. Klątwa Marleya z książki Grogana :diabloti: Ale podobno po trzecim roku się uspokajają :)

Posted

[quote name='jofracy']A inni znów meble na swoim miejscu i mieszkanie w całości. Klątwa Marleya z książki Grogana :diabloti: Ale podobno po trzecim roku się uspokajają :)[/QUOTE]

Uwielbiam tą książkę :) Po trzecim roku się uspokajają ?? Może dlatego niektórzy wolą już dorosłe labki :D

Posted

Koleżanka ma 4-letnia czekoladową suczkę i jest spokojna :) Takie ciepłe kluchy, ale to pewnie ze względu na bóle stawów, które jej dokuczają. Kochana jest malutka.

Posted

Rusty jest przeciwieństwem tego Marleya :cool3: tzn przynajmniej mam taką nadzieję bo nie wiem jak zachowuje się w domu, ale wierzę że jest grzeczny xD

Ogłoszenia jak najbardziej mile widziane. Ja jak na razie sobie zaklepuje alegratke, moruska, tablice, doadopcji i eoferty żeby nie było powtórek ^^