WolvesLover Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [FONT="]Rusty to 4-letni, spokojny psiak w typie Labradora. Jest przesympatyczny i łagodny, lubi pieszczoty i kontakt z człowiekiem. Ładnie chodzi na smyczy, w początkowej fazie spaceru tylko trochę ciągnie. Czasami ma też takie zrywy gdy wywęszy coś ciekawego w trawie, wtedy potrafi nieźle pociągnąć. Potrafi wykonywać komendy: siad, podaj łapę, piątka i waruj ale nie zawsze ma ochotę je wykonywać... zwłaszcza gdy dookoła tyle się dzieje. Akceptuje inne psy i nie jest w stosunku do nich agresywny no chyba, że któryś pierwszy pokaże zęby wtedy się jedynie broni.[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="]I jak na labka przystało uwielbia wodę[/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="]... kopać też lubi[/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="]Więcej zdjęć tutaj Kontakt w sprawie adopcji: aneta.frugo@gmail.com tel.: 506 274 358 [/FONT] Quote
fernari Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Jestem u Rastusia :) Dziecko wody i błota :D Quote
WolvesLover Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Dziecko wody i błotaO tak, wszelkie kałuże duże czy małe trzeba omijać z nim szerokim łukiem Quote
maciaszek Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Dodałam Rusty'ego na pierwszą stronę katowickiego wątku. Quote
miudzioszka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Jestem u słodziutkiego Labka, do domku kochany :) Quote
jofracy Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Zapisuję :) wygląda jak brat bliźniak Marleya mojego taty :) Quote
fernari Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Dziwne jest to, że biszkoptowe labradory tak szybko znajdują domy, a czarne... no ... Quote
jofracy Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Bo labradory to diabełki, biszkoptowe przebrane za aniołki :) Quote
kimiji Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='jofracy']Bo labradory to diabełki, biszkoptowe przebrane za aniołki :)[/QUOTE] i ludzie chyba w tąteorię wierzą:evil_lol:, a przecież lepsze są te rzadziej spotykane, czyli czekoladowe, czarne... Quote
fernari Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Chociaż niektórzy wolą zwariowane psy :) Mi się zawsze najbardziej czekoladowe podobały :p Czarne też są śliczne :D Quote
kimiji Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='fernari']Chociaż niektórzy wolą zwariowane psy :) Mi się zawsze najbardziej czekoladowe podobały :p Czarne też są śliczne :D[/QUOTE] Najlepsza mieszanka to czarne długowłose :D Quote
jofracy Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='fernari']Chociaż niektórzy wolą zwariowane psy :) [/QUOTE] A inni znów meble na swoim miejscu i mieszkanie w całości. Klątwa Marleya z książki Grogana :diabloti: Ale podobno po trzecim roku się uspokajają :) Quote
fernari Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 oO takiego to bym chciała :) Duży, długowłosy... mmm Nie ma co Rastuś jest cudowny :) Aneta, pomóc Ci przy ogłoszeniach ?? Quote
fernari Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='jofracy']A inni znów meble na swoim miejscu i mieszkanie w całości. Klątwa Marleya z książki Grogana :diabloti: Ale podobno po trzecim roku się uspokajają :)[/QUOTE] Uwielbiam tą książkę :) Po trzecim roku się uspokajają ?? Może dlatego niektórzy wolą już dorosłe labki :D Quote
jofracy Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Koleżanka ma 4-letnia czekoladową suczkę i jest spokojna :) Takie ciepłe kluchy, ale to pewnie ze względu na bóle stawów, które jej dokuczają. Kochana jest malutka. Quote
kimiji Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='fernari']Może dlatego niektórzy wolą już dorosłe labki :D[/QUOTE] To ma swoje plusy :) Quote
kimiji Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='fernari']Aneta, pomóc Ci przy ogłoszeniach ??[/QUOTE] Zamawiam allegro :D Quote
fernari Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='kimiji']Zamawiam allegro :D[/QUOTE] Spoko :) I tak to Ty jesteś w tym specjalistą :D Quote
WolvesLover Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Rusty jest przeciwieństwem tego Marleya :cool3: tzn przynajmniej mam taką nadzieję bo nie wiem jak zachowuje się w domu, ale wierzę że jest grzeczny xD Ogłoszenia jak najbardziej mile widziane. Ja jak na razie sobie zaklepuje alegratke, moruska, tablice, doadopcji i eoferty żeby nie było powtórek ^^ Quote
fernari Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 spoko :) A tekst do ogłoszeń dać z pierwszego postu, czy ułożysz nowy ? Ale jak już to i tak dzisiaj nie mam siły ich robić ... :( Quote
WolvesLover Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Może być ten z pierwszego postu. Ciekawszego nic nie wymyślę Quote
WolvesLover Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Rusty w nowym domu! :mdrmed: A niżej zdjęcia z dzisiaj, bo zdążyłam się z nim jeszcze przejść na spacerek: Tarzanko Trochę wolności Zdobycz Rusty'ego Quote
Recommended Posts