Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, ale zapomniałam napisac co się działo w czwartek :oops: Napiszę troszkę o czwartkowym i dzisiejszym spotkaniu z Norką, Norka sie coraz bardziej zmienia, na spacerze czwartkowym już chciała wyjść na dwór, ale do boksu także ciągła, a dzisiaj się bardzo zdziwiłam. Jak tylko Norke dostałam do strasznie ciągła na dwór, nawet szczekała, aby wyjść jeszcze szybciej, a gdy tylko miałam ją oddać to przed pawilonem,wyrywała się w stronę dworu, nie chciała do boksu, ale tego się bardzo cieszę. W czwartek zaprzyjaźniła się z Istar :)

A dzisiaj, dzień jak dzień, spacer, wybieg, po za tym, że na wybiegu już w ogóle nie piszczy ani nie szczeka :) Dużo z dzisiejszego dnia nie mam co napisać, bo Norkę miałam tylko godzinkę. A zdjęć nie mam bo zapomniałam aparatu :oops: Do domku Norka :)

Posted

mam z dzisiaj zdjęcia Norki :) ale muszę najpierw zaległości załatwić...ja chce internet!!

Magda możesz spokojnie zdjęcia ze mną dodawać o ile nie wyglądam na nich jak potwór z bagien ;)

Posted

Istar19 napisał(a):
mam z dzisiaj zdjęcia Norki :) ale muszę najpierw zaległości załatwić...ja chce internet!!

Magda możesz spokojnie zdjęcia ze mną dodawać o ile nie wyglądam na nich jak potwór z bagien ;)

Ok :D

A co do opisu to maciaszek mogłabyś włożyć nowy opis Norki na stronę schroniska. Oto on:

Norka to młoda suczka o milutkiej, czarnej sierści. Na pierwszym spacerze nie chciała wyjść ze schroniska, na następnych ciągnęła aby z niego wyjść. Przy pierwszym kontakcie z psem jest bardzo nieśmiała - kładzie się, łapami do góry. Norka jest przyjazna do ludzi oraz psów. Jest pieszczochem, uwielbia drapanie za uchem. Na smyczy ciągnie (ale przy jej mini wadze nie sprawia to większych problemów). Daje się podnosić. Potrafi komendę "siad". Uwielbia piasek, tarzanie w nim to dla niej wielka frajda. Powinna trafić do ludzi, którzy spędzali by z nią większość czasu.

Posted

A i jeszcze coś, wszystkim w schronisku mówiłam, że Norka ma jakoś około roku, może mnie, wszyscy myśleli, że ona to jeszcze szczeniak, może około 10 miesięcy a tu się okazuje, że ona ma już 1,5 roku :crazyeye: :)

Posted

jeśli chcesz mogę zrobić banerek na jutro :) będę mieć pretekst by mamę znów odwiedzić :D

zaraz dodam zdjęcia:)

Norka jest pełna wdzięku :)

i szalonej młodości

ale wygląda jeszcze jak szczeniak..i ma tak samo jak szczeniak mięciutką sierść

i oprócz nadmiernego szczekania nie ma żadnej wady!

Posted

maciaszek napisał(a):
Zrobiłam Norce nową kartę na stronie schroniska :).

Dziękujemy :)

Istar19 napisał(a):
jeśli chcesz mogę zrobić banerek na jutro :) będę mieć pretekst by mamę znów odwiedzić :D

zaraz dodam zdjęcia:)

Bardzo dziękuje za banerek i zdjęcia, oczywiście przesyłam także podziękowania za Norkę :)

Guest Agul98
Posted

Dotarłam do cudnej Norki, oby malutka szybko znalazła domek. Życzę suni szczęścia !!!