fernari Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 A podobno w "więzieniu" nie ma czegoś takiego jak zabawa i nie ma się kolegów ... :roll: Kolejny stereotyp pokonany :diabloti: Quote
miudzioszka Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Szczególnie podoba mi się też to zdjęcie, jak Norka szybciutko biegnie, aby dogonić Tobiego i widać, że go dogania oraz pogryza :) Quote
kimiji Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 nie ma, a przynajmniej ja nie widziałam jego wątku... Quote
miudzioszka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='jofracy']A Tobi ma wątek? Już ma :) http://www.dogomania.pl/threads/213057-%C5%81aciaty-Tobi-szuka-domu?p=17458544#post17458544 Quote
kimiji Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 A gdzie relacja z dzisiejszego spacerku?:evil_lol: Quote
miudzioszka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Przepraszam, ale zapomniałam napisac co się działo w czwartek :oops: Napiszę troszkę o czwartkowym i dzisiejszym spotkaniu z Norką, Norka sie coraz bardziej zmienia, na spacerze czwartkowym już chciała wyjść na dwór, ale do boksu także ciągła, a dzisiaj się bardzo zdziwiłam. Jak tylko Norke dostałam do strasznie ciągła na dwór, nawet szczekała, aby wyjść jeszcze szybciej, a gdy tylko miałam ją oddać to przed pawilonem,wyrywała się w stronę dworu, nie chciała do boksu, ale tego się bardzo cieszę. W czwartek zaprzyjaźniła się z Istar :) A dzisiaj, dzień jak dzień, spacer, wybieg, po za tym, że na wybiegu już w ogóle nie piszczy ani nie szczeka :) Dużo z dzisiejszego dnia nie mam co napisać, bo Norkę miałam tylko godzinkę. A zdjęć nie mam bo zapomniałam aparatu :oops: Do domku Norka :) Quote
miudzioszka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Na stronie schroniska już jest 824/11, a w ogóle musze zmienić norce opis bo to co jest na picasie i w pierwszym poście zupełnie się nie zgadza z tym jaka Norka jest teraz :) Quote
Istar19 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 mam z dzisiaj zdjęcia Norki :) ale muszę najpierw zaległości załatwić...ja chce internet!! Magda możesz spokojnie zdjęcia ze mną dodawać o ile nie wyglądam na nich jak potwór z bagien ;) Quote
miudzioszka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Istar19 napisał(a):mam z dzisiaj zdjęcia Norki :) ale muszę najpierw zaległości załatwić...ja chce internet!! Magda możesz spokojnie zdjęcia ze mną dodawać o ile nie wyglądam na nich jak potwór z bagien ;) Ok :D A co do opisu to maciaszek mogłabyś włożyć nowy opis Norki na stronę schroniska. Oto on: Norka to młoda suczka o milutkiej, czarnej sierści. Na pierwszym spacerze nie chciała wyjść ze schroniska, na następnych ciągnęła aby z niego wyjść. Przy pierwszym kontakcie z psem jest bardzo nieśmiała - kładzie się, łapami do góry. Norka jest przyjazna do ludzi oraz psów. Jest pieszczochem, uwielbia drapanie za uchem. Na smyczy ciągnie (ale przy jej mini wadze nie sprawia to większych problemów). Daje się podnosić. Potrafi komendę "siad". Uwielbia piasek, tarzanie w nim to dla niej wielka frajda. Powinna trafić do ludzi, którzy spędzali by z nią większość czasu. Quote
miudzioszka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 A i jeszcze coś, wszystkim w schronisku mówiłam, że Norka ma jakoś około roku, może mnie, wszyscy myśleli, że ona to jeszcze szczeniak, może około 10 miesięcy a tu się okazuje, że ona ma już 1,5 roku :crazyeye: :) Quote
miudzioszka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Norka jakoś długo siedzi w schronie więc mogłabym prosić o banerek dla niej ?? Razem z Norką bardzo prosimy :) Quote
maciaszek Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Zrobiłam Norce nową kartę na stronie schroniska :). Quote
Istar19 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 jeśli chcesz mogę zrobić banerek na jutro :) będę mieć pretekst by mamę znów odwiedzić :D zaraz dodam zdjęcia:) Norka jest pełna wdzięku :) i szalonej młodości ale wygląda jeszcze jak szczeniak..i ma tak samo jak szczeniak mięciutką sierść i oprócz nadmiernego szczekania nie ma żadnej wady! Quote
miudzioszka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 maciaszek napisał(a):Zrobiłam Norce nową kartę na stronie schroniska :). Dziękujemy :) Istar19 napisał(a):jeśli chcesz mogę zrobić banerek na jutro :) będę mieć pretekst by mamę znów odwiedzić :D zaraz dodam zdjęcia:) Bardzo dziękuje za banerek i zdjęcia, oczywiście przesyłam także podziękowania za Norkę :) Quote
Istar19 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 banerki...jak chcesz inne napewno zrobię ale może to chwilę potrwać :) Quote
Istar19 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 piszę :P czasem.... dziwie się że Norka jeszcze w schronie tak wogóle....to taka psia ślicznotka... Quote
miudzioszka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Bardzo dziękuje za banerki, są śliczne :) Quote
Guest Agul98 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Dotarłam do cudnej Norki, oby malutka szybko znalazła domek. Życzę suni szczęścia !!! Quote
Recommended Posts