Jump to content
Dogomania

LITWA /Wilno/-2x CACIB 17-18.12.2011

Recommended Posts

Posted

Mł.Ch.Litwy jest za 3 Zw,Młodzieży bez względu na rangę wystawy,natomiast dorosły za 3 CACe na warunkach jak u Nas z tym że w odstępie roku a nie 6 miesięcy lub 5 CACy z krajówek.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Do wszystkich do mnie piszących. Nie mamy już wolnych miejsc na wystawy do Wilna w tym terminie.

Na stronie ZG jest komunikat n/t porozumienia z Litwą. Od nowego roku za jeden cac z wystawy międzynarodowej będziemy mogli otrzymać championat Litwy dla psów które są już championami Polski. Nareszcie:multi:

Posted

krzysio napisał(a):
Do wszystkich do mnie piszących. Nie mamy już wolnych miejsc na wystawy do Wilna w tym terminie.

Na stronie ZG jest komunikat n/t porozumienia z Litwą. Od nowego roku za jeden cac z wystawy międzynarodowej będziemy mogli otrzymać championat Litwy dla psów które są już championami Polski. Nareszcie:multi:

Taaa.... no to trochę sobie pojeździłam po Litwie , już tych caców trochę mam ... Choć wydaje mie się to zbyt proste . Pewnie tylko klasa championów bedzie brana pod uwagę albo CACIB .

Posted

Mamy jeszcze wolne miejsca w naszym busie (ruszamy z Warszawy). Jedziemy na oba dni wystawowe :)
Zainteresowanych wspólna podróża proszę o telefon pod nr 502 227 889
Beata

• 2 weeks later...
Posted

Bianka odesłałem do Ciebie jedna Panią bez pieska nie wiem czy się skontaktowała.
Chciała jechać w jedną stronę.
My wyjeżdżamy do Wilna jutro po południu.
Wszystkim życzymy powodzenia:)

Posted

krzysio napisał(a):
Championaty za jeden Cac były przyznawane nieoczekiwanie już na wystawie grudniowej:)
Baaaardzo się cieszymy:):):)
Wieczorem wrzucimy zdjęcia.
Wow! A to niespodzianka! :)

Posted

Bardzo proszę o stawkę pekińczyków. Z góry dziękuję.