Zofija Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Nie będzie mnie od 17.09. po południu do 25.09. w sprawach pilnych proszę o konrakt z : kasia- 782-717-771 dea2@op.pl ania [FONT=Times New Roman]699 682 482[/FONT] nilsson@wp.pl Quote
asl Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Dla Aiszy wpłynęło od Redpita 10 zł. Dziękuję :) Quote
asl Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Dziękuję Allu za 50 zł dla Aiszy :) Dziękuję też Jolusi za 10 zł :) Quote
asl Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Alla Chrzanowska napisał(a):Na zdrówko! Niech służą Aiszy:) Allu :loveu: Od Ewy P. ze Szwecji wpłynęło 50 zł i od Lazy 20 Bardzo dziękuję :) Quote
Alla Chrzanowska Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Zaglądam do Kochanej Dziewuszki:) Quote
asl Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Dla Aiszy są kolejne wpłaty. Jutro wieczór uzupełnię :) Quote
asl Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Alla Chrzanowska napisał(a):Zaglądam do Dziewczynki... Allu :) super, że do niej zaglądasz :) Dopisałam wpłatę od Redpita 10 zł i Katarzyny S. 30 zł. Bardzo dziękuję :) Quote
Cantadorra Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Zosia, co tam u Aiszy? Jak dziewczynka się miewa? Quote
Zofija Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Aisza w porządku. Dea jest w niej zakochana. Będziemy ją sterylizować do 2 tygodni. Już piszę do Kasi maila o nowe zdjęcia. Generalnie wszystko w jak najlepszym porządku. Quote
Alla Chrzanowska Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Fajnie, że u Aiszy wszystko w porządku:) Quote
Zofija Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Ja myślę, zeby wstrzymać wpłąty na Aiszę- Aisza będzie strerylizowana. Wkleję rachunek. Kupiujemy jej karmę. Rozliczymy się po sterylizacji z pieniążków. I z karmy. Jest tyle piesów w Hotelach, które są w o wiele większej potrzebie. A jeżeli Aisza jakoś bardzo zachoruje-jakieś drogie leczenie lub coś takiego- to wtedy zwrócę się o pomoc-hmmm???? Quote
Alla Chrzanowska Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Zofija napisał(a):Ja myślę, zeby wstrzymać wpłąty na Aiszę- Aisza będzie strerylizowana. Wkleję rachunek. Kupiujemy jej karmę. Rozliczymy się po sterylizacji z pieniążków. I z karmy. Jest tyle piesów w Hotelach, które są w o wiele większej potrzebie. A jeżeli Aisza jakoś bardzo zachoruje-jakieś drogie leczenie lub coś takiego- to wtedy zwrócę się o pomoc-hmmm???? Zgodnie z Twoją sugestią część mojej deklarcji, a konkretnie 30,00 zł przenoszę na Gruzję, ale 20,00 chciałabym zostawić dla Aiszy, choćby na karmę. To przecież troszkę "moja" piesia, więc chciałabym nadal jej pomagać:) Quote
Zofija Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Alla Chrzanowska napisał(a):Zgodnie z Twoją sugestią część mojej deklarcji, a konkretnie 30,00 zł przenoszę na Gruzję, ale 20,00 chciałabym zostawić dla Aiszy, choćby na karmę. To przecież troszkę "moja" piesia, więc chciałabym nadal jej pomagać:) Bardzo, bardzo Ci Allu-dziękuję! Quote
Cantadorra Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Dziękuję Zosiu za info o Aiszy. Cieszę się, że będą jakieś fotki. Cierpliwie poczekam. No i trzymam kciuki za sterylkę, bo to jednak u suczek poważna operacja. Quote
Zofija Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Cantadorra napisał(a):Dziękuję Zosiu za info o Aiszy. Cieszę się, że będą jakieś fotki. Cierpliwie poczekam. No i trzymam kciuki za sterylkę, bo to jednak u suczek poważna operacja. Kasi aparat nie robi w pomieszczeniach zdjęć, ale ja, jak się nic nie zmieni to pojadę do niej w poniedziałek i zrobię zdjęcia:) Quote
asl Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 105, zł przelałam na karmę Aiszy, w pierwszym poście uzupełnię w sobotę wieczór; jeśli były jakieś wpłaty przez ostani tydzień również o nich zamieszczę informację i te dane w rozliczeniu w pierwszym poście w sobotę. Quote
Zofija Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Byłam u Aiszy w zeszłym tygodniu, niestety zapomniałam o aparacie. Ja nie mam zawsze pożyczam. Ma się dobrze- taka słodziutka pufa. Wycałowałam. Podjadę jeszcze raz zrobić zdjęcia Quote
Alla Chrzanowska Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Przepraszam, ale 31.10. przelałam 50 zł dla Aiszy z czego 30 zł miało pójść dla Gruzji, ale 20 zł zostać u Aiszy, czy to dotarło? Quote
asl Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Alla Chrzanowska']Przepraszam, ale 31.10. przelałam 50 zł dla Aiszy z czego 30 zł miało pójść dla Gruzji, ale 20 zł zostać u Aiszy, czy to dotarło?[/QUOTE] Allu dotarło, dotarło. Przepraszam za te tyły ale wkuwałam na egzamin na aplikacji Strasznie trudny :shake: i decydujący o wszystkim. Dlatego niczym innym się nie zajmowałam jak nauką. Twoje 50 zł zanotowałam już w zeszycie a tutaj miałam teraz wpisać. Allu z tym, że ja nie prowadzę rozliczeń Gruzji a tylko Aiszy. Wobec tego 20 zł dopisuje Aiszy a te 30? Przelać na konto fundacji Lepszy Świat wpisując w tytule, że to od Ciebie? Czy zwrócić Allu na Twoje konto? I bardzo Ci Allu dziękuję za te pieniążki :) Quote
Alla Chrzanowska Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Nie będziemy robić zamętu. Niech te 50 zł całe zostaną dla Aiszy, a ja dla Gruzji przeleję oddzielnie. A od grudnia będę Aiszy przelewać 20,00, dobrze? Jestem pewna, że egzamin, choć trudny, zdałaś bez trudu:) Quote
asl Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Alla Chrzanowska napisał(a):Nie będziemy robić zamętu. Niech te 50 zł całe zostaną dla Aiszy, a ja dla Gruzji przeleję oddzielnie. A od grudnia będę Aiszy przelewać 20,00, dobrze? Jestem pewna, że egzamin, choć trudny, zdałaś bez trudu:) Allu dziękuję :) Dopisuje wobec tego zostawiam całe 50 zł dla Aiszy :) Egzamin najgorszy jaki mi przyszło zdawać. Zdałam :) ale byłam nieżywa jeszcze przez parę dni po ;) Quote
Cantadorra Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Asl, gratulacje z okazji zdanego egzaminu :) A dla Aiszy miziaczki :) Quote
Recommended Posts