Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Na zdrówko! Niech służą Aiszy:)

Allu :loveu:

Od Ewy P. ze Szwecji wpłynęło 50 zł i od Lazy 20

Bardzo dziękuję :)

• 2 weeks later...
Posted

Zaglądam do Dziewczynki...

Allu :) super, że do niej zaglądasz :)

Dopisałam wpłatę od Redpita 10 zł i Katarzyny S. 30 zł. Bardzo dziękuję :)

Posted

Aisza w porządku. Dea jest w niej zakochana. Będziemy ją sterylizować do 2 tygodni.
Już piszę do Kasi maila o nowe zdjęcia. Generalnie wszystko w jak najlepszym porządku.

Posted

Ja myślę, zeby wstrzymać wpłąty na Aiszę- Aisza będzie strerylizowana. Wkleję rachunek. Kupiujemy jej karmę. Rozliczymy się po sterylizacji z pieniążków. I z karmy. Jest tyle piesów w Hotelach, które są w o wiele większej potrzebie. A jeżeli Aisza jakoś bardzo zachoruje-jakieś drogie leczenie lub coś takiego- to wtedy zwrócę się o pomoc-hmmm????

Posted

Zofija napisał(a):
Ja myślę, zeby wstrzymać wpłąty na Aiszę- Aisza będzie strerylizowana. Wkleję rachunek. Kupiujemy jej karmę. Rozliczymy się po sterylizacji z pieniążków. I z karmy. Jest tyle piesów w Hotelach, które są w o wiele większej potrzebie. A jeżeli Aisza jakoś bardzo zachoruje-jakieś drogie leczenie lub coś takiego- to wtedy zwrócę się o pomoc-hmmm????

Zgodnie z Twoją sugestią część mojej deklarcji, a konkretnie 30,00 zł przenoszę na Gruzję, ale 20,00 chciałabym zostawić dla Aiszy, choćby na karmę. To przecież troszkę "moja" piesia, więc chciałabym nadal jej pomagać:)

Posted

Zgodnie z Twoją sugestią część mojej deklarcji, a konkretnie 30,00 zł przenoszę na Gruzję, ale 20,00 chciałabym zostawić dla Aiszy, choćby na karmę. To przecież troszkę "moja" piesia, więc chciałabym nadal jej pomagać:)

Bardzo, bardzo Ci Allu-dziękuję!

Posted

Cantadorra napisał(a):
Dziękuję Zosiu za info o Aiszy. Cieszę się, że będą jakieś fotki. Cierpliwie poczekam. No i trzymam kciuki za sterylkę, bo to jednak u suczek poważna operacja.

Kasi aparat nie robi w pomieszczeniach zdjęć, ale ja, jak się nic nie zmieni to pojadę do niej w poniedziałek i zrobię zdjęcia:)

Posted

105, zł przelałam na karmę Aiszy, w pierwszym poście uzupełnię w sobotę wieczór; jeśli były jakieś wpłaty przez ostani tydzień również o nich zamieszczę informację i te dane w rozliczeniu w pierwszym poście w sobotę.

Posted

Byłam u Aiszy w zeszłym tygodniu, niestety zapomniałam o aparacie. Ja nie mam zawsze pożyczam. Ma się dobrze- taka słodziutka pufa. Wycałowałam. Podjadę jeszcze raz zrobić zdjęcia

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Przepraszam, ale 31.10. przelałam 50 zł dla Aiszy z czego 30 zł miało pójść dla Gruzji, ale 20 zł zostać u Aiszy, czy to dotarło?[/QUOTE]

Allu dotarło, dotarło. Przepraszam za te tyły ale wkuwałam na egzamin na aplikacji Strasznie trudny :shake: i decydujący o wszystkim. Dlatego niczym innym się nie zajmowałam jak nauką. Twoje 50 zł zanotowałam już w zeszycie a tutaj miałam teraz wpisać.

Allu z tym, że ja nie prowadzę rozliczeń Gruzji a tylko Aiszy. Wobec tego 20 zł dopisuje Aiszy a te 30? Przelać na konto fundacji Lepszy Świat wpisując w tytule, że to od Ciebie? Czy zwrócić Allu na Twoje konto?

I bardzo Ci Allu dziękuję za te pieniążki :)

Posted

Nie będziemy robić zamętu. Niech te 50 zł całe zostaną dla Aiszy, a ja dla Gruzji przeleję oddzielnie. A od grudnia będę Aiszy przelewać 20,00, dobrze?
Jestem pewna, że egzamin, choć trudny, zdałaś bez trudu:)

Allu dziękuję :) Dopisuje wobec tego zostawiam całe 50 zł dla Aiszy :) Egzamin najgorszy jaki mi przyszło zdawać. Zdałam :) ale byłam nieżywa jeszcze przez parę dni po ;)