Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po tych ogłoszeniach zadzwonili do Dei ludzi, że to jest chyba ich pies, który zaginął w czasie jak trafiła Isia so schroniska. Pierwszy raz zwiała. Mają jutro do mnie dzwonić. Są z moich okolic........ Więc ich przeświętle no i nie wiem, czy to na pewno ta sunia............ ups...........

Posted

Zofija napisał(a):
Po tych ogłoszeniach zadzwonili do Dei ludzi, że to jest chyba ich pies, który zaginął w czasie jak trafiła Isia so schroniska. Pierwszy raz zwiała. Mają jutro do mnie dzwonić. Są z moich okolic........ Więc ich przeświętle no i nie wiem, czy to na pewno ta sunia............ ups...........

Dobrze byłoby, gdyby to byli jej ludzie.

Posted

[quote name='Nilsson']Kiedy ją nauczyłaś do czego służy kanapa???:evil_lol:

No ta fotka jest rozczulająca.
Zawsze mnie zadziwia,
skąd pies wie, gdzie jest najwygodniej;)

[quote name='Zofija']Isia spędza u mnie weekend bo Herpsri wyjechała. Isia sama weszła na kanapę, choć ja nie pozwalam. Ale jak chciałam ją ściągnąć to zaczełą płakać. I tego się nie spodziewałam i machnełam ręką. A wnocy 7 razy zrzucałam ją z łóżka -masakra. Ja piesów w łóżku nie uznaję. Isiol jest uparty. Ale moje łózko to już była sprawa honoru, bo jakbym się poddała, to następne miejsce gdzie by weszła to na moją głowę;)E, Zofija, żałuj, nie wiesz co dobre kochana;)
Taki przytulak to marzenie.
Nie dośc, że cieplutki, milutki
to jeszcze w nochala poliże nad ranem;)
Taka pobudka to skarb!

[quote name='docha']
A to zdjęcie dopiero rozwala
Z "raju" na betonie w takie pielesze
a Isia wcale nie zdziwiona;)

[quote name='Zofija']Po tych ogłoszeniach zadzwonili do Dei ludzi, że to jest chyba ich pies, który zaginął w czasie jak trafiła Isia so schroniska. Pierwszy raz zwiała. Mają jutro do mnie dzwonić. Są z moich okolic........ Więc ich przeświętle no i nie wiem, czy to na pewno ta sunia............ ups...........Oj, a to dopiero niespodzianka!
Jesli szukają, drążą ogłoszenia
może to dobra rodzina!
Ale to byłby cud!
Jestem w szoku i zaciskam kciuki!
Pisz Zofijo wszystko, prosze!

Posted

Isia nie spała na betonie tylko w budzie. Było to i w raporcie i jak byłą Dea -jesienią. Już pisałam, ze tam oprócz garażu jest budynek zamknięty, gdzie nie ma betonowych podłóg. I jak na moje oko ( i nie tylko moje, bo tak się składa, ze nie byłam tam sama, więc omamy odpadają) wszystkie psy się tam mieściły-co nie były w budach.

Raj to nie był, ale, w którym Hotelu jest raj? Też w większości są budy. Ja tego miejsca nie nazywam rajem, ani mordownią. Raj to ma pies jak ma swojego osobistego dbającego, kochającego Pana/Panią.

Posted

O wszystkim będę informować. Isia jest naprawdę psem WYJĄTKOWYM.
A ja w łóżku lubię spać, ale z mężczyzną:). A do milutkiego i ciepłego sierściucha to się tulę za dnia. A zresztą rano i tak się budzę z moją osobistą Nelunią na łóżku. Bo ona choć wie, ze nie wolno to jak zasypiam, to wtedy hop do łóżeczka i budzimy się razem;). I tego już jej nie oduczę-bo jak?:)

Posted

[quote name='Zofija']O wszystkim będę informować. Isia jest naprawdę psem WYJĄTKOWYM.
A ja w łóżku lubię spać, ale z mężczyzną:). A do milutkiego i ciepłego sierściucha to się tulę za dnia. A zresztą rano i tak się budzę z moją osobistą Nelunią na łóżku. Bo ona choć wie, ze nie wolno to jak zasypiam, to wtedy hop do łóżeczka i budzimy się razem;). I tego już jej nie oduczę-bo jak?:)Dzięki Zofijo, to czekamy na informacje.
Jesli okazą się pomyślne, to będzie co świętować.
Kto wie? WYJĄTKOWY pies to i może się zdarzyc WYJĄTKOWA historia:)
A,czyli Nelusia wie, jak Pańcię zrobić "w jajo";)
Mądra psinka. Wie co dobre i jest skuteczna w dążeniu do celu!
Ha:)
A mężczyzna? Owszem, czemu nie;)
Też się przydaje, ale żaden nie zastąpi tych cieplusich puchatków;)

Posted

[quote name='Zofija']Isia nie spała na betonie tylko w budzie. Było to i w raporcie i jak byłą Dea -jesienią. Już pisałam, ze tam oprócz garażu jest budynek zamknięty, gdzie nie ma betonowych podłóg. I jak na moje oko ( i nie tylko moje, bo tak się składa, ze nie byłam tam sama, więc omamy odpadają) wszystkie psy się tam mieściły-co nie były w budach.

Raj to nie był, ale, w którym Hotelu jest raj? Też w większości są budy. Ja tego miejsca nie nazywam rajem, ani mordownią. Raj to ma pies jak ma swojego osobistego dbającego, kochającego Pana/Panią.

Zgadzam się z Tobą Zofijo.
Również jeśli chodzi o mężczyzn w łóżku;)
Jeśli ktoś woli psa od mężczyzny w łóżku to się odpowiednio nazywa ;):eviltong:
( cytat nie napiszę czyj
ale żaden ( mężczyzna)nie zastąpi tych cieplusich puchatków
)

Posted

Świetna jest :) Micho kochane :loveu:

Dopisuję Aiszy następujące wpłaty:

- 10 zł od Jolusi :) za marzec. Dziękuję
- 10 zł od Bela51 :) Dziękuję
- 10 zł od Dochy :) Dziękuję
- 10 zł od Redpita :) Dziękuję
- 20 zł od Lazy :) DZiękuję

Posted

Cantadorra napisał(a):
Ależ Isia wygląda luksusowo na tych fotelach, tylko Zofijo, fotelik jakby za mały dla księżniczki :)

Wiesz co, pomyślę o kupnie nowego - to i tak stary grat, co by Isia, jak mnie odwiedza, miała na czym wygodnie siedzieć/leżeć:)
Nie będzie się męczyć z taką wielką doopcią, gwiazdeczka;)

Posted

Ona jest niemożliwa- mówię jej : Isia nie wolno, tak się nie robi! i chce ją ściągać, a ta w płacz.. No takiej modelki to jeszcze nie spotkałam:))) To samo z jedzeniem -idziemy, ona znajduje coś w krzakach, a ja ją za obrożę i wyciągam z pyska, a ta beczy!!!! Jesus i naucz coś taką beksę!!!:)

Naprawdę jest boska. Słodziak to potęgi entej!

Posted (edited)

W tym tygodniu idzie z Herspri do wetki i moze do psiego SPA, bo z leksza śmierdzi, i jeszcze się w czymś śmierdzącym wytarzała.

Edited by Zofija
Posted

Zofija napisał(a):
W tym tygodniu idzie z Herspri do wetki i moze do psiego psa, bo z leksza śmierdzi, i jeszcze się w czymś śmierdzącym wytarzała.

ojej, to po takim zapaszku
foteliki trzeba będzie prać;)
To łobuziara niezła, rzeczywiście!
Ale słodka!

Posted

Zofija napisał(a):
Wiesz co, pomyślę o kupnie nowego - to i tak stary grat, co by Isia, jak mnie odwiedza, miała na czym wygodnie siedzieć/leżeć:)
Nie będzie się męczyć z taką wielką doopcią, gwiazdeczka;)

:) :) miło tak zajrzeć na dobranoc.