Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przelałam 300 zł za grudzień. Na koncie Aiszy została złotówka...

Ale przynajmniej grudzień mamy "z głowy" - zapłacony. Allu jeszcze raz wielkie dzięki!

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy :)
Isior w bardzo dobrej kondycji biega po łąkach, piska, podskakuje i rozdaje buziaki brudząc nam wciąż ubrania ;) Ma też swoje za uszami, bo Bej, który był tydzień poza wybiegiem znów tam wrócił i już poczuł zgrzyt w stosunku do Groma. Troszkę się szarpali - w zabawie, ale Isia sucz o zaburzonym poczuciu humoru rzuciła się na Groma w obronie Bejka. A jakie to zajadłe, warkliwe, zmarszczone i złe!!! Kiedy krzyknęłam podbiegła do mnie wdzięcznie piskając błagalnie, bo już w mym oku widziała gromy i palec kiwał złowróżbnie ;) Tak się namizdrzyła, nawdzięczyła, napiskała głosikiem cieniutkim, a każde moje słowo działa na nią niczym smagnięcie bata, bo im ja więcej uwag do niej kieruję, tym rozpaczliwiej Isia płacze i zawodzi ;) Sama słodycz z wielkim brzuchem.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Dziękujemy :)
Isior w bardzo dobrej kondycji biega po łąkach, piska, podskakuje i rozdaje buziaki brudząc nam wciąż ubrania ;) Ma też swoje za uszami, bo Bej, który był tydzień poza wybiegiem znów tam wrócił i już poczuł zgrzyt w stosunku do Groma. Troszkę się szarpali - w zabawie, ale Isia sucz o zaburzonym poczuciu humoru rzuciła się na Groma w obronie Bejka. A jakie to zajadłe, warkliwe, zmarszczone i złe!!! Kiedy krzyknęłam podbiegła do mnie wdzięcznie piskając błagalnie, bo już w mym oku widziała gromy i palec kiwał złowróżbnie ;) Tak się namizdrzyła, nawdzięczyła, napiskała głosikiem cieniutkim, a każde moje słowo działa na nią niczym smagnięcie bata, bo im ja więcej uwag do niej kieruję, tym rozpaczliwiej Isia płacze i zawodzi ;) Sama słodycz z wielkim brzuchem.[/QUOTE]

kfiatuszek i tyle:)

Posted

Od 8 grudnia do dziś, tj. 12 grudnia wpłynęły następujące kwoty dla Aiszy:
15,00 zł (8.12.11) Docha dodatkowo
150 zł (8.12.11) Ewa P. ze Szwecji
10,00 zł (9.12.11) Jolusia
20,00 zł (9.12.11) Lazy
20,00 zł (9.12.11) Rencia42
20,00 zł (12.12.11) Pędzelopka
30,00 zł (12.12.11) KakaiCezar
10,00 zł (12.12.11) Redpit
15,00 zł (12.12.11) Zofija

Bardzo dziękuję! W pierwszym poście zostało to wszystko zamieszczone. Aisza ma 301 zł.

Posted

[quote name='asl']Od 8 grudnia do dziś, tj. 12 grudnia wpłynęły następujące kwoty dla Aiszy:
15,00 zł (8.12.11) Docha dodatkowo
150 zł (8.12.11) Ewa P. ze Szwecji
10,00 zł (9.12.11) Jolusia
20,00 zł (9.12.11) Lazy
20,00 zł (9.12.11) Rencia42
20,00 zł (12.12.11) Pędzelopka
30,00 zł (12.12.11) KakaiCezar
10,00 zł (12.12.11) Redpit
15,00 zł (12.12.11) Zofija

Bardzo dziękuję! W pierwszym poście zostało to wszystko zamieszczone. Aisza ma 301 zł.
rewelacja!!!

• 3 weeks later...
Posted

Isiunia ma się wyśmienicie. Jest okrąglutka, radosna, rozszczekana, rozpiskana i przylepna. Straszna zazdrośnica - potrafi nawet pokazać ząb, jeżeli ktoś się zbyt namolnie koło mnie kręci. Chadza na spacerki i po swojemu mości budy wywlekając koce, albo kopiąc je w barłóg. Wtedy najwygodniej jej się śpi, mimo iż wszędzie, gdzie możliwe coś wystaje i uwiera ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Isiunia ma się wyśmienicie. Jest okrąglutka, radosna, rozszczekana, rozpiskana i przylepna. Straszna zazdrośnica - potrafi nawet pokazać ząb, jeżeli ktoś się zbyt namolnie koło mnie kręci. Chadza na spacerki i po swojemu mości budy wywlekając koce, albo kopiąc je w barłóg. Wtedy najwygodniej jej się śpi, mimo iż wszędzie, gdzie możliwe coś wystaje i uwiera ;)

Super! Bardzo się cieszę!

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Przelew za styczeń dla Aiszy poleciał.

Allu i jest już od dwóch dniu u mnie. Serdecznie Ci dziękuję. Dopisałam do rozliczenia Aiszy :)

Przelałam też 300 zł w dniu dzisiejszym za styczeń.

Posted

Bardzo dziękuję!
Isia wraz z Rafim, Kają i Bejem z radością powitali Nowy Rok obszczekując wybuchy i spadające petardy machając ogonami. Żadnej schizy, strachu, czy wycia. Reszta trzęsła się z przerażenia, a one miały przednią zabawę ;)
Mamy piękną pogodę i Isia zażywa spacerów. Bardzo ładnie galopuje.

Posted

Dla Aiszy wpłynęło:
- 10 zł od Redpita
- 10 zł od Jolusi (dekl. styczniowa)
- 20 zł od Pędzelopki (dekl styczniowa)
- 20 zł od Lazy
- 10 zł od Dochy
Bardzo dziękuję :)

Posted

Isiunia okrąglutka i przymilna. Nic dodać nic ująć. Takie słoneczko z długim jęzorkiem. Obie z Kają potrafią leżeć w jednej budzie wywalając najpierw wszystkie zbędne szmaty. Czyli pieczołowicie poukładane w środku koce. Potem je suszę, wietrzę i znowu do środka. Jak są osobno, to każdej pasuje, jak nagle razem, to koc out.

Posted

15,00 zł (17.01.12) Zofija
20,00 zł (17.01.12) Rencia42
Stan konta 17.01.2012 r.:126 zł

Takie wpłaty dopisałam dzisiaj. Dziękuję :)

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
W związku z tym, że pożegnaliśmy naszą Księżniczkę Daszę, chciałabym zwiększyć deklarację stałą dla Aiszy do 50 zł od lutego.

Alu bardzo Ci dziękuję, ja chciałabym to co zostało w ogóle po naszej ukochanej Daszeńce przekazać Aiszce.