Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas spała tylko jeden dzień w sypialni ale na kocu na podłodze a później już spała w osobnym pokoju i nie było żadnych problemów a tu wczoraj wielki lament bo ona ma iść sama spać :o... przynajmniej nie spała na łóżku ale do snu mnie układało jej chrapanie ;) Straszne z niej jęczydło ale nie da się ukryć, że to jęczydło jest niemożliwie urocze ;)

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Herspri napisał(a):
U nas spała tylko jeden dzień w sypialni ale na kocu na podłodze a później już spała w osobnym pokoju i nie było żadnych problemów a tu wczoraj wielki lament bo ona ma iść sama spać :o... przynajmniej nie spała na łóżku ale do snu mnie układało jej chrapanie ;) Straszne z niej jęczydło ale nie da się ukryć, że to jęczydło jest niemożliwie urocze ;)

Kilka dni a juz gwiazda rozpieszczona;)
Wszystko jej się przypomniało.
łóżeczko, fotelik, ciepełko.
To ci pannica;)
I dobrze, widac, że domowy, kanapowy pies
czyli wszystko w normie!

Posted

Mam taką wpłatę Ewa W. (data zlecenia przelewu 10 marca, na moim koncie zaksięgowane 12 marca). Kwota 10 zł, Tytuł : środki pieniężne.

Rozliczam kilka piesków i nie wiem któremu to dopisać. Jeśli Aiszy, to mogę prosić o pw z informacją w tej sprawie?

Posted

Się przypomnę ;)
[quote name='agis']Mam wolny 1 pakiet ogłoszeń na tym bazarku http://www.dogomania.pl/threads/223886-Ekspresowy-bazarek-10-pakiet%C3%B3w-og%C5%82osze%C5%84-po-10z%C5%82-do-04.03
Jeżeli Aisza potrzebuje, to zapraszam :)

Do ogłoszeń potrzebne:

opis psa (do 1500 słów max! - UWAGA- nie skracam tekstów, wystawiam to co zostanie z danego tekstu, więc wstawiając tekst sprawdź czy nie jest za długi)+ wiek!

zdjęcia- co najmniej jedno- max 12. Im więcej tym lepiej. Ja gratis robię kolarz ze zdjęć do stron które wymagają bardzo małych formatów zdjęć)
dane kontaktowe(telefon, miasto, województwo)
tytuł- SUGEROWANE

Ogłoszenie należy wstawić na podanym wątku.

Posted

Chyba czekamy na wycieczke Isi do weta
i wyniki badań, żeby można było w ogłoszeniach
napisac stan faktyczny i potwierdzony.
Rzetelne i zgodne z prawdą ogłoszenia są bardzo ważne,
żeby potem nie było zarzutów i nie daj Boże zwrotu z adopcji:(

Posted

Isia już po fryzjerze:). Mam super zdjęcia, ale wysiadł mi aparat-bateria , a to nie mój więc muszę poczekać, aż moja psiapsiółka wróci i naładuje:).
Panie z Salonu Westi ze Skoczowa wykąpały i wyczesały ją w gratisie+ Mańka (staruszek ze schronu), który poszedł na dt do Dei. Boroczek, tylnie nóżki ma bardzooooooooo słabiutkie. Ale jest słodziak. Oba psiaki dostały jeszcze w gratisie po obróżce i karmę dla starych piesów:)). W poniedziałek badania
Panie z salonu są zachwycone Isią-taka grzeczna!!!! Taka słodka:))

Posted

Zofija napisał(a):
Isia już po fryzjerze:). Mam super zdjęcia, ale wysiadł mi aparat-bateria , a to nie mój więc muszę poczekać, aż moja psiapsiółka wróci i naładuje:).
Panie z Salonu Westi ze Skoczowa wykąpały i wyczesały ją w gratisie+ Mańka (staruszek ze schronu), który poszedł na dt do Dei. Boroczek, tylnie nóżki ma bardzooooooooo słabiutkie. Ale jest słodziak. Oba psiaki dostały jeszcze w gratisie po obróżce i karmę dla starych piesów:)). W poniedziałek badania
Panie z salonu są zachwycone Isią-taka grzeczna!!!! Taka słodka:))
Swietna wiadomość!
Już nie mogę sie doczekać zdjęć.
Na pewno przydadza się do ogłoszeń!
No i tego weta też, żeby było wiadomo co i jak dalej.

Posted

Dzwoniła Herspri- Isia przebadana- usg, krew, serducho bardzo porządku jak na jej wiek( ok. 9 lat) i ogólny przegląd ( obcięte padziurki, ząbki sprawdzone-kamień minimalny). Dostała tabletki na odrobaczenie.
Krew-wyniki chyba środa. Wstępna diagnoza: bardzo dobry stan zdrowia psychofizyczny.
Wetka nią zachwycona. Isia oczywiście jej marudziła:)))

Posted

Zofija napisał(a):
Dzwoniła Herspri- Isia przebadana- usg, krew, serducho bardzo porządku jak na jej wiek( ok. 9 lat) i ogólny przegląd ( obcięte padziurki, ząbki sprawdzone-kamień minimalny). Dostała tabletki na odrobaczenie.
Krew-wyniki chyba środa. Wstępna diagnoza: bardzo dobry stan zdrowia psychofizyczny.

No to super, ze dziewczyna zdrowa. I tak trzymac.

Posted

Zofija napisał(a):
Też się ciesze, ze Isia zdrowa.
No, bo, że piękna, to zawsze było wiadomo;)