Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pędzelopka']Dziewczyny poszła dziś moja deklaracja, powinna być w poniedziałek na koncie. Pozdrawiam :) Wydrapcie Aishę koniecznie za uszkiem.[/QUOTE]

Jak tylko wpłynie dam znać :) Z góry dzięki w imieniu Isi :)

Posted

Dziś wpłynęły na moje konto następujące pieniążki dla Aiszy:
- 10,00 zł Redpit
- 20,00 zł Rencia42
- 20,00 zł Lazy
- 10,00 zł Docha
- 20,00 zł Pędzelopka

Razem 80,00 zł. Dziękuję serdecznie i dopisuję te kwoty do skarbonki Isi :)

Posted

Dzisiejsza fotka Isi zrobiona przez APSĘ. Szalała radośnie po łące i wszystko było pięknie dopóki nie zobaczyłyśmy jej pantalonków od tyłu...Całe we krwi! Isia ma cieczkę! Dobrze, że jest na wybiegu z kastratami 8)

Dziś odszedł Kronos...

Posted

Pilnie-mega pilnie poszukuje hotelu dla dużego psa: mix kaukaz z huskym i psem pasterskim, koniecznie musi być kojec, ponieważ jego relacje z innymi psami są "delikatnie mówiąc trudnie. Suczki toleruje psy nie bardzo. Czy ktoś moze mi cos polecić???
MEGA PILNE-NAJLEPIEJ OKOLICE WARSZAWY!!!

Posted

Jeszcze raz ponawiam pytanie o wpłatę tytułem "dla piesków" od Pana Ryszarda W. Taki przelew do mnie przyszedł. Przypuszczalnie dla innych piesków Ilany i Desy ale muszę mieć pewność, że to nie dla innego psa, którego finanse rozliczam, stąd ten post także na wątku Aiszy. Próbowałam kontaktu telefonicznego w tej sprawie z osobą wpłacającą, ale mi się nie udało. W razie czego proszę o kontakt ans11@o2.pl. Chciałabym to wyjaśnić.

Posted

Dziś wpłynęły następujące kwoty dla Aiszy:
- 10,00 zł Docha :)
- 15,00 zł Zofija :)
- 20,0 zł Pędzelopka :)

Razem 45,00 zł. Dziękuję bardzo :)

• 3 weeks later...
Posted

Właśnie dopisałam 20,00 zł od Alli Chrzanowskiej :) Dziękuję bardzo.

Nie mam pełnej kwoty 300,00 zł by przelać Czarodziejce za pobyt Aiszy za grudzień. W skarbonce Aiszy jest 246 zł. Może ktoś mógłby jakoś wesprzeć Aiszę. Może jakiś bazarek...

Posted

[quote name='asl']Właśnie dopisałam 20,00 zł od Alli Chrzanowskiej :) Dziękuję bardzo.

Nie mam pełnej kwoty 300,00 zł by przelać Czarodziejce za pobyt Aiszy za grudzień. W skarbonce Aiszy jest 246 zł. Może ktoś mógłby jakoś wesprzeć Aiszę. Może jakiś bazarek...[/QUOTE]

Ewa ze Szwecji obiecała końcem grudnia -200zł

Posted

[quote name='Zofija']Ewa ze Szwecji obiecała końcem grudnia -200zł[/QUOTE]

Byłoby super. Jak tam patrzę na wpływy to stałe deklaracje na Aiszę wpływają po 10-ym więc mam nadzieję, że jakoś się uzbiera; ale ogólnie jest "cieniutko"...

Posted

[quote name='asl']Byłoby super. Jak tam patrzę na wpływy to stałe deklaracje na Aiszę wpływają po 10-ym więc mam nadzieję, że jakoś się uzbiera; ale ogólnie jest "cieniutko"...[/QUOTE]
szukam dalej!!!!

Posted

[quote name='asl']Właśnie dopisałam 20,00 zł od Alli Chrzanowskiej :) Dziękuję bardzo.

Nie mam pełnej kwoty 300,00 zł by przelać Czarodziejce za pobyt Aiszy za grudzień. W skarbonce Aiszy jest 246 zł. Może ktoś mógłby jakoś wesprzeć Aiszę. Może jakiś bazarek...[/QUOTE]

Aniu! Przelałam brakującą kwotę za pobyt Aiszy u Czarodziejki, żeby obie nie musiały czekać

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Aniu! Przelałam brakującą kwotę za pobyt Aiszy u Czarodziejki, żeby obie nie musiały czekać

Allu kochana :loveu: bardzo Ci dziękuję.... właśnie weszłam na konto i zobaczyłam wpłatę. W takim razie już przelewam na Czarodziejkę.

Ciocia Docha napisała, że przelała też 10,00 zł w piątek na Aiszę wiec pewnie lada moment dojdą. 15,00 zł - pieniążki dla Daszki - przeznaczy też na Aiszę. Tak jednorazowo. Obie mają niedobór z pieniędzmi i Aisza i Dasza, ale dzięki Zofiji wczoraj przyszło 200,00 zł na Daszkę dlatego te 15,00 zł od Dochy bardzo się tu przydadzą.