unixena Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Kciuki za sunię zaciśnięte aby spokojnie dotarła :) bez przygodowej podróży cioteczki ;) Lapki zacisniete ...musi byc dobrze .. Quote
Zofija Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Była przy wydaniu Aiszki. Jest boska, cudowna. Mój typ. Pomimo, ze śmierdziała jak skunks została wybuziakowana. Bojażliwa, nieśmiało uśmiechnięta, ciudowna sunia. Czekam na relacja od Czarodziejki Quote
Czarodziejka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 O której mam się śmierduchy spodziewać? ;) Quote
Zofija Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Czarodziejka napisał(a):O której mam się śmierduchy spodziewać? ;) Przemek mówił, ze około 16:00. Chyba, ze jakieś korki na drodze. Napisz jak już będzie, jakoś tak myślę o niej. Quote
Czarodziejka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 JUż jest. Spaceruje po ogrodach sama słodycz. Mordkę jej wycałowałam, śmierdzi i klei się faktycznie, ale co tam...:) Psy są nią zachwycona. Cisza w stadzie, wszystko chodzi i delikatnie ją obwąchuje. Quote
bela51 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jak dobrze, ze juz jest u Ciebie. Nie dziwie sie, ze psy zachwycone, wszak to prawie sami faceci. Quote
DONnka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Czarodziejka napisał(a):JUż jest. Spaceruje po ogrodach sama słodycz. Mordkę jej wycałowałam, śmierdzi i klei się faktycznie, ale co tam...:) Psy są nią zachwycona. Cisza w stadzie, wszystko chodzi i delikatnie ją obwąchuje. TO CUDNIE :multi: :multi: :multi: Ale to nie ostatnia dostawa do Czarodziejki na dzisiaj, już jest w drodze do Niej także choreńki Donuś :):):) Quote
bela51 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 DONnka napisał(a):TO CUDNIE :multi: :multi: :multi: Ale to nie ostatnia dostawa do Czarodziejki na dzisiaj, już jest w drodze do Niej także choreńki Donuś :):):) Poprosze o wątek Donusia.:lol: Quote
DONnka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='bela51']Poprosze o wątek Donusia.:lol: Odwiedź chłopaka cioteczko www.dogomania.pl/threads/212053 Quote
DONnka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='bela51']Jak dobrze, ze juz jest u Ciebie. Nie dziwie sie, ze psy zachwycone, wszak to prawie sami faceci. No to zróbmy tak, żeby do Czarodziejki pojechała jeszcze jedna nobliwa sunia - Kasetka :):):) Oto watek Kasetki www.dogomania.pl/threads/212905 Quote
asl Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ale super! Strasznie się cieszę, że Aisza nie siedzi już w schronie. A jeszcze bardziej, że trafiła właśnie do Czarodziejki i jest już na miejscu :) Quote
asl Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dopisuję dla Aiszy 10,00 zł od Dochy :) Dziękuję bardzo :) Z jej skarbonki robię zaraz przelew za transport, który wyniósł 200,00 zł. Quote
2010 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='bela51']Jak dobrze, ze juz jest u Ciebie. Nie dziwie sie, ze psy zachwycone, wszak to prawie sami faceci. A to nierozłaczni Ząbalek i Homerek u Czarodziejki...Chyba też przeciwni nie będą.. Quote
Nadziejka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 :ylsuper::thumbs::thumbs::thumbs::iloveyou::iloveyou:sercem trzymamy za te cudne zwierzunkowo! Quote
Alla Chrzanowska Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Cieszę się, że Aisza już w domu. Czarodziejko! Wiesz, jak Cię podziwiam... Quote
Czarodziejka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Aisha zwana przezmnie Isiorem 8) jest tak podobna do Carmen, że raz się pomyliłam wołając ją. Kochana przylepka, wskakuje na mnie i patrzy zalotnie w oczy. Ryjek słodki, udzik krótki, doopka blisko - ideał wiejskiej urody. Jest okrąglutka i bardzo ładnie z apetytem zjadła kolację. Niesamowicie usłuchana, wystarczy, że zaobserwuje, że komuś się bura dostała i już jest w przciwnym obozie ;) Zosia uprzedziła mnie dziś telefonicznie, że Aisha straszliwie cuchnie, ale nic to w porównaniu z Donkiem...Smród wyższego szczebla. Isior już się na wolności ogarnął, nagle wyczesany i włos gładko ułożony, jakby zawsze tu z nami była. Nie wiem, kiedy zdążyła sie tak wyfiokować. Wygląda ślicznie i jest kochana. Druga Carmisia. Wielka radośćdla mnie po śmierci Koli. Poleciał w podskokach za TM. Quote
Zofija Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Czarodziejka napisał(a):Aisha zwana przezmnie Isiorem 8) jest tak podobna do Carmen, że raz się pomyliłam wołając ją. Kochana przylepka, wskakuje na mnie i patrzy zalotnie w oczy. Ryjek słodki, udzik krótki, doopka blisko - ideał wiejskiej urody. Jest okrąglutka i bardzo ładnie z apetytem zjadła kolację. Niesamowicie usłuchana, wystarczy, że zaobserwuje, że komuś się bura dostała i już jest w przciwnym obozie ;) Zosia uprzedziła mnie dziś telefonicznie, że Aisha straszliwie cuchnie, ale nic to w porównaniu z Donkiem...Smród wyższego szczebla. Isior już się na wolności ogarnął, nagle wyczesany i włos gładko ułożony, jakby zawsze tu z nami była. Nie wiem, kiedy zdążyła sie tak wyfiokować. Wygląda ślicznie i jest kochana. Druga Carmisia. Wielka radośćdla mnie po śmierci Koli. Poleciał w podskokach za TM. Mówiłam Ci, ze cudna:) Mam dobrą ręke do cudeniek:) Fakt jest typem takiego, ze tak powiem, mniejszego wilczurka;) Quote
Czarodziejka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jest typem Carmisi. Normalnie się odrodziła. I ten ryjek też długi i ta sama maść sierści i boki okrągłe i nawet to pomykanie bokami truchcikiem i przymilanie się - Carmen i tyle. Quote
Czarodziejka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Tak, wczoraj na spacerze.....:( Tak pięknie galopował szczęśliwy jak szczenię i tak sobie radośnie przeleciał za TM. Zawał serca. Quote
wapiszon Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Czarodziejka napisał(a):Tak, wczoraj na spacerze.....:( Tak pięknie galopował szczęśliwy jak szczenię i tak sobie radośnie przeleciał za TM. Zawał serca. To przykre ale z drugiej strony ... piękna śmierć, bez długiej, męczącej choroby ;( Żegnaj Kolaczku Quote
docha Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Koli z tego co pamiętam był u czarodziejki na kwarantannie i chyba miał gdzieś dalej jechać. Quote
Recommended Posts