Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Była przy wydaniu Aiszki. Jest boska, cudowna. Mój typ. Pomimo, ze śmierdziała jak skunks została wybuziakowana. Bojażliwa, nieśmiało uśmiechnięta, ciudowna sunia. Czekam na relacja od Czarodziejki

Posted

Czarodziejka napisał(a):
O której mam się śmierduchy spodziewać? ;)

Przemek mówił, ze około 16:00. Chyba, ze jakieś korki na drodze. Napisz jak już będzie, jakoś tak myślę o niej.

Posted

JUż jest. Spaceruje po ogrodach sama słodycz. Mordkę jej wycałowałam, śmierdzi i klei się faktycznie, ale co tam...:) Psy są nią zachwycona. Cisza w stadzie, wszystko chodzi i delikatnie ją obwąchuje.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
JUż jest. Spaceruje po ogrodach sama słodycz. Mordkę jej wycałowałam, śmierdzi i klei się faktycznie, ale co tam...:) Psy są nią zachwycona. Cisza w stadzie, wszystko chodzi i delikatnie ją obwąchuje.

TO CUDNIE :multi: :multi: :multi:
Ale to nie ostatnia dostawa do Czarodziejki na dzisiaj, już jest w drodze do Niej także choreńki Donuś :):):)

Posted

DONnka napisał(a):
TO CUDNIE :multi: :multi: :multi:
Ale to nie ostatnia dostawa do Czarodziejki na dzisiaj, już jest w drodze do Niej także choreńki Donuś :):):)

Poprosze o wątek Donusia.:lol:

Posted

Ale super! Strasznie się cieszę, że Aisza nie siedzi już w schronie. A jeszcze bardziej, że trafiła właśnie do Czarodziejki i jest już na miejscu :)

Posted

Dopisuję dla Aiszy 10,00 zł od Dochy :) Dziękuję bardzo :)

Z jej skarbonki robię zaraz przelew za transport, który wyniósł 200,00 zł.

Posted

[quote name='bela51']Jak dobrze, ze juz jest u Ciebie. Nie dziwie sie, ze psy zachwycone, wszak to prawie sami faceci.

A to nierozłaczni Ząbalek i Homerek u Czarodziejki...Chyba też przeciwni nie będą..

Posted

Aisha zwana przezmnie Isiorem 8) jest tak podobna do Carmen, że raz się pomyliłam wołając ją. Kochana przylepka, wskakuje na mnie i patrzy zalotnie w oczy. Ryjek słodki, udzik krótki, doopka blisko - ideał wiejskiej urody. Jest okrąglutka i bardzo ładnie z apetytem zjadła kolację. Niesamowicie usłuchana, wystarczy, że zaobserwuje, że komuś się bura dostała i już jest w przciwnym obozie ;) Zosia uprzedziła mnie dziś telefonicznie, że Aisha straszliwie cuchnie, ale nic to w porównaniu z Donkiem...Smród wyższego szczebla. Isior już się na wolności ogarnął, nagle wyczesany i włos gładko ułożony, jakby zawsze tu z nami była. Nie wiem, kiedy zdążyła sie tak wyfiokować. Wygląda ślicznie i jest kochana. Druga Carmisia.
Wielka radośćdla mnie po śmierci Koli. Poleciał w podskokach za TM.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Aisha zwana przezmnie Isiorem 8) jest tak podobna do Carmen, że raz się pomyliłam wołając ją. Kochana przylepka, wskakuje na mnie i patrzy zalotnie w oczy. Ryjek słodki, udzik krótki, doopka blisko - ideał wiejskiej urody. Jest okrąglutka i bardzo ładnie z apetytem zjadła kolację. Niesamowicie usłuchana, wystarczy, że zaobserwuje, że komuś się bura dostała i już jest w przciwnym obozie ;) Zosia uprzedziła mnie dziś telefonicznie, że Aisha straszliwie cuchnie, ale nic to w porównaniu z Donkiem...Smród wyższego szczebla. Isior już się na wolności ogarnął, nagle wyczesany i włos gładko ułożony, jakby zawsze tu z nami była. Nie wiem, kiedy zdążyła sie tak wyfiokować. Wygląda ślicznie i jest kochana. Druga Carmisia.
Wielka radośćdla mnie po śmierci Koli. Poleciał w podskokach za TM.

Mówiłam Ci, ze cudna:) Mam dobrą ręke do cudeniek:)
Fakt jest typem takiego, ze tak powiem, mniejszego wilczurka;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Tak, wczoraj na spacerze.....:( Tak pięknie galopował szczęśliwy jak szczenię i tak sobie radośnie przeleciał za TM. Zawał serca.

To przykre ale z drugiej strony ... piękna śmierć, bez długiej, męczącej choroby ;(
Żegnaj Kolaczku